Sara Montazami
Annons

Picknick

Sara Montazami

Hej hej! Jag hade en super relaxing dag idag…det är Niles födelsedag och han fyller 22! Yay. Vi åkt och hade frukost på en restuarang i San Diego som heter Swamis och sen han åkt och surfade när jag, Ashley och Lindsey åkt också till stranden men hade en mexikansk picknick!

Nu ska vi party i Pacific Beach för Niles födelsedag! Det ska bli super roligt och jag ska ta med min kamera!

xx,

Sara

Annons
 • http://miixx.se malin

  Hej Sara! Mitt namn är Malin o driver en av Sveriges stora bloggar, o jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig! så maila mig gärna, skriver min e-post! /Malin (miixxbloggen@hotmail.com)

 • Hannah

  Do more video blogs, don’t have to be something really planned. Like that vid with Hanna ans Christian driving around : )

 • Harriette

  I want to see more pictures of you and your friends. You dont blog that often anymore :(

 • mika

  Hej Sara!

  Wow, såg dig i Nyhetsmorgon och måste bara få berömma dig för din svenska! Blev jätteimponerad, du är fantastiskt duktig.

  xo
  Mika

 • jöns

  är niles din pojkvän ?
  kan jag bli din pojkvän?

 • Maja

  Hi Sara! I wonder if you know or can recommend ”the best” school/university in the states? Haha, that’s not the easiest question I guess, but maybe you’ve heard about a school that seems extremely good? Within fashion/merchandising or so? :) Great blog btw!

 • vendela

  Är Niles din nya pojkvän ?

 • http://eightpieces.blogg.se vendela

  ser mysigt ut! :)

Annons
Annons