Sara Montazami

Back in the Action!

Hej hej! Kommer ni ihåg när jag hade min tränings group sista sommaren?? Nu ska jag börja den igen och jag är super glad. Dem här tjejer är så roliga! Vi skrattade hela tiden. Och det var Lauryns födelsedag så hon fick rosa ballonger.

Idag ska jag göra lite errands och kanske hitta skor för min party på lördag.

xx,

Sara

 • hannasvenhag

  Hi Sara!!
  I’ve been reading you’re blog for A WHILE now and your posts are always so much fun to read! The thing is though that I just moved to Barcelona and there’s all these new things going on ALL THE TIME which has put the exercising in the shadows, but every time I read something about exercising or food on your blog I get so inspired! Therefore I’m asking you if you could have a post with your favourite exercises or healthy food and training sessions, things you can do outside a gym!!

  Thanks again for a great blog! :)
  Hanna

 • Astrid

  Mammaen din er den søteste og kuleste damen på hele Svenske Hollywoodfruer. :) Fant bloggen din tilfeldigvis nå, har aldri hørt at du har snakket svensk i serien? Tenkte at du ikke kunne det! Håper du forstår hva jeg sier i alle fall, veldig søt blogg du har her. :)

 • http://thailackdesign.spotlife.se Belinda

  You are so beautiful! And i love your mums personality! :D

 • Kaisa (Finland)

  Hi!
  Looks super fun. And that blank you are doing in the picture, is on of my favorites =) Super hard but it´s sooo good for your core.
  Ha det bra,
  -Kaisa (Finland)

 • http://www.alexxandrapersson..blogg.se Alexandra

  Hej Sara! Gillar dig starkt, tycker att du e så cool :)
  Jag undrar vart ni har köpt och vart man kan få tag i den jätte stora (tjocka) låck tången? Skulle jätte gärna vilja ha en sådan.

  Skulle bli jätte glad om du svarande på min fråga + om du kunde gå in på min blogg och kanske kommentera ett inlägg, skulle bli jätte glad då :D
  Måste bara berätta att det skulle varit sjukt nice att komma hem till er, gillar sjukt mycket din mamma Maria montazami tycker att hon e supper cool! Tror att vi hade haft trevligt tillsammans, blivit bra vänner med dig och din syster Hanna.

  Från en 18 årig tjej i Sverige :P