Picknick

oktober 8, 2011 8 kommentarer
Min dag

Hej hej! Jag hade en super relaxing dag idag…det är Niles födelsedag och han fyller 22! Yay. Vi åkt och hade frukost på en restuarang i San Diego som heter Swamis och sen han åkt och surfade när jag, Ashley och Lindsey åkt också till stranden men hade en mexikansk picknick!

Nu ska vi party i Pacific Beach för Niles födelsedag! Det ska bli super roligt och jag ska ta med min kamera!

xx,

Sara

 • http://miixx.se malin

  Hej Sara! Mitt namn är Malin o driver en av Sveriges stora bloggar, o jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig! så maila mig gärna, skriver min e-post! /Malin (miixxbloggen@hotmail.com)

 • Hannah

  Do more video blogs, don’t have to be something really planned. Like that vid with Hanna ans Christian driving around : )

 • Harriette

  I want to see more pictures of you and your friends. You dont blog that often anymore :(

 • mika

  Hej Sara!

  Wow, såg dig i Nyhetsmorgon och måste bara få berömma dig för din svenska! Blev jätteimponerad, du är fantastiskt duktig.

  xo
  Mika

 • jöns

  är niles din pojkvän ?
  kan jag bli din pojkvän?

 • Maja

  Hi Sara! I wonder if you know or can recommend ”the best” school/university in the states? Haha, that’s not the easiest question I guess, but maybe you’ve heard about a school that seems extremely good? Within fashion/merchandising or so? :) Great blog btw!

 • vendela

  Är Niles din nya pojkvän ?

 • http://eightpieces.blogg.se vendela

  ser mysigt ut! :)