Dålig sömn och bilder från en fotografering

God morgon lördag ♥

Så himla härligt med lite helg och ledighet tillsammans igen! Det är jättemysigt om veckorna när det bara är jag och Elsa, men det är såklart ännu bättre när hela familjen är komplett. Sen är det ju guld värt att jag och Pelle då kan hjälpas åt lite med alla bestyr här hemma. Jag njuter t.ex. lite extra av att få gå på toa i fred och sitta i lugn och ro – mammalyx deluxe – haha!

Jag är rätt trött efter veckan som gått eftersom vi haft lite knasiga nätter samt att Elsa slängt om rutinerna på sömn en del sedan sprutan i måndags. Jag fick en spontan sovmorgon i onsdags (vilket inte hänt på länge), men i övrigt har det varit både sena kvällar, tidiga morgnar och mycket amning på nätterna.

Elsa har varit en glad liten skit, men INTE velat sova på kvällarna, så då har hon fått sitta uppe med oss istället och inte somnat förrän efter 21. Ganska mysigt ändå, och först tänkte jag att – yes nu kanske vi får sova lite på morgonen – men det var dumt tänkt, hehe. Förutom i onsdags så har morgnarna varit lika tidiga som när Elsa somnar vid 18…

Vet inte om det beror på sprutan att det var lite knepigt med sömnen denna vecka, men igår somnade hon vid 17.30 igen och sov sedan till 05 idag så nu kanske det är i sin ordning igen, det återstå att se. Förra veckan tyckte jag ju att det kändes så tomt om kvällarna när vi lagt Elsa, men igår var det faktiskt lite skönt med vuxenmys i lugn och ro. Jag och Pelle njöt av middag och sedan ett par avsnitt av Arne Dahl till fredagsmyset! Våran tid är ju också viktig ♥

21640284_10154931084134646_1398765365_o21682323_10154931084049646_504927503_o

I torsdags gjorde jag och Elsa en fotografering med vår grymma Caroline, och bilderna ovan är ett litet smakprov bland alla bilder. Det är förändringar på gång med bloggen inom en snar framtid som det behövs lite nya bilder till, och sen passade vi även på att fota lite mamma-bebis-träningsbilder som jag ska tipsa er om här i bloggen! Är ni nyfikna – håll utkik kommande veckor!

 

Hoppas att ni får en härlig lördag!

Kram / Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..