PT-Fia

ATT FÖRTYDLIGA,

Det blev visst en väldig uppståndelse kring det HÄR inlägget med omslaget igår så passar på att starta dagen med en liten förtydling:

- Vill ni läsa kommentarerna och en kommentar från Fitness Magazines chefredaktör Marie klickar ni HÄR.

- En del påstod att det är dubbelmoral för att jag är modell för en artikel med rubriken ”Ny kropp på 30 dagar”. Läser man artikeln förstår man snabbt att det inte handlar om vare sig bantning, hets eller något annat som jag inte skulle kunna stå för. Det är inte heller mitt tränings- & kostupplägg utan mitt uppdrag i det hela är att vara ”omslagsmodell” samt modell för övningarna i styrketräningsprogrammet.

- Artikeln handlar om ”toppform” vilket innebär olika saker för olika människor. Det kan vara allt från att träna lite oftare, bli starkare, orka springa ett lopp, dra ner på socker osv osv. Toppform innebär inte hetsbantning som en del verkade tro. På 30 dagar har man en otroligt bra start för att förändra sin kropp, sina vanor och sitt vardagsliv till det bättre och sundare vilket är precis det som det handlar, för dem som vill.

- En del var även upprörda över att jag visade magen på uppslaget och självklart tycker alla olika och jag förväntar mig inte att alla ska tycka att det är vare sig snyggt eller inspirerande men jag är själv väldigt nöjd och glad över att få vara del av ett så, i min mening glatt och fint omslag. Att jag sen visar magen på en bild är något jag helt enkelt gick med på att göra och jag hoppas att den inte avskräcker allt för många.

- Så vill jag säga ett stort TACK för alla som läste, förstod artikeln och ville hjälpa till att förtydliga och förklara. Tack till alla er som skrivit fina ord och helt enkelt läst innan de uttalat sig.

.


Kommentera

Kommentera

Jag tyckte du var fantastisk som modell! Oerhört inspirerande! Märkligt om någon kan se och tro att det har något med vikt eller hets att göra. det handlar ju om att utmana sig själv och nå dit man själv önskar.

Joanna http://www.humlansliv.blogspot.se april 27, 2012 14:25 /

Svara

jag blir så irriterad på folk som alltid ska gnälla! hade du inte haft ”bara” en sporttop så hade folk gnällt på det också. du är sjukt snygg på bilderna, du är en av mina största förebilder, både hälsosamt, kroppsmässigt och affärsmässigt. du är bäst!

bjullmeister http://bjullmeister.se/ april 27, 2012 09:15 /

Svara

Jag vill bara säga TACK! Är prenumerant av fitness och har fått hem den i brevlådan ett tag nu, dock aldrig riktigt tagit tummen ur. När jag såg dig på omslaget så blev jag så galet inspirerad på en gång och nu har jag verkligen kommit igång – allt tack vare att du var modell!
Jag måste säga det igen: TACK!

Sofie http://sofiebenneborg.blogg.se april 27, 2012 06:32 /

Svara

Herregud hur orkar folk! Du är ju superfin på bilden och ja toppform är vad man vill att det ska vara- jag pluggar 100% och för mig är att vara i toppform att känna att jag orkar med både plugg, träning och att jag äter och sover tillräckligt, ha balans helt enkelt! Då blir man inte lika grinig och spydig heller ;)

Ann-Cha april 26, 2012 23:17 /

Svara

Du ska vara superstolt över ditt omslag Fia! =) Riktigt fint!

Frida - Feel Good http://matsdotter.shapemeup.se april 26, 2012 20:18 /

Svara

Hej,
vill bara säga att du är jättefin och strålar av välbefinnande på omslagsbilden, ett nummer jag absolut skulle köpa!
Förstår inte riktigt hur folk orkar lägga energi på att hitta ”fel” på allting, vad tjänar det till?!
Tack för en toppenbra och inspirerande blogg.
Kram

Ullegulle april 26, 2012 19:49 /

Svara

Jag tycker det är fantastiskt att så många människor supportar dig, och det är fruktansvärt tråkigt med alla dessa missunnsamma människor som måste vifta med pekfingret och försöka trycka ned dig bara för att du är vacker, framgångsrik och inspirerande! Låt dig inte påverkas, stå på dig – du är fantastisk!!!

Emma http://ejjm.spotlife.se april 26, 2012 15:42 /

Svara

Hihi du är jättelik din syrra på bilderna :) trodde det var hon först

Anna april 26, 2012 15:33 /

Svara

Fia, det kommer alltid att vara folk som vill få en att må dåligt! Det viktiga är att du vet vad du står för!

(jag undrar om jag skulle få låna lite bilder från dig och skriva ett inspirations/tips-inlägg i min blogg och länka till dig? För att uppmärksamma din hälsosamma syn ännu mer? och dela med min av min åsikt ang. din blogg (som jag gillar mycket!))

Rebecca - Life in New York City http://RebeccaCecilia.blogg.se april 26, 2012 15:00 /

Svara

Hoppas att du inte påverkas eller tar åt dig av de negativa kommentarerna!
Du så grymt duktig!! Bara kör på, hejja dig!!
Ha en fantastisk dag!

