Let’s do it

Bildis

Väduren

Boka in en kväll med dina vänner eller anmäl dig till en ny gruppaktivitet! Möten med andra blir intressanta!

 

Oxen

Gör upp en grundlig plan för en tid framåt och få syn på vad som motiverar dig att nå målen!

 

Tvillingarna

Tillåt dig själv att drömma stort nu! Vilka drömmar är du inte långt ifrån att uppfylla?

 

Kräftan

Våga ha en djupare diskussion om hur du känner och vad du vill, läge att lätta på hjärtat!

 

Lejonet

Bra tillfälle att styra upp en dejt eller att boka in tid för dig och din älskling!

 

Jungfrun

Vad får dig att må sådär jävligt bra? Och så ser du till att få in mer sånt i vardagen!

 

Vågen

Släpp dina måsten lite och gör sådant som får dig att bli riktigt glad! Umgås, ha roligt, njut!

 

Skorpionen

Du kan ha väldigt bra och intressanta samtal med din familj, de kan hjälpa dig att också förstå dig själv bättre!

 

Skytten

Du behöver hitta ny inspiration och den är närmre dig än vad du kan tro!

 

Stenbocken

Nu lyckas du extra bra med att göra en lista, checka av och se till att du får koll på en späckad vecka!

 

Vattumannen

Pusha dig själv till att ta tag i saker som du aldrig får tummen ur till, sådant du brinner för men inte hinner!

 

Fiskarna

Pressa inte dig själv till något, utan ta det chill, kanske vill du göra precis ingenting och det är toppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Tisdag och ansvar

höst5

Vi startar trots allt upp den här veckan med ett driv att få saker gjorda. Det är toppen att sätta upp mål, göra en priolista, se till att vi har all info/material för att kunna fortsätta framåt. Det kan finnas en känsla av måsten med i bilden, att vi inte har något val. Men frågar er själva, varför ni göra vissa saker?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Lovefocus

höst7

Som ni vet är Venus retrograd och det innebär; ett känslomässigt jobb för oss, eftersom Venus styr över bland annat kärleken. Den här processen har bara börjat, vissa kanske redan märker? Har tvivel? Slutat hoppas? Övervägt att förlåta och gå vidare? Det finns oändliga möjligheter, vi ser dem inte alltid bara. Idag möter Venus upp Merkurius som sällan tvivlar på att säga vad han tycker och tänker.. Såklart kan det här falla ut väldigt olika. Ett scenario är kärleksförklaringar, någon som kommer från the past och bara väller ur sig sin känslogegga. Vi kan få info om någon (vi dejtar/nyfiken på/gammalt ex) och snabbt vilja kategorisera, allt för att undvika alla dyra kostnader i slutet. Kom ihåg att allt inte bara är ”för hett” eller ”för kallt”. Det som söker upp oss har ofta något att förmedla. Ibland verkar det kanske onödigt dramatiskt men se allt som en välsignelse eller en gåva. Det finns inte alltid en tydlig röd tråd genom allt. Otroligt mycket som pågår inom oss just nu, i vår inre värld, det handlar om att bli sann, mot dig själv. Hur kan du förbereda dig för sanningen?

 

//N

  1. När började venus gå i retrograd? Jag är fisk med fisken i venus och fler andra planeter i fisken (mars, neptunus, solfisk), påverkas jag extra då? Jag känner att senaste 2 veckorna har jag börjat balla ur lite och kan knappt kontrollera känslor och spontanitet. Känslorna inuti mig liksom bubblar. Känner att mitt förhållande har påverkats mest och i helgen var jag otrogen…. trodde inte jag hade det i mig och skäms så mycket. Men det är så mycket känslor inuti mig så jag knappt känner igen mig. Ska jag försöka bura in mig tills retrograden är slut? Detta är så märkligt… xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

HOROSKOP VECKA 42

Reklam för konsultationer

För mer info om mina personliga/relations/framtids horoskop:

nathaliebram@hotmail.com

                                                        Väduren

Den här veckan inleder du bäst genom att fokusera på hur du brukar ta dig till mål kära Vädur. Du är skicklig när det kommer till att förhandla, t ex avtal, lån eller om du vill att någon ska investera i ditt projekt. Det kan bli flera intressanta möten där du inser hur viktigt det är att faktiskt mötas på halva vägen, där du också ser ett tydligare win-win upplägg. Smartast är att hitta någon som totalt är din motsats om du ska få ut precis allt det du själv vill. I mitten av veckan släpper du loss lite mer och behöver dina vänner eller engagera dig aktivt i ett större sammanhang. Då får du ny input och din omgivning lyckas ge dig både perspektiv och uppmuntran. I kärlek kan du inte hålla dig från att säga det du känner och vill men samtidigt finns där ett tvivel hos dig. Va smidig om det är en person du vill ha kvar i ditt liv.

 

Oxen

Inled gärna veckan med att skriva ner dina visioner, tankar och vad du vill ska underlätta i ditt liv kära Oxe. Du är bra på att måla upp bilder och att på ett realistiskt sätt kunna förverkliga det du faktiskt vill ha. Det är värt att t ex börja rensa ur garderober och lådor, sortera och sälja grejer. Däremot kan du avvakta med att ladda upp med nya plagg eller skönhetsprodukter. Du vill ju dessutom börja tänka mer hållbart så kika runt vad som finns och vad som kanske skulle passa dig. I mitten på veckan är du ambitiös och satsar mer än gärna på ditt jobb/plugg. Det är bra tider för att berätta vad du tänker och vill uppnå. Möten och hur du kommunicera med andra människor hamnar i centrum och du är extremt lyhörd för andras åsikter. När det kommer till kärlek får du vara försiktig med att inte låta någon påverka dig för mycket åt ett håll som inte känns hundra för dig.

 

Tvillingarna

Du har lätt för att få in mer flow i din vardag och du utstrålar så mycket livsenergi som smittar av sig kära Tvilling. Men allra bäst inleder du din vecka med att lägga mer fokus på dig själv, på din personliga utveckling och vad som driver dig i ditt inre. Ge dig tid och utrymme att komma underfund med hur du bäst skapar dina egna utgångspunkter. Här kan du gå loss och vara väldigt kreativ. I mitten på veckan söker du dig till sådant som du ”normalt” inte brukar och det kan ge dig kickar till att våga lite mer i vissa sammanhang. Du lyckas liksom se saker från the big picture och tvivlar inte på din egen förmåga. Räkna med att bli belönad för dina insatser och att människor runt dig uppskattar det du gör. I relationer kan det kännas ansträngt. Särskilt om du dejtar, du blir inte nöjd eller får inte den där känslan du vill åt riktigt.

