Veckans matsedel

Tjohooo ♥

Mina kära vänner!

Vi har en helt ny vecka framför oss med massa gott att äta! Mat är verkligen något som jag ser fram emot och vi planerade, handlade och fixade inför veckan redan i helgen. Nu kan vi därför slappna av under veckan och bara njuta av att laga och äta om kvällarna. SKÖNT! Dubbla portioner lagas dessutom varje dag för att vi båda ska få lunchlådor med oss till jobbet!

Jag kommer fortsätta med elimineringsfasen ytterligare några veckor då magen inte är helt bra än, så denna veckan ligger återigen fokus på FODMAP-recept! Det blir några gamla favoriter, men även ett par nya rättar från ibsfri.se att testa 🙂 Alla recept nedan är alltså snälla mot magen och anpassade till oss med IBS, men funkar självklart för alla andra också!

Såhär ser veckans matsedel ut:

MåndagSaffranspasta med lax

Tisdag: Fransk fiskpannan med kokt potatis

Onsdag: Morotsbiffar med hirssallad

Torsdag: Spenatplättar med fetaostkräm

Fredag: Lammfärsbiffar i kokossås med kokt hirs

(klicka på länken för att komma till receptet)

 

IMG_5996IMG_5971IMG_5905

 

Hur ser eran matsedel ut i veckan?

 

Kram / Emma.

LOADING..