Veckans middagsmeny (vecka 49)

Det är underbart att vara ute och resa, äta mat på resturang, uppleva nya smaker och att kunna sitta vid ett bord och bara bli serverad allt gott. I Dubai åt vi buffé varje kväll och det var så mycket god mat på hotellet som vi bodde på. Restaurangen hade olika teman och varje kväll var det mat från en ny världsdel på bordet, så vi fick äta mat från hela världen under veckan i Dubai – en fantastisk upplevelse!

Men jag saknar alltid att få stå i köket när vi är bortresta! Dessutom blir min mage alltid lite dålig av att äta mat ute på restaurang eftersom det är svårt att undvika allt jag inte tål, så därför är det skönt att komma hem och få laga maten själv igen. Och jag äskar ju att laga mat, gillar ju att få planera veckans middagar och storhandla för att fylla upp kyl och skafferi.

Efter två veckor utan någon middagsplanering fick jag i helgen äntligen njuta av att göra en middagsmeny för veckan igen! Och sen lämnade jag Pelle och Elsa hemma och drog iväg och storhandlade alldeles för mig själv. Lyxig egentid 🙂 Ska experimentera i köket och testa några nya rätter, men har även planerat några gamla favoriter i repris den här veckan, mums!

 

Veckans middagsmeny vecka 49:

Måndag: kycklingköttbullar och kokosris

Tisdag: vegetarisk lasagne med aubergine och zucchini

Onsdag: cashewbollar med quinoasallad

Torsdag: rotfruktsrårkor med bacon

Fredag: rödbetspizza med chevre

Lördag: laxplåt med fetaost- och basilikakräm

Söndag: saffranspannkaka

 

 
 

Mmm.. den där saffranspannkakan är verkligen en favorit nu i juletider!

 

Kam / Emma.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..