SysterMalin http://www.systermalin.blogg.se april 26, 2012 14:26 /

Svara

Älskar din blogg! Du har inspirerat mig så att jag för första ången i mitt liv tränat reglelbundet mer än en vecka. Närmare bestämt 2,5 månader. Jag har även genom din blogg hittat nyttiga substitut till godis, hurra! Jag kämpar inte mot kilon utan är smal – mitt mål är att få muskler till sommaren så nu hänger jag på SATS så fort jag får tid. Jag jobbar och jobbar på det men musklerna verkar ha svårt att hitta fram. Jag tror att jag behöver en PT och min fråga till dig är på vilket gym kan jag hitta dig? Ha dte fint! //Sara

Sara april 26, 2012 13:32 /

Svara

What?! sura för att du visar magen?! har folk aldrig gått på stranden i bikini eller? :S Och det är väl klart att man ska visa så mycket som möjligt av kroppen när tidningen handlar om fitness :S Folk är för bittra och avundsjuka.

Terese http://tessterese.blogg.se april 26, 2012 12:18 /

Svara

Du såg ju helt jäkla outstandig ut på bilden!

fIA FIT http://blogg.mama.nu/fiafit april 26, 2012 12:05 /

Svara

Jag hoppas du inte tar åt dig av elaka kommentarer som du verkar borsta bort bra. Du är så otroligt snygg och vacker och man blir så jäkla taggad varje dag. Jag har tidningen med din bild mitt på mitt lilla köksbord bredvid kylskåpet så när min mörka choklad skriker efter mig så står du där och säger ”AJJA BAJJA vänta tills lördag! ;)

Jag har börjat med 30 dagars programmet och fått min träningskompis att haka med. Nog för att hon är sjukt fit, och jag börjar bli rätt så fit jag med, men vi båda blev chockade över hur skönt det träningsupplägget är. Vi svettades genom hela passet och hade så sjukt kul!

Puss påre!!

Isabelle april 26, 2012 11:35 /

Svara

Men du är ju supersnygg! förstår inte vad folk hänger upp sig på, Antagligen avudjssjukan som talar, jag är iaf sjuk avundsjuk på den där snygga magen men väljer att tänka ” Åh snyggt! sådär vill jag också se ut, vilken bra motivation till min träning!”
tack för välrdens bästa träningsblogg!

Olivia april 26, 2012 11:32 /

Svara

Jag tycker att du ser grymt snygg och sund ut på bilderna. Du ska veta att du är den bästa inspirationskällan man kan ha och jag gillar dig och din blogg jätte mycket.
Strunta i alla dumma kommentarer och sug i dig av allting bra istället. DU ÄR GRYM!

Ida april 26, 2012 11:18 /

Svara

Hej Fia och alla läsare!
Ge ditt bidrag till forskningen om ätstörningar genom att svara på denna enkät som ingår i en uppsats vid Uppsala Universitet som jag och min vän Anna skriver, den tar bara 10 minuter att göra!
Dina svar är helt anonyma och viktiga för att veta mer om kroppsuppfattning och ätbeteenden.
Tack på förhand!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDY5NVZnb25ESDdGOXdhaC1aX2xfQVE6MQ

Sanna april 26, 2012 11:02 /

Svara

Om jag hade din kropp hade jag fan paketerat in hela mitt hus i den omslagsbilden. BE PROUD!!!!! :)))

Frida april 26, 2012 10:36 /

Svara

Jag blir så trött !!!! Jag fattar inte att människor orkar… Stå på dig, du är grym !!!!!!!!!!

Mari http://www.marriie.blogg.se april 26, 2012 10:20 /

Svara

Det kommer alltid finnas negativa människor som bara vill skapa en debatt, tragiskt men sant! Du är grym och det sticker många i ögonen.

linda http://www.lindajernberg.devote.se april 26, 2012 10:05 /

Svara

Du vet själv att du är sund, snygg och bäst! Skit i alla avundsjuka och oförstående människor! Tack för världens bästa blogg å en hel massa energi å motivation varje dag! :) KRAAAM!

Emilinda http://Emilindawallin.wordpress.com april 26, 2012 10:01 /

Svara

Har man en sån fantastisk kropp som du så ska man visa upp den och vara stolt! Bara att gratulera,vilken dröm att få vara med på omslaget på en så pass stor tidning. Fick jag chansen skulle jag oxå ta den kan jag lova.:-D

Anna april 26, 2012 10:00 /

Svara

Jag tyckte artikeln var bra och har börjat följa grundmenyn som fanns med. däremot så ser man knappt att det är du för bilderna är så grovt retusherade. synd.. :/ såg nästan tecknat ut.

Elina http://frokenfullkorn.blogg.se april 26, 2012 09:50 /

Svara

Jag såg ingen dubbelmoral och tyckte det var kul att du var med. Synd att bilderna i tidningen retushcerads så mycket, tycker du ser bättre ut oretuscherad. Jag som är grafiker märker allt sånt.

Camilla http://camillasvilja.blogspot.com april 26, 2012 09:27 /

Svara