 

Kräftan

Du kanske känner att alla to-do-lists är överflödiga när det du allra helst vill är att få tid och space för dig själv, dina tankar och känslor kära Kräfta. Men inledningsvis är du väldigt uppmärksam på din omgivning, på din familj/vänner/kollegor och det kan vara bra att prata om vad som pågår, antingen mellan er eller bara i allmänhet. Ni förstår varandra bättre och lyckas komma fram till något bra. I mitten på veckan mår du bäst av att få fokusera på lite annorlunda saker. Det kan vara ett nytt ämne som du börja gräva mer i, det kan handla om din andliga resa eller så fokusera du mer på din kropp och på sex. Allt kan ha en avslappnande effekt på dig och det är precis vad du längtar efter. Att bara släppa kontrollen och ge efter för dina begär och för det som driver dig. Mycket känslor är inblandade när det kommer till relationer och det kan absolut uttrycka sig i just passion.

 

Lejonet

Nu kan du gå all in för att förbättra och förenkla din vardag, få koll på alla mail, dokument och på alla ”måsten” kära Lejon. Du får saker gjorda och klarar av att ha flera bollar i luften. För att nå ut till andra människor vet du precis hur du ska göra eller om du vill dra någon närmre dig. Genom att du själv uttrycker känslor på ett öppet och ”sårbart” sätt kan du vinna förtroende och tillsammans kan ni göra upp planer. I mitten av veckan är det läge att umgås med dina vänner, att mingla, gå på tillställningar eller så blir du bjuden på en fest! Du kan träffa nytt folk som har något viktigt att förmedla. Va uppmärksam på vad som händer runt omkring dig. I kärlek kan du och din älskling ha olika åsikter om t ex att bo ihop, om var ni ska bo eller vilka behov som finns inom er gällande det. Låt inte dina känslor dra dig för långt bort utan avvakta hellre med att fatta beslut som rör framtiden.

 

Jungfrun

Du drar igång veckan med glädje och med massor av livsenergi kära Jungfru. Det gör dig extremt bra på att ta tag i alla möjliga saker. Allt från sådant du upplever som ”måsten” och det du ägnar dig åt för nöjes skull. Du mår bra av att syssla med ett intresse, en egen verksamhet eller något som du är grym på. Ditt självförtroende får sig en boost och du låter ditt hjärta guida dig. I mitten på veckan behöver du mer ordning och reda, mer av din egen energi helt enkelt. Och du ser precis vad du behöver, särskilt alla detaljer blir synliga för dig. Passa på att träna, att laga grundliga middagar och att vara ute i naturen. Dina relationer hamnar i fokus i helgen och du kan behöva ta tag i en onlinedejt eller någon flirt som vill ha rakare besked gällande vart ni står. Du kan känna dig tvek, så fatta inga beslut rakt upp och ner, inte nu.

 

Vågen

Det blir en hel del gjort i början på veckan om du t ex jobbar/pluggar hemifrån, vilket skapar ett lugn och att du fokuserar på rätt saker kära Våg. Din familj kan också bli mer påtaglig eller att du behöver finnas där lite extra för någon. Har du obearbetade känslor kopplat till en nära händelse blir även den synlig och du får en chans att faktiskt förstå vad du varit med om eller vad du själv behöver för att gå vidare. I mitten på veckan kan det vara desto fler galenskaper på gång. Du vill kunna uttrycka dig, din personlighet och det som du känner, från hjärtat. Dessutom dras du mer till nöjen, häng med på aw:n, ta med din kompis till en bar eller boka biljetter till en föreställning. Allt du gillar kan du liksom inte få nog av! I kärlek kan du vilja säga något men du har inte hela bilden klar för dig, vilket kan få dig att hålla tillbaka en aning.

 

Skorpionen

Veckan kickar igång genom att vara riktigt fartfylld och händelserik kära Skorpion. Du bollar tankar och idéer med andra, är väldigt social och utåtriktad vilket skapar intressanta situationer. Men se upp för den känsla du kan bära med dig inombords, att bli missförstådd eller att människor ”ser” dig på ett visst vis. Mycket där kan handla om egna obearbetade grejer såklart men bra att du får syn på det för att kunna påverka. Du är fortfarande inne i perioden att släppa det som varit vilket du gör med fördel under mitten på veckan. Ditt förflutna blir tydligt och du kan se vad som håller dig tillbaka så hårt. Det är ingen mening att spara på allt eller att ha kvar saker av nostalgi. Det viktigaste finns inom dig ändå. Dina relationer kan sättas på prov och se det som positivt. Om du dejtar kan du märka omedelbart om någon känns rätt eller inte. Lita på din förmåga att dra till dig det du behöver.

 

Skytten

Veckan inleds med att du tillsammans med andra människor har väldigt lätt för att göra upp en plan, sätta mål och se till så att ni tar er dit kära Skytt. Du är medveten om din egen kraft att påverka din omgivning och du kan se vad alla behöver för att må bra, för att nå ett resultat. I mitten på veckan är du på hugget när det kommer till alla typer av sociala sammanhang. Du vill umgås med dina vänner, träffa nya och verkligen få dela med dig av dina tankar men också att ta in andras. Just nu är det ändå mycket det som är olikt dig som du imponeras av och vill veta mer om. Folk som sticker ut, som går sin väg, det är dom som du själv vill följa. Online/teknik projekt kan du jobba något extra med eller med att uppdatera dina sociala medier för att sprida dina åsikter. Kärleken kan, säger inte att det är så, men kan upplevas något dimmig, liksom oklar. Både från ditt håll men också från din älskling/dejt.

