ATT FÖRTYDLIGA,

april 26, 2012 24 kommentarer
FIA I MEDIA / FIA SÄGER

Det blev visst en väldig uppståndelse kring det HÄR inlägget med omslaget igår så passar på att starta dagen med en liten förtydling:

– Vill ni läsa kommentarerna och en kommentar från Fitness Magazines chefredaktör Marie klickar ni HÄR.

– En del påstod att det är dubbelmoral för att jag är modell för en artikel med rubriken ”Ny kropp på 30 dagar”. Läser man artikeln förstår man snabbt att det inte handlar om vare sig bantning, hets eller något annat som jag inte skulle kunna stå för. Det är inte heller mitt tränings- & kostupplägg utan mitt uppdrag i det hela är att vara ”omslagsmodell” samt modell för övningarna i styrketräningsprogrammet.

– Artikeln handlar om ”toppform” vilket innebär olika saker för olika människor. Det kan vara allt från att träna lite oftare, bli starkare, orka springa ett lopp, dra ner på socker osv osv. Toppform innebär inte hetsbantning som en del verkade tro. På 30 dagar har man en otroligt bra start för att förändra sin kropp, sina vanor och sitt vardagsliv till det bättre och sundare vilket är precis det som det handlar, för dem som vill.

– En del var även upprörda över att jag visade magen på uppslaget och självklart tycker alla olika och jag förväntar mig inte att alla ska tycka att det är vare sig snyggt eller inspirerande men jag är själv väldigt nöjd och glad över att få vara del av ett så, i min mening glatt och fint omslag. Att jag sen visar magen på en bild är något jag helt enkelt gick med på att göra och jag hoppas att den inte avskräcker allt för många.

– Så vill jag säga ett stort TACK för alla som läste, förstod artikeln och ville hjälpa till att förtydliga och förklara. Tack till alla er som skrivit fina ord och helt enkelt läst innan de uttalat sig.

.