God morgon kära ni ♥

Tänk att tredje adventshelgen snart knackar på dörren! Dessutom vankas lucia på söndag och nu börjar det närma sig jul på riktigt. Lucia är en mysig tradition och jag ser så mycket fram emot att lyssna på den ljuva musiken, fika lussebullar, pepparkakor och glögg!

Såhär inför lucia tänker jag att ett juligt fredagstips passar himla bra!

Fredagstipset består av ett härligt recept som är ett måste nu i lucia- och juletider, nämligen ett sött och krispigt pepparkaksknäcke!

Det här knäckebrödet med ädelost och och fikon kan jag garantera är en oslagbar kombination!

Lova att ni testar?

IMG_0558

 

Ingredienser (1 plåt):

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser och häll sedan på kokande vatten och olja. Bred ut smeten på en plåt så tunt som det går och skär rutor för att det ska gå lättare att bryta isär när det är klart. Grädda i mitten av ugnen i 60 minuter. Ta ut och låt svalna.

 

Ha nu en härlig fredag mina sötnosar 

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

 

Kram / Emma.

LOADING..