Tre goda recept på scones

Hej vänner ♥

 

Helgen ligger framför oss och vi har härliga sovmorgnar och långa frukostar att se fram emot!

Jag älskar känslan av den vetskapen!

I helgen planerar jag scones till frukost! Jag är sugen på nybakat, varmt bröd och då är scones en perfekt lösning då det går snabbt att tillaga och inte behöver någon tid för jäsning. Under tiden som bröden står i ugnen och gottar till sig på morgonen kan en t.ex. göra smoothies eller pressa juice, koka kaffe/ te och duka fram goda pålägg.

När bröden sedan är klara är det bara att njuta av en lång och härlig frukost, doften och smaken av nybakat, den underbara känslan av helg och ledighet! En ljuvlig start på dagen ♥

Vill du också göra scones i helgen rekommenderar jag dig att testa ett av mina tre favoritrecept som jag listar nedan. De är alla tre underbart goda!

 

IMG_9009

 

MANDELSCONES

 

IMG_3075

 

HAVRESCONES MED ÄPPLE OCH MOROT

 

IMG_4521

 

LJUVLIGA SAFFRANSSCONES

 

 

 Önskar er en alldeles underbar helg ♥

 

Kram / Emma.

LOADING..