we have way too much fun when we workout! #lovethesegirls @laurynboboryn @elenashow #bre #chris

maj 29, 2012 1 kommentar
Allmänt


via Instagram http://instagr.am/p/LOSXl2ykiZ/

  • Caroline

    Hej Sara!! Gud vad kul att du ska till Bali, du kommer få det underbart, jag var nämligen där i vintras och du kommer inte att ångra dig!! Underbart väder, fin natur och turkost vatten och maten är supergod!! Dessutom är det de perfekta surfingstället!! Jag har massor med information om bra platser att besöka(det bästa surfingstället sägs vara Kuta Beach bland annat) så om du undrar något speciellt kan du mejla mig på carro_311@hotmail.com :) Jag bodde på Bali Hyatt Sanur Beach Hotel, vilket var ett av dem mer lite lyxigare hotellen! Hotellet var jätttte fint och var mycket säkert, och hade en Bali stil över det hela, vilket många andra hotel inte hade. Men sen finns det såklart massor med andra hotell som inte är så ”dyra”, men Bali Hyatt rekomenderar jag väldigt mycket!! Här är länken till hemsidan om du vill gå in och kolla på bilder och annat :) http://bali.resort.hyatt.com/hyatt/hotels-bali-resort/index.jsp?null
    Bali Hyatt har även ett syster hotell som heter Grand Bali hyatt, som jag besökte under en dag, vilket är också mycket fint men mer för barnfamiljer! En cool stad är Ubud(även kallad silver staden) som är värt ett besök. Många fina tempel finns det att besöka! Men som sagt om du undrar något speciellt så är det bara att fråga!! :)
    Hoppas du fick några tips och idéer! Ha en trevlig resa, föresten när åker ni? Kommer Hanna följa med? Kram