 

Stenbocken

Du mår bäst av att få jobba undan dina personliga projekt eller arbeten som du sysslar med, i början på veckan kära Stenbock. Din ambitionsnivå är hög och du har dessutom också ett eget inre driv. Se till att ha tid för sådant som du tycker är viktigt och som får dig att bli extra glad. I mitten på veckan kan du vara mer sugen på att komma ner i varv, unna dig massage, pedikyr eller bara vardagligt slappande. Du väljer det bekväma i första hand och det gör du helt rätt i. Men dina mål ligger hela tiden i bakgrunden och du vill framåt, du vill kunna checka av dina små delmål. Se till att umgås med dina vänner i helgen, se till att ha roligt och att släppa på kontrollen. Du behöver inte ha en plan, bara go with the flow. Människor kan komma och gå i ditt liv. Va öppen för att ta saker för vad de är, de måste inte alltid ge dig ett facit.

 

Vattumannen

I början på veckan är det bra om du uppmärksammar dig själv, dina och din kropps behov kära Vattuman. Det är ju allmänt mycket runt dig, mycket nytt och saker att ta in hela tiden. Men du måste få reflektera, få känna på situationen utan att vara i den, för att enklare förstå eller för att kunna bestämma dig. Du kan väga för och emot olika levnadssätt och du vill gärna göra allt omgående just nu. Att förändra din livssituation kan göras på flera sätt. I mitten på veckan är det mer lägligt att du jobbar framåt, att du liksom påverkar ditt liv så som du vill ha det. Och i helgen är du taggad för att arbeta av några av de delmål som du har satt upp för att lyckas. Du är extremt driven och vill inte fastna i något som känns halvdant. Också i relationer kan du stanna upp och tänka: okej, det här har vi planerat men vill jag verkligen det, i mitt hjärta?

 

Fiskarna

Hos dig finns där ett behov av att få syn på något nytt i livet, något som är annorlunda, sticker ut eller som du bara inte är van vid, åtminstone inledningsvis på veckan kära Fisk. Du söker efter en tydligare tillhörighet och det kan vara så enkelt som att du t ex börjar på yoga eller i en meditationsgrupp (något intresse du har). Du vill få ut så mycket mer just nu, än bara en vardag. Det du kan göra själv är att få in fler spännande inslag i ditt everydaylife. Genom att skapa tid och utrymme för det som intresserar dig. Du vill också ha egentid, få tänka klart, eller inte behöva tänka alls. I helgen däremot, då kan du ta för dig mer och vara den som drar andra med lätthet dras till. Du bjuder på dig själv och låter ditt rätta jag komma fram. I kärlek kan du ha haft en vision men att du just nu ifrågasätter den, är den viktig? Är det så du vill leva ditt liv tillsammans med en annan person? Ja det är frågan.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Processer

Host3

Solen möter Pluto nu och det kan betyda att det inte är läge att försöka forcera fram en önskad situation. Saker behöver få ha en naturlig utveckling och inte manipuleras till något.. Det kan vara grejer som ni ser som hinder eller att ni inte kommer vidare och ni kan behöva ta till alla möjliga medel för att känna att ni lyckas. Försök inte att öppna stängda dörrar, kan vara budskapet. Ha is i magen.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nu är det på riktigt

Merkurius lämna fredsälskande Vågen och ger sig in i Skorpionens tecken, som kan konsten att kämpa för sina egna behov och struntar i hur andra människor ”uppfattar” det. Hårda bud, ja men visst! Merkurius i den här positionen vet att livet inte är fair play, att vi måste söka sanningen och fokusera våra tankar på det vi vill ha, om vi ska lyckas. Vi kan bli proffs på att hitta det som vi kanske verkligen inte borde… Det blir inga lösa konversationer här inte, utan nu handlar det om att gå till botten, med allt. Till djupet och rota fram, saker vi inte ens behöver vara särskilt medvetna om. In i ett dagsljus, få perspektiv och använd detta till er fördel om nu t ex ska gräva i något spännande ämne, vill nå en persons innersta känslor eller ägna er mer åt allt som har med livets mystik att göra. You so welcome!

 

Merkurius möter upp Uranus nu dessutom, så det kan bli tvära kast, plötsliga överenskommelser eller rejäla missar sinns emellan.. Det kan belysa ditt och mitt bland annat.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

The Loveones

Host6

Kärleksparet, Venus och Mars hookar upp imorgon, i en kvadratur och sannolikheten, ja sannolikheten är väl den att det kan bli en aning spänt.. i relationer, särskilt kärleksrelationer. Finns ju absolut möjligheter till både passion och galet sex och det kanske är utvägen då. Tänk på att välja era strider. Vi kan bli frustrerade över att någon inte ser riktigt våra behov och önskemål eller inte lever upp till det vi tycker att vi faktiskt har sagt..

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Mondaymode!

Host4

Vi drar igång veckan med en nymåne inatt, i Vågens tecken, som har den härliga förmågan att se både den positiva och negativa sidan av saker och ting. Mycket som rör Vågen både känns liiite bättre och är en nååågot schysstare energi. Och vi blir såklart fulländade genom ANDRA.. men Venus, styrare över Vågen, går ju baklänges, i manipulativa Skorpionen dessutom.. Hur tolkar vi det här? Kanske blir vi tvingade att göra en liten egen resa, en inre tripp för att bli ”fri” alla föreställningar vi har om varandra, om relationer, om hur det ”ska vara”, om ”rätt” och ”fel”.. Nyckeln skulle kunna vara när vi kommer till insikten att andra människor också bara är känslor, fyllda med önskningar och behov, men att de liksom, ja, kan skilja sig åt.. Och absolut inte glömma bort oss själva i det här. Tänk på att relatera till andra på ett mer medvetet sätt, på ett ödmjukt och öppet vis. Att inte döma. Varken andra eller oss själva. Det är ju som det är, bara, trots allt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

HOROSKOP VECKA 41

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtids horoskop:

nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan kan du verkligen hitta rätt teknik för samarbeten, kompromisser och för lyckade relationer kära Vädur. Du får tillfället att också lyfta din blick och försöka se vem du blir i dina intima/affärs situationer? Finns det en tydlig obalans är det sunt att deala med den på en gång. Du kan behöva vara den som visar uppskattning eller den som sätter ner foten och instämmer på att från och med nu kör vi som ett team. Det handlar också om hur du väljer att uttrycka dig. Både till andra men också om dina behov och det som är av betydelse för din del. Kärleksmässigt kan du ha fått något att fundera över. Men lugn, det är en process så låt det få ta sin lilla tid..

