PT-Fia

LÄSARBREV:

Hej Fia!
Ville bara säga att du är en enorm inspiration till mig i min träning, sprang mycket löpband som uppvärmning innan styrka på gymmet men efter att ha läst dina peppningar om att springa i skogen och få frsik luft på köpet så har jag nu börjat ta mig ut i skogen istället! Keep up the good work! Bifogar 2 st bilder, en från precis innan jag sprang på mina springiga ben och höst löven och en på min frukost med 2 st knäckbröd med ost och gurka och rågflingegört med mjölk :)

Kram Ida Grossfurtner
http://idagrossfurtner.blogg.se

Hej Fia !

Här kommer en bild på min dagliga frukost. Ett glas med ihopmixad hallon/banan och kvarg röra. Smoothie som det kanske kallas. Sen till det åt jag ett par hembakade bröd efter ditt recept med kokta ägg och lite kaviar på . Jag blir så otroligt inspirerad av din blogg och lever ett mycket hälsosammare liv idag tack vare dig . Så jag vill verkligen tacka för att du driver en så bra blogg och jag önskar dig all lycka i framtiden :) 
Med vänlig hälsning Sofie

Hej Fia! Har börjat läsa din blogg varje dag och tycker den är bra med massa
inspiration! Gillar att du är så ärlig och kan prata om allt på bloggen! Här kommer en hoppbild på mig från gymmet på Varbergs kurort!! :D  KRAM Rebecka

,. och avslutningsvis en vacker bild från Italien där mejlet från tjejen på bilden tyvärr kommit bort.

,. Vill du dela med dig av en inspirerande bild?
Mejla den till fia@aetas.se
.

Kommentera

Kommentera

Det är jag på bilden där! Tagen i Toscana under en suverän tågluff i höstas. Tack för en underbart bra blogg!

Lisa februari 18, 2012 18:42 /

Svara

Hej goa Fia! Ville bara höra om du skulle vilja läsa det här inlägget som jag skrev om våra kroppsideal, fick både bra och dålig respons på det och är väldigt nyfiken på just Dina åsikter!

http://linabjorklund.devote.se/category/863662/aasikter_326720.htm

Lina http://www.linabjorklund.devote.se februari 16, 2012 15:39 /

Svara

Åh vad roligt att höra sådana glädjande små historier! :) Go Fia!

inspireme ❀ http://inspireme.spotlife.se februari 16, 2012 15:19 /

Svara