PRESENTATION SENSATION

april 3, 2012 3 kommentarer
FIA ÄTER / FRUKOST

Jag har alltid haft en vision om långa helgfrukostar med nypressad juice till allt det där som gör en långfrukost extra frestande. Eftersom det tar timmar att försöka tryck ut juice med handkraft och är onödigt dyrt att ständigt köpa på burk har jag helt enkelt investerat i en tvättäkta juicepress. Nu kan jag äntligen leva ut mina fantasier och mixtra bäst jag vill.

,. helgens första försök blev en mix av rött äpple, apelsin och passionsfrukt vilket däckade smaklökarna av glädje!
.

3 kommentarer

Hej Fia! Jag har en fråga men först och främst, din blogg är fantastisk!
Jag har hört från väldigt många att det inte är bra att juica frukter, för att du förlorar så mycket fibrer och blir kvar med iprincip bara sockersaften. Speciellt när det kommer till äpplen… Vad tror du om detta? Jag älskar min juicepressmaskin och pressar mycket selleri betor och äpplen, och där ser man verkligen hur mycket avfall det blir i hinken som bara går ner i komposten direkt, känns lite tråkigt att förlora så mycket bra fibrer och så.

Jag är SUPERsugen på att skaffa nån typ utav juicepress men det finns ju så många olika varianter! Mixers, råsaftscentrifuger, pressar osv. Hur valde du? Och vilken blev det?
Jättetacksam för svar!! :)

Skriv en kommentar