 

Oxen

Nu kommer din möjlighet till att ta tag i livet på alla plan kära Oxe. Du behöver och vill ha mer ordning och reda, struktur men också ett sätt som gör att ditt välmående hamnar i fokus. Du ska tänka smart, hur kan du effektivisera, förenkla och samtidigt lyckas få ihop dina rutiner? Det finns flera sätt att nå dit. Googla, hitta appar, ta inspiration från andra men det viktigaste av allt, det ska vara anpassat till dig och till din vardag. Om du tröttnat på din träning är det ett utmärkt tillfälle att prova något nytt! Titta efter några nya recept eller matvanor. Relationer eller känslor kan ta upp mycket av din tid just nu. Om du är i ett läge där du är osäker.. så försök att förstå dig själv innan du bara agerar.

 

Tvillingarna

Den här veckan kommer du kunna förstå värdet av att sluta vara ”safe” och istället springa efter ditt hjärtas röst kära Tvilling. Du vet att du har en enorm potential, att utvecklas, att göra din grej och att faktiskt slåss lite för det du vill ha. Din inställning och attityd till saker påverkar mycket och du märker snabbt vilket resultat du får istället, när du är modig. Vill du synas extra för något, kanske för ett intresse, en talang eller ditt eget varumärke, då ska du lägga ut dina nät! Plötsligt kan det vara din tur att inta den stora scenen nämligen. Du behöver kanske hitta ett nytt sätt att ta hand om dig själv på. Prioritera om och förstå vad som är viktigt för dig.

 

Kräftan

Nu får du en chans att bli mer personlig, connecta med dina känslor och kanske till och med lite med andra kära Kräfta. Du vill ha upplevelser som berör dig och det kommer du att satsa på. Inte heller trivs du med att umgås ”för att” utan du vill ha givande samtal, som ger dig något på djupet. Om du går i tankar kring flytt, renovering eller bara vill piffa till det en aning så drar dina tankar även dit. Du kan absolut göra upp planer, kolla runt, slänga ut trådar till höger och vänster men du kan behöva fundera mer ingående på vad du verkligen vill göra. Från och med nu och en tid fram kan det dyka upp människor från förr i ditt liv. Bra eller dåligt, ja det vet ju bara du. Någon gammal romans eller ett ex kan ha något att säga dig..

 

Lejonet

Men ja vad du trivs med den här perioden där du får möjligheten att agera ut dina sociala kompetenser kära Lejon. Du kan vara den som drar igång en fest, beställer biljetter till en konsert eller bara dyker in i nya inspovärldar. Ditt nyfikna jag kommer ta till sig information och suga åt sig av allt som är användbart. Nu kommer du prioritera dina vänner och att ha roligt. Intressanta samtal där det ena leder till det andra. Du kan också vara sugen på att åka iväg över en weekend, ta en shoppinghelg eller upptäcka något i dina hemtrakter. Det är livligt, fartfyllt och ett härligt rus inom dig! På kärleksfronten kan det finnas starka känslor med i bilden. Gå mycket promenader så att du kan tänka klart.

 

Jungfrun

Det är nu du ska ta tillvara på chansen att göra dina drömmar till verklighet kära Jungfru. Du har vad som krävs när det kommer till att följa din plan eller att driva saker i rätt riktning. Ditt öga för detaljer kommer hjälpa dig med alla delmål och att prioritera det som är viktigast. Gör upp en strategi och håll dig till den. Du kan också vara sugen på att investera lite mer i dig själv. Då pratar om vi lyxigheter, så som behandlingar, njutning och faktiskt tid. Du ska unna dig saker, boka bord på ditt favvoställe och koppla av, gå på utställningar t ex eller långpromenader i skogen. Nu kan också vänner som du inte sett på länge dyka upp här och var. Det kan också finnas en och annan romans som hör av sig..

 

Vågen

Den här veckan kan vara början på något stort i ditt liv framöver kära Våg. Räkna med att sådant som du sätter i rullning nu kommer ge dig ett resultat till våren. Va ärlig mot dig själv angående vad du prioriterar, vad du faktiskt önskar dig av livet och gör en tydlig plan, om så bara för dig. Det är nu du ska vara dina egen rådgivare och inte ”hyra” in dina vänner som experter. Tänk på att du lättare får med dig andra på dina egna upptåg och äventyr, använd det till din fördel. Hela stämningen runt dig kan kännas annorlunda och du får mer av det du tänker/känner. Du kan bli medveten om att i dina intima relationer går det inte längre att bara sopa saker under mattan.. Det finns saker du måste ta tag i för att du själv också ska kunna gå vidare.

 

Skorpionen

Under den här perioden kommer du få två alternativ kära Skorpion. Det ena är din möjlighet till att fly, dra dig undan, kanske grubbla en aning för mycket, lyssna på musik och se filmer.. Den andra är att du verkligen förstår ditt behov av space, få utrymme för reflektion, rensar bort alla negativa relationer och saker som du bär runt på. Att du tar dig själv på allvar och passa på, det finns annat som vill ta plats i ditt liv, men är du redo att släppa det förflutna och välkomna det nya? Med Jupiters hjälp borde du välja att ta dig vidare, förlåta dig själv och andra, lämna och tacka för den tid du varit med om. Samtidigt kommer du ifrågasätta dig själv och dina egna handlingar, vad du attraherar och vad du förlorar på att inte vara sann mot ditt hjärta.

 

Skytten

Du ska ta vara på den här veckan och på alla möjligheter som kan dyka upp i ditt liv just nu kära Skytt. Framför allt handlar det om hur du kan förändras eller göra förändringar tillsammans med andra människor. Det kan vara dina vänner, folk du träffar via grupper eller som du umgås med för stunden. Du vill göra saker medvetet och du vill göra skillnad. Nu kan du börja sätta dina frö gällande större drömmar och livsplaner. Någon i din krets kan ha ett erbjudande eller förslag till dig. Är du redo att hoppa på tåget? Det kan vara läge att göra en ny moodboard och kanske släppa vissa saker, ersätta dem med nya och få dig en tankeställare, vad är det du egentligen vill?

