MER HOPPSAN!

april 25, 2012 3 kommentarer
FIA TIPSAR / FIA TRÄNAR / FIA UTMANAR

Jag har sagt det förr och nu är det dags igen: Vi behöver mer hoppsan i vardagen och livet. Att hoppa, skutta och hoppla är något av det jobbigaste och mest uppfriskande som finns så nästa gång ni tränar, springer, powerwalkar eller bara står still. 

Ta ett skutt för hälsan och benen, okej?,. det var det hele.

.

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Hei Sofia! Et spørsmål fra en norsk leser her..

Jeg ønsker ikke å gå ned i vekt, men heller å stramme opp kroppen ved å gå ned en del i fettprosent og øke muskelmassen. Er 172 høy og veier 66 kg, så skal vel innta litt i overkant av 2000 kcal for å holde vekta som den er(?). Hvis jeg skal ned i fettprosent og få mer muskler – må jeg ligge på vedlikeholdsnivå eller i kaloriunderskudd? Har alltid trodd at man skal ligge i et underskudd slik at kroppen forbrenner av fettreservene? Samtidig ser jeg at veldig mange godt trente spiser MYE mat og sier at det booster fettforbrenningen deres.

Håper du skjønte spørsmålet mitt. Kort forklart: hvis man skal ned i fettprosent og øke muskelmasse – skal man ligge på vedlikeholdsnivå eller i kaloriunderskudd?

Klem fra Norge! :)

Skriv en kommentar