Tips på mindfulnessövningar

Hej vänner ♥

everydaystories-partner-promotion

När jag tränar mindfulness och avslappning tycker jag att det är väldigt skönt att ha vägledd guidning. Jag övar just nu mycket andning inför förlossningen, men gör även mindfulnessövningar flera gånger i veckan!

Hos min samarbetspartner Nextory finns massa bra ljudklipp för den som vill öva avslappning och mindfulness och som söndagstips till er skulle jag vilja dela med mig av några av mina favoriter när det kommer till just mindfulnessträning.

Kom ihåg att ni med koden ”PTBYEMMA” får möjligheten att testa Nextory gratis i 30 dagar om ni inte redan gjort det!

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

PS. förbered dig på att ta fram visakort och knappa in siffror, inget dras direkt utan endast månad 2 om du vill fortsätta och inte säger upp. DS.

IMG_0253

Hos Nextory finns nio vägledda mindfulnessmeditationer av och med Candra Karlholm som jag älskar!

Alla meditationer är mellan 20-25 minuter vilket jag tycker är en alldeles perfekt och lagom tid att avsätta för mindfulnessträning och meditation några gånger i veckan.

Varje meditation berör en av de nio attityderna inom mindfulness: tillit, icke dömande, icke strävan, tålamod, generositet, nyfikenhet, tacksamhet, släppa taget och acceptans.

Så beroende på dagsform och vad jag behöver just för stunden kan jag välja vilken meditation och attityd jag är i behov av att praktisera, men tålamod, tacksamhet och acceptans är mina tre favoriter!

IMG_0262

 

I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..