 

Stenbocken

Den här veckan kommer du garanterat att känna dig som hemma och lägga ditt fokus där du behöver det kära Stenbock. Såklart handlar den här energin om dig och om dina mål. Om du är tvek och inte har kontroll över din situation, jobb/plugg så kan det vara bra att köra ett samtal med en coach, mentor eller liknande. Det är ju liksom nu du ska pusta på ditt CV, söka ditt drömjobb eller be om en annan typ av tjänst. Om du pluggar kan du få cred för något särskilt projekt eller har du en talang kan den hamna i rampljuset. Men du måste ta för dig. Du ska visa upp dig och visa att du är villig att kämpa för dina mål. Någon som sitter i en bra sits eller på en bra position kan öppna dörrar för dig..

 

Vattumannen

Den här perioden kan sätta en guldkant på din tillvaro kära Vattuman. Du kan bli erbjuden att ta lite risker, kasta dig ut och övervinna vissa rädslor. Det kommer vara utmanande och givande på alla plan, glöm inte det. Du gillar när det händer saker, när det förändras och när du själv kan vara med och påverka. Det kan vara grejer som du upptäcker av en slump men som visar sig ligga på din livsväg.. Spontana äventyr och händelser kan få en avgörande effekt och öppna möjligheter du bara drömt om. Va beredd på att söka dig till olika situationer och se vart de bär. Det är en utmärkt tid för att sprida planer och för att förverkliga dem. Du har det mod som krävs och du vet hur du ska ta dig fram.

 

Fiskarna

Den här tiden kan det vara skönt för dig att dra dig undan från allt möjligt som tar av din energi kära Fisk. Du har behov av att få dyka ner i grejer som intresserar dig mer på djupet. Det kan vara allt från personlig utveckling till mer intima saker som sex, kroppens sinnen osv. Nu kan du verkligen slå dig fri från föreställningar, fri från tidigare mönster och hitta roten till ditt eget beteende i vissa situationer. Det kan bli aha-upplevelser om du vågar gå till botten med hur du faktiskt fungerar och det kan bli magiskt, en väckarklocka och en rejäl chans till nystart i ditt liv. Om du kämpar med tankar och känslor kan det vara bra att uppsöka någon professionell att ha samtal med, det kan vara så värt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nymåne i Vågen

Det är nymåne på måndag/tisdag, på 15-16 grader i Vågens (relationernas) tecken och detta blir såklart spännande eftersom Venus, styrare av Vågen, kör sitt retrorace ett tag framöver.. Vilket ju kan ge oss en ärlig chans, att se över våra intima relationer, våra vänskapsband, respekten vi har mot oss  själva och hur vi prioriterar. Nymånar är alltid en möjlighet till att starta något nytt. Skriva ner vad vi vill ha mer av i livet, våga önska stort och skicka ut alla signaler till universum. Vi kommer behöva vara realistiska och se vad vi döljer djupt inom oss själva. För om vi ska kunna lära oss något, måste vi först förstå vad det är vi gör, hur vi skapar vårt liv och varför vi gör det. Kan vi inte se det kan vi inte heller gå framåt. Gör jobbet, och gör det ordentligt. Därefter kommer nya dörrar och vägar att öppnas för oss och det kan bli himmelskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

LOVELIFE

Host2

Okej, nu i dagarna är det Venus tur att köra sitt retropass och allt vad det kommer innebära. Venus styr ju över kärlek, relationer, över konsten, pengar, våra värderingar, självvärde mm. Venus kommer först att backa i Skorpionens tecken.. Skorpionens teman är, hemligheter, det som vi delar med andra människor (allt från materiellt till känslomässigt), makt, sex, tabu grejer, vårt undermedvetna och vårt mörker bland annat. Vi kommer vara väl medvetna om den kärlek som vi aldrig fick, om dom människor vi aldrig kämpade tillräckligt för, om alla sår som finns kvar i oss själva som inte självläker.. och vi vet precis hur det känns att vara besatta av någon/något. Venus kommer också att backa in i Vågens tecken och det vi kan försöka förstå då är hur andra människor egentligen uppfattar oss eller andras behov kan bli tydligare. Vi är mer villiga att se den andra sidan av myntet, av att mötas, men tänk på att retroperioder också vill få oss att se; vem blir jag i mina relationer? Vad attraherar jag och hur sårbar är jag egentligen? Är det kickarna som driver mig eller ger jag upp för lätt? Hur ser vi på oss själva? Vem vill du vara?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

LÄRA SIG MER OM ASTRO

Maggan

Jag brukar ju skriva om ascendenten, att ni ska läsa ert ascendenttecken i veckoastrot t ex, att ni ska kolla upp era hus och så inför alla månar som faller mm. Min lärare, Margaretha som bloggar på Damernas Värld kör en kurs i astro, via nätet, som går att starta när som, riktigt värt! Här är en länk till ett inlägg hon skrivit och till hennes blogg där ni kan hitta mer info om kursen:

 

⭐️ Om mina Superstars och forna elever..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

FOLLOW YOUR FLOW

Bildis

Väduren

Nu kan du enklare hitta en strategi för att nå dina högt uppsatta mål!

 

Oxen

Det passar inte dig att vara bekväm just nu, du måste hoppa och våga om saker ska utvecklas!

 

Tvillingarna

Du lyckas hitta din egen power och förstå hur du kan dra nytta av den i intima sammanhang!

 

Kräftan

Nu kan du bli medveten om hur du vill forma dina relationer och få dem att växa!

 

Lejonet

Följ din kropp och lyssna på vad ditt inre behöver, annars kommer du köra fast!

 

Jungfrun

Du vill hitta glöden och passionen i ditt liv, ibland måste du utmana dig själv för att hitta den!

 

Vågen

Se till dina egna behov, sök dig till människor som förstår dig, som ser dig!

 

Skorpionen

Det blir tydligare för dig vad du inte säger, nu vill du istället nå ut med dina tankar och dela med dig!

 

Skytten

Äntligen kan du påbörja en plan eller strategi för att nå alla dina mer praktiska mål!

 

Stenbocken

Klarhet i vem du är och vad du vill göra med ditt liv väntar! Är du beredd att förändra?

 

Vattumannen

Älska, glömma och förlåta.. Du startar en process inom dig som är djup och behövlig!

