Sveriges Radio 90 år (sponsrat inlägg)

Hej vänner ♥

Sveriges Radio fyller 90 år i år och för att fira detta har de under året ett övergripande tema på firandet med namnet ”Avgörande ögonblick”. Dessa avgörande ögonblick är 475 ljudklipp som tillsammans bildar 90 år av radiohistoria och i videon nedan kan ni höra intervjun med Ingemar Stenmark efter genombrottet 1975. Haha, stjärnan som vägrar avslöja superformen! Ganska kul faktiskt 🙂

 

Ljudklippen är sorterade efter årtionden och kategorier, och fram till den 24 maj kan alla lyssnare rösta fram sitt favoritögonblick på ”Utvalda ögonblick”. De tio ljudklipp – ögonblick – som får flest röster kommer att visas i en utställning under hösten och därefter läggas i en tidskapsel som en del i firandet.

Tänk vad länge radion har funnits egentligen, själv har jag bara varit med en liten del och tycker det är ganska roligt att ändå kunna ta del av lite historia!

 

Kram / Emma.

Detta är ett sponsrat inlägg, men alla tankar och åsikter är mina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..