LÄSARFRÅGOR

juni 13, 2012 8 kommentarer
FIA SVARAR

Använder du cykelhjälm?

Självklart! Det är det vettigaste jag lagt pengar.

Jag äter inte protienpulver men kan jag göra de där proteinbarsen i alla fall?

Absolut! Det fungerar precis lika bra utan.

Jag har en fråga angående kokos. Jag undrar om det är nyttigt att strö det över sin yoghourt eller om man istället bör använda kanel?

Du kan använda båda två. De är båda goda och passar utmärkt att strössla över allt från kvarg och mjölkprodukter till frukt och bakverk.

Hur mycket rekommenderar du att man ska träna för att bygga muskler? Jag har svårt för att vila och är rädd för att förlora de muskler jag fått. Om jag struntar i träningen en dag måste jag göra dubbelt nästa.

Det låter som att du är på väg in i ett osunt beteende. Du behöver absolut inte ta igen någon träning när du har vilat! Det är under vilan som du bygger upp musklerna igen och utan vila så bryter du bara ner dem gång på gång. Musklerna behöver näring, energi och vila för att utvecklas och mår bra. Du bör ha minst en vilodag per vecka och fler gör absolut ingen skada.


,. kom ihåg att det handlar inte om att träna mest, det handlar om att träna bäst. Kvalité framför kvantitet är det enda raka till en sund, stark och frisk kropp!

.