 

Fiskarna

Hur ser du på dina livsdrömmar och planer? Nu börjar du förstå hur du ska nå dem..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

New energys and monday

Host1

Galningen Pluto är i rörelse framåt igen, vilket kan innebära en lättnad, en klarare riktning eller bara en vilja och power i att börja ta tag i saker, på riktigt. Alla har vi påverkats inom olika områden i livet, (kolla in ert personliga horoskop) vi kan ha tvivlat, sökt inom oss själva, i det yttre, försökt förstå utan resultat. Nu tar vi makten i våra egna händer, nu ser vi till att det händer, att det blir en skillnad, som vi önskar.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

HOROSKOP VECKA 40

Reklam för konsultationer

För mer info om mina personliga/relations/framtids horoskop: 

nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan startar med att du får möjligheten till ett helt nytt fokus kära Vädur. Det handlar framför allt om din väg framåt, uppåt och mot rätt riktning. Oavsett om det innebär nytt jobb, nya tag i plugget eller att du arbetar för din egen buisness, det kommer innebära framgång och succé, för dig själv. Du gör helt rätt i att nätverka, söka kontakter, mingla och hålla dig framme. Du vet aldrig vem som kan stå öga mot öga och erbjuda dig precis det där som du önskade. I mitten av veckan har du dina bästa chanser när det kommer till att verkligen go all in och köra din grej. Du vet vad du vill och hur du ska få det. Mot helgen till får du räkna med att kärlekslivet tar en annan form. Det beror på dig själv, på din egen utveckling, du liksom nöjer dig inte, med något.

 

Oxen

Du kickar igång din vecka med känslan av att något nytt är på väg in i ditt liv kära Oxe, är det inte så? Du vill ju inte låta dig begränsas, längre, utan du är redo att börja se på världen med andra ögon. Det kan handla delvis om hur du hanterar dina drömmar, dina planer och visioner. Låter du dem enbart finnas i dina tankar eller är du villig att faktiskt satsa, ge allt kanske? Räkna med att din livsstil kan förändras, om du kastar dig ut. Räkna med att möta människor som inspirerar dig, som får dig att tro på dig själv och på det du vill göra. Räkna med att det kommer lossna rejält när du följer ditt inre väsen, ditt hjärta och din lust. Vilken enorm tillfredsställelse det kommer innebära för dig. Du kan också börja ifrågasätta dina intima relationer och vad de betyder för dig, på riktigt.

 

Tvillingarna

Den här veckan kommer du vara villig att gå på djupet kring vissa frågor i ditt liv kära Tvilling. Helst av allt vill du ju diskutera detta med någon som står dig nära. Och det kan handla om allt från rädslor till ditt sexuella driv eller vad som får igång dig. Du är öppen för att förändras, för att utvecklas och för att kanske till och med gå den hårda vägen. Att behöva möta det som du absolut inte vill. Men nu har du chansen, att återigen börja påverka, din egen riktning, dina egna val och beslut, vad som är viktigt för dig. Du har så mycket mer att ge, av dig själv, men många gånger levererar du endast på ytan. Vem är du egentligen, kan många undra. Ibland kan du undra det också.

 

Kräftan

Du kan ha haft det lite tufft kring samarbeten och relationer på sistone kära Kräfta. Du kan nästan ha känt att du inte har en aning om hur du ska få tillbaka saker på rätt spår. Men nu börjar det plötsligt att lätta för dig igen. Och dina intima band, både i kärlek/vänskap/arbete kan få utvecklas mera fritt och så som du önskar. Det är inte heller läge för att dra upp mindre problem eller att göra en höna av en fjäder. Självklart ska du säga vart du står, men du behöver inte vinna striden. Nu får du möjligheten att också närma dig andra människor, som du anser är intressanta, gör det. Ta för dig och visa vad du vill, du har inget att förlora. Ditt kärleksliv kan däremot bli något helt annat, än vad du planerat. Du kan möta någon och inleda något helt galet, räkna med att det bara är för nu.

 

Lejonet

Nu startar du den här veckan med möjligheten att ge dig själv ett ordentligt lyft kära Lejon. För det första, är det inte läge att förenkla ditt liv lite? För att slippa stress och press t ex, börja sålla bort allt det där som tynger ner dig, rensa! Ta gärna fram och titta på allt du har, kanske blir du något trött? Då röjer du! För att skapa mer ordning och ett bättre välmående. Det är viktigt att du får in mer rutiner, alltså den typen av rutiner som gör att både din kropp och din själ njuter mer. Du kan lätt ta hjälp av dina vänner, av olika inspirationskanaler och hitta precis det du letar efter. Bolla idéer och tankar med människor du möter, se hur andra har gjort för att få in mer flow i vardagen.

 

Jungfrun

Det är en utmärkt vecka för att återigen börja ta tag i allt det där som är roligt i livet kära Jungfru. Fokusera på det du önskar mer av och se till att ha tid för det också. Nu är du också mer villig att testa lite nytt. Allt från ett nytt intresse till kanske nya saker i sängen, bara du själv sätter gränserna. Va beredd på att hitta ett nytt sätt att få ut dina känslor. Ju märker själv att livet flyter på easy när du öppnar för andra människor, det som du bär inom dig och när du vågar visa din sårbara sida. Bortsett från det är du en klippa att styra upp både din tid, delmål och din budget. När du känner att du behöver jorda dig och inte bara ha roligt, gör upp några planer och dra i dina kontakter för att utöka dina chanser att komma ditt du vill snabbare.

 

Vågen

Du startar upp den här veckan med att nå en viss klarhet i frågor som berör ditt boende, din familj eller dina känslor kära Våg. Om frågetecken kring dessa ämnen stått i vägen för din utveckling kommer nu en helt annan strategi vara nödvändig att ta till. Blockeringar, gamla mönster eller beteende kan lösas upp om du vill satsa på en mer lyckad relation t ex. Det kan även gälla relationen med dig själv. Bli din egna bästa vän och boosta dig med saker som får dig på riktigt bra humör. Nu är dessutom din glänsarperiod här och du har alla möjligheter att gå loss på dina drömmar. Mot helgen till kan det dyka upp frågor i kärlekslivet, men tänk på att det mesta sitter i ditt huvud och i ditt självvärde.

