Sjukstuga igen

Vi har sjukstuga hemma hos oss, IGEN! Magsjukan tog oss också till slut… Det började med lilla Elsa i lördags, och inatt blev Pelle dålig. Vi trodde inte att Elsa var magsjuk för hon har ändå varit pigg i helgen. Hon har inte haft någon vidare matlust, men vi tänkte att det förmodligen berodde på tänderna. Det var ju så sist hon hade tandsprickning. Och då var hon också väldigt dålig i magen, precis som nu…

Jag har klarat mig än så länge (peppar peppar), men jag brukar inte bli magsjuk så jag hoppas jag slipper. Fick en kommentar från en följare på Instagram som skrev att en del får influensan, men inga symtom, och jag kanske är en av dem? Hoppas det! Men det är ju mycket annat som ändrats nu när jag fått barn, så det skulle inte förvåna mig om jag börjar bli magsjuk också, hehe.

Elsa har varit pigg idag, men hon är inne i en period nu när hon är otroligt mammig. Hon kryper efter mig hela tiden, ropar ”mamma”, vill bli buren på och bara vara nära hela tiden. Ibland när hon står och hänger runt benen känns det nästan som att hon är på väg att krypa in tillbaka. Lilla älsklingen! Så ja… idag har vi spenderat mycket tid i selen tillsammans hon och jag!

Jag försöker ta vara på tiden och verkligen njuta av att ha henne såhär nära som hon vill vara. Det är verkligen mysigt att bära runt på henne i selen! Jag älskar när hon är sådär lugn och bara vilar mot mitt bröst. Då känns det som att hon får precis det hon behöver ♥

Det blev inget viktigt alls av det här inlägget, bara lite kvällstrams. Jag sitter ensam i soffan eftersom Pelle redan lagt sig och ville bara dela med mig av nuläget. Ska snart krypa i säng jag också. Jag har fått in som rutin att alltid ligga en stund på spikmattan och göra en meditation innan jag ska sova, och det ser jag verkligen fram emot idag. Känner mig både trött och sliten och jag hoppas att Elsa har en bra natt så jag får sova 🙂

Hur mår ni? Har ni klarat er från vinterns kräksjuka?

 

Kram / Emma.

 

 1. Hej Emma 🙂
  Jag läste i ett av dina tidigare inlägg där du skrev om era vardagsrutiner att ni äter middag redan runt klockan 17 och började fundera lite på om det är det absolut sista du äter för dagen? Jag äter själv senare, någon gång mellan 19- 19.30 och är ändå sugen på något mer innan jag lägger mig. Hinner du inte bli hungrig igen på kvällen eller går du och lägger dig väldigt tidigt? ..ursäkta om det är en konstig fråga haha! jag bara tänkte att det blir så många timmar till att man gå och lägger sig och frukosten nästa morgon så håller du dig mätt utan något mer? 🙂

  Tack för en fin blogg, välskrivna inlägg och mycket inspiration och vardagspepp, kram!

  1. Hej! Ingen konstig fråga alls, jag förstår att du undrar 🙂 Precis som du läst så äter vi ofta middag runt 17-17.30 och sen somnar Elsa runt 18.30. När vi lagt henne brukar jag och Pelle alltid kvällsfika, då dricker vi te, äter majskakor,scones, rawfoodbollar, frukt, nötter eller något annat snacks typ. Kvällsfika är ju så gott! Sen brukar jag börja göra mig iordning för kvällen redan vid 20 och gå och lägga mig vid 20.30-21 så jag lägger mig rätt tidigt (måste det eftersom Elsa är uppe så tidigt på morgonen, hehe). Glad att du uppskattar bloggen, tack för din kommentar <3 kram

 2. Åh tack snälla för ditt svar och vad mysigt det låter! ..Jag längtar så efter en egen familj och att dela vardagslivet med någon och att läsa om ditt gör inte längtan mindre kan jag säga haha! ;D

  Hoppas du har en fin onsdag, kram på dig!

  1. Ja det är värdefull och mysig tid för mig och Pelle 🙂 Hihi! Håller tummarna för att du får en egen familj <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..