Veckans måbra-utamning – ge dig själv rörelse som du mår bra av

Det blev en paus i måbra-utamaningarna över jul och nyår, men jag har fortfarande några utmaningar kvar så nu kör vi igen! En måbra-utmaning blir ett fint sätt att kicka igång bloggåret 2018, eller vad säger ni?

Och såhär 1 januari är ni kanske många där ute som sitter och tänker att ni ska komma igång med träningen. Min påminnelse blir då att ge er rörelse som ni mår bra av. Är du ingen som gillar att gå till gymmet – gå inte till gymmet. Tycker du att löpning är det tråkigaste som finns – då är det inte löpning du ska hålla på med. Det finns så många andra sätt att ge kroppen kärlek på och du behöver lyssna inåt för att kunna ge just din kropp det den behöver!

Vi är alla olika och mår bra av olika saker så jämför dig inte med vad någon annan gör. I dagens samhälle där vi i stort sett mer eller mindre lever i sociala medier, där vi ständigt ser vad alla andra gör, är det lätt att tro att det vi ser är det rätta för alla, men så är det ju inte. Det som en person mår bra av och tycker är kul kanske någon annan inte alls mår bra av eller tycker är roligt.

Så utgå från dig själv! Veckans måbra-utmaning blir helt enkelt att ge dig själv rörelse som du mår bra av! Det kommer garanterat hålla bäst i längden, ge dig mer glädje i livet och helt enkelt få dig att må bättre ♥

För mig är den lugna träningen viktig och något jag alltid behöver i mitt liv. Detta är något jag ständigt behöver påminna mig själv om. Sedan Elsa föddes har jag inte gjort mycket mer yoga än mamma-bebis-yogan vi gick på i höstas, så gissa om jag är taggad till tusen att äntligen få komma tillbaka till Yogainstitutet här i Karlstad nu i vår för att gå på medicinsk yoga en gång i veckan? Vårens kurs startar 24 januari och som jag längtar! Tills dess från jag roa mig med att sträcka ut kroppen och göra andningsövningar här hemma ♥

 

Fotografierna är tagna av Caroline Dahlén

Kram / Emma.

 

LOADING..