 

Skorpionen

Veckan drar igång med att dina tankar och egentligen hela ditt mindset tar en spännande vändning kära Skorpion. Du kan ha varit i en period där du inte haft saker helt klart för dig, det kan ha varit lite kaos, men nu så, hänger du med till hundra procent och kan jobba med den kraft som du verkligen har. Dels kan det handla om att du blir mer medveten, börja använda dig av t ex attraktionslagen eller strävar efter att leva helt i nuet. Även idéer kan poppa upp och du kan skapa magi, glöm inte det. Nu är du också inne i en tid där du behöver se till dina behov, vara uppmärksam på din nattliga drömmar och försöka se tecken längs vägen. Du har lätt för att dra människor till dig och det faktiskt strålar om dig.

 

Skytten

Nu kan mycket lossna för din del kära Skytt. Om du t ex söker nytt jobb, vill få en annan typ av tjänst eller bara hitta ett extra knäck vid sidan om studier så kan en sten falla från dina axlar. Och äntligen kan du börja göra upp en budget som är rimlig och där du samtidigt kan börja spara mot dina långsiktiga mål. Det blir också tydligt hur du sätter värde på dig själv, dina ansträngningar och hela ditt förhållningssätt mot andra. Kom ihåg att du har kraften att kunna påverka mer än vad du kanske tror. Detta är en social tid, där du prioriterar dina vänner, att upptäcka nya saker, gå på events och mingla dig fram kvällarna långa. Kärlekslivet kan kännas oklart eller så är du i en egen bubbla där du stormtrivs.

 

Stenbocken

När veckan startar kan du känna att det finns en helt ny typ av power med dig kära Stenbock. Om du har saknat riktning eller inte haft någon koll på vilken väg du ska in på här näst så kan det verkligen bli tydligt vad du vill göra och hur du ska ta dig dit. Du kan också få med dig andra på dina upptåg och vara en inspirationskälla till att våga förändra livet. Nu kan du börja fundera på vad du vill göra i livet, i det stora hela. Du kan vara sugen på att dra igång en egen buisness eller välja att söka dig till en tjänst som du knappt vågar drömma om. Men nu handlar det om att hålla sig framme och att ta för sig. Ingen minns en fegis. Är du ute efter en romans eller för att möta nya människor, då har du potential!

 

Vattumannen

Den här veckan har med sig något som du verkligen prioriterar i ditt liv, nämligen frihet kära Vattuman. Du har fått uppleva massor med känslor som du nu lyckats hantera och som du kan använda till din fördel. Du har också fått lära dig saker om dig själv, sådant som du inte ens kanske visste fanns inom dig. Och du har gjort en resa som stärkt din personlighet och vem du är. Nu har du vågar bryta med allt negativt och kan börja plocka in mer av det som är viktigt i ditt liv. Du kan möta någon särskild person som kan ge dig goda råd, agera som en coach eller bara inspirera dig till att ta flera steg framåt i livet. Hela du strålar av livsenergi och av en vilja att driva saker till sin spätts. I kärleken vet du vad du vill ha och är tydlig med det.

 

Fiskarna

Veckan erbjuder dig att börja se med nya ögon på dina samarbeten, vänner och på sättet du använder dig av t ex dina sociala medier kära Fisk. Det blir ett helt annat typ av flow om du väljer att byta riktning eller att testa något nytt. Du kan möta nya människor som blir viktiga för dig. Se också till att dina profiler stämmer överens med det du vill förmedla eller söker. Att nätverka eller gå med i olika grupper kan öppna dörrar för dig. Är du ute efter att träffa någon kan nätet leverera mer än du tror.. Du är också sugen på att uppgradera dig i sexlivet, på att våga prova något nytt eller på att våga visa dig sårbar i den situationen. Det märks att du vinner när du satsar helhjärtat på något just nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

KÄRLEKSHOROSKOP OKTOBER

Reklam för konsultationer

För mer info om mina personliga/relations/framtids horoskop: 

nathaliebram@hotmail.com

Väduren

För dig kära Vädur, blir oktober en månad i utmaningarnas tema. Du kan verkligen fundera på djupet nu, en himla massa. Alltifrån vem du själv blir i dina relationer till vad du faktiskt uppskattar mest hos en annan person. Och du vill så gärna komma fram till något, du vill ha svar på dina frågor men ändå är du inte lika villig att t ex bolla dina tankar och känslor med andra. Om du nyligen träffat någon kan du fascineras över kraften som dina känslor har, kanske blir du rädd, försiktig och vill hitta fel. Eller så kastar du dig helhjärtat in och hoppas på det bästa. Är du singel kan du vara uppmärksam på vilken typ av människor du attrahera.. Har du däremot en älskling kan ni behöva prata ut om viktiga saker, för att ta er framåt i relationen. Du kan också känna för att gå vidare, på egenhand.

 

Oxen

Nu går du in i en period där du faktiskt sakta men säkert börja omvärdera dina relationer kära Oxe. Har du en älskling kan ni verkligen behöva diskutera frågor som har med framtiden att göra, vill ni samma saker? Är det rätta känslor mellan er? Hur är det egentligen kring det här med makt..? Dejtar du för tillfället är det läge att vara extra observant och på din vakt. Nu har du nämligen inte samma förutsättningar när det kommer till att kunna sålla bort sämre material. Ett ex kan dyka upp, ställa till det för dig, rent känslomässigt. Ni kan behöva göra upp om det förflutna, gör det då. Förlåt och gå vidare. Som singel kan det vara sunt att börja fundera på vem du själv blir i dina intima relationer och på vad du skulle vilja ha ut av en seriös relation?

 

Tvillingarna

Nu i oktober kommer du gå in mer i dig själv och välja att inte dela med dig lika mycket som vanligt kring dina tankar och känslor kära Tvilling. Har du en älskling kan du konfronteras med hur du valt att prioritera er tid tillsammans. Kanske har du ett fullproppat schema och svårt att få till mysiga romantiska middagar hemma med hen. Om det är så, försök få in t ex ett träningspass ihop eller en promenad till jobbet/plugget. Va kreativ! Men, visst, du kan börja granska det ni har och om det är värt att fortsätta. Om du dejtar är du verkligen tveksam och det kan kännas något hopplöst. Positivt är att du får chansen att lära känna någon på djupet, ifall du nu tillåter det. Du tycker folk känns tråkiga och lever inte alls upp till dina önskemål.

 

Kräftan

Den här månaden får du faktiskt vara beredd på det mest oväntade kära Kräfta. Någon från ditt förflutna kan dyka upp och vilja komma in i ditt liv igen… frågan är ju vad du känner och vad du kan tänka dig. Ni kan ha saker att reda ut om vi säger så. Det kan vara smart av dig att säga saker från ditt hjärta, säga allt det du burit på, för att sedan kunna gå vidare, fri från det som varit. Heta känslor och romanser kan hastigt komma in i ditt liv för att också försvinna lika lättsamt. Du kan vara mer nyfiken på allt som har med sex att göra, vara mer passionerad och låta känslorna styra dig. Har du en älskling kan det vara på tiden att ni börja dejta varandra igen, hitta tillbaka till det som en gång var. Annat alternativ kan vara att du tröttnat lite.

 

Lejonet

Oktober kan bli en känslosam månad för din del kära Lejon. Är du i relation så kan det kännas svårt för dig att släppa loss allt det som du känner. Du kan bära på tankar och känslor från ditt förflutna, varför du är som du är, hur det ha kunnat bli såhär osv. En tendens att stänga in dig själv och inte alls likt dig. Ibland kan det vara bra att skriva ner saker istället, få sätta verkliga ord på det. Om du är dejtar är du troligen riktigt rädd om dig själv just nu. Och du som vanligtvis gärna lever ut, kan vara den som håller tillbaka. Glöm inte bort att sårbarheten i dig är något vackert. Men visst, människor du möter under den här perioden kanske inte stannar för evigt i ditt liv så ta det inte så allvarligt. Är du singel och trött på att leta, se istället till att ta hand om dig själv och dina egna behov. Ingen annans.

 

Jungfrun

Oktober erbjuder dig att se över dina tankar och strategier som har med kärlek att göra kära Jungfru. Som singel är du villig att titta på varför det inte blir som du tänkt dig.. Kanske söker du i fel sällskap, på oseriösa dejting sidor eller så blir det knas när ni träffas och ska försöka lära känna varandra. Du kan verkligen ta dig tiden nu att se över dina sociala kanaler och såklart dina dejtingappar. Hur presenterar du dig själv och vad vill du få ut av det hela? Vilka kretsar hänger du i och vilka människor rör sig där? Du måste kanske vidga dina vyer men just nu är det ändå inte en härlig tajming för att möta the one. Ha is i magen, flirta, ha kul men ta inte saker så allvarligt. Du kan ha riktigt roligt så länge du är beredd på att låta dina offer dra vidare, och du själv också såklart.

 

Vågen

Oktober är en otroligt viktig månad när det kommer till relationer kära Våg. Mycket handlar om ditt värde, om det pris du sätter på dig själv. Särskilt i dina intima kontakter. Hur mycket ger du och hur mycket får du tillbaka? Har du en älskling kanske du ibland känner att du blir tagen för givet. Nu är det i så fall läge att ha ett seriöst talk om hur saker ligger till och vad som måste förbättras för att du ska vilja stanna. Respekt kommer upp i ljuset och det är bra! Om du dejtar kan du vara lite mer avvaktande, inte lika inbjudande som du brukar, utan hålla en lägre profil. Du vill veta vad personen vill och menar med sina ord/handlingar. Är det allvar eller lek? Att inleda en ny historia nu är inte att rekommendera. Du kan ha roligt, flirta och kliva utanför dina gränser. Men håll hårt i ditt hjärta.

 

Skorpionen

Oktober kan vara ett kvitto på hur mycket du har vuxit det här året kära Skorpion. Och då pratar vi också om dina allra intimaste band, kärleksaffärer och flirtar. Fortsätt vara orädd för vad som än dyker upp, du vet att du hanterar det bra, med verklig power. Nu handlar det om dig, om vad du vill, är du så säker som du tror? En prövotid ligger för dina fötter. Har du en relation kan du vilja ändra lite riktning på den, vilket kan vara en utmaning, men inte omöjligt. Någon från förr kan komma igen, visa upp nya sidor och vilja vinna dig tillbaka. Har du lyckats bearbeta bort alla känslor eller finns det vissa bitar kvar? Du gör bäst i att i alla fall prata, kanske förlåta, om du ska kunna gå vidare. Det är inte helt optimalt att inleda en ny grej förtillfället. Men det betyder inte att du inte kommer uppleva en jäkla massa.

 

Skytten

I oktober nu gör du helt rätt i att faktiskt fokusera på att lösa allt gammalt bagage som ligger och dräller kära Skytt. Vill du komma framåt måste du utmana tidigare känslor, svek kanske, acceptera att det inte blev som du tänkt dig, men liksom förlåta, dig själv eller andra och bara dra vidare till nästa punkt i livet. Har du en relation kan den här perioden kännas något stilla.. Det händer kanske inte så mycket runt er, rent vardagsmässigt men mer inuti. Ni kan växa starkare samman eller så känner ni att det här inte är hundra. Samma sak egentligen om du är singel och verkligen vill hitta något nu i höstmörkret. Det står lite still, men desto mer pågår inom dig som är livsviktigt för din utveckling inom just kärlek och relationer. Njut av singelfriden.

 

Stenbocken

Oktober kan stå inför flera förändringar i ditt kärleksliv kära Stenbock. Har du en älskling kan ni ha diskussioner som leder till att ni utvecklar helt nya förhållningssätt i er relation. Du som vanligtvis gillar när saker går på lite rutin kan ändå påverkas positivt av att det inte bara står stilla. Men det måste kännas bekvämt för dig. Om du dejtar kan du börja fundera i nya banor på vad som kan vara ett vinnande koncept. Har du testat nätet och hela den världen? Nu kan du vilja se över dina kanaler och appar för att fortsätta sökande en aning bredare. Ha så länge saker bara i dina tankar, det är inte riktigt läge att agera ut. Tillsammans med dina vänner kan du förändra dina värderingar och önskemål om vad du faktiskt söker hos någon annan och det blir spännande för dig att utforska nya personligheter.

 

Vattumannen

Det kan bli en otippad utveckling som oktober kommer med kära Vattuman. Om du nu lever med någon kan ni en gång för alla behöva sätta er ner och prata igenom de gemensamma framtidsmålen. Strävar ni åt samma håll eller blir det lätt i motvind? Är ni inte tillräckligt starka nu kan du vilja ