Vi närmar oss Idre

Wiiiieee! Vi sitter i bilen på väg till Idre och har inte långt kvar tills vi äntligen är framme! Det ska bli så skönt att få komma fram, landa i stugan, packa upp, tända bastun och ge sig ut en sväng med Elsa i pulkan, ha middagsmys och bara slappa ikväll. Har längtat så mycket efter det där fjällmyset!

Åh det är så galet mycket snö här uppe! Solen skiner och det känns precis som att vi åker genom ett sagolandskap, det är fantastiskt vackert. Snöplogskanterna har varit flera meter höga hela vägen från Sälen och jag tror aldrig att jag sett såhär mycket snö tidigare?! Ska visa er bilder imorgon!

Resan har varit oväntat lugn och skön, men vi hade planerat det utefter Elsas sömn, vilket ju såklart underlättar! Vi åkte hemifrån när det var dags för Elsa att sova förmiddagspasset, så hon sov de två första timmarna i bilen. Därefter roade jag henne med böcker, leksaker, russin, majskrokar någon timme. Sen fick hon se på ipaden sista halvtimmen fram till Sälen. Babyloonz är hennes favorit just nu!

Vi stannade för lunch och lek i Lindvallen ett par timmar och åkte sedan vidare när det blev dags för Elsa att sova eftermiddagspasset. Hon sover fortfarande och det är så ljuvligt att sitta och titta på sitt sovande barn. Älskar henne så mycket ♥

Hon har för övrigt fortfarande minsta storleken på nappen! Hehe, vi har försökt få henne att ta en större storlek, men hon bara spottar ut dem så hon får fortsätta med den lilla storleken då, trots att den börjar se lite liten ut…

 

Hoppas ni har en fin torsdag allihopa!

Kram / Emma.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..