Veckans middagsmeny (vecka 46)

Hej mina fina vänner ♥

Hur mår ni? Har ni haft en fin helg?

Här har vi haft det rätt så lugnt, eller ja – så lugnt det blir med en 7-månaders bebis, hehe. Helgen var till en början ganska oplanerad, men fylldes som vanligt upp allteftersom. Som alla andra helger har vi handlat mat och fixat lite inför kommande vecka, men utöver det har vi tagit det lugnt här hemma, haft filmkvällar, gått promenader, varit ute och fikat, tränat varsitt träningspass, ätit gott och njutit av familjetid.

Idag tog vi en liten utflykt till Hammarö sydspets på eftermiddagen och nu har vi precis tagit kväll här hemma. Pelle lägger Elsa medan jag kvällsjobbar lite innan söndagsmyset i soffan! Det är så skönt att avsluta kvällarna med att krypa intill varandra när Elsa sover. Det är min och Pelles viktiga tid ♥

Nu till veckans middagsmeny! Jag älskar verkligen att sätta mig med matplaneringen för veckan för att sedan veta att vi har så mycket goda middagar att se fram emot. Det om något lyser upp vardagen lite extra såhär i novembermörkret! 

 

Middagsmeny vecka 46:

Måndag: kycklinglasagne med aubergine och pesto

Tisdag: halloumisallad med quinoa, pumpa och ingefärssås

Onsdag: piroger med fetaost och spenat

Torsdagtofustroganoff med ris

Fredag: pizza med bacon och cheddarost

Lördag: saffranspasta med lax

Söndag: Räksallad med quinoa

 

Hoppas att ni får en fin söndagskväll ♥

 

Kram / Emma.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..