Fredagens må-bra-tips

Jag pratar ofta om det här med att stänga av telefonen (eller iallafall sätta den på ljudlös) och lägga undan den då och då. Låta telefonen vila helt enkelt. Det är något jag verkligen rekommenderar er att göra emellanåt eftersom jag av egen erfarenhet vet att det ger mig välmående, mindre stress och gör att jag lättare kan fokusera på nuet!

Som ett må-bra-tips såhär inför helgen rekommenderar jag er därför att låta telefonen vila ikväll. Sätt den på ljudlös utan vibration eller stäng av den helt och hållet. Lägg fokus på dig själv och gör något som du mår bra av. Öva på att vara här och nu och njut av det du gör för stunden. Det kan vara lite knepigt om du inte är van, men det är fantastiskt att se vad som händer både mentalt och i kroppen!

Detta är något jag och Pelle gör varje fredagskväll sedan lång tid tillbaka. Just fredagskvällarna är heliga och när vi inte har telefonerna med oss upplever vi att vi får mer tid för varandra ♥

Och läs gärna inlägget >> DETOXA BRUSET! Där skriver jag mer om mina tankar om hur telefonerna påverkar oss, ställer reflektionsfrågoroch ger tips på hur man kan göra för att minska på bruset och vara mer i nuet!

Ha en fin fredag allihopa!

Kram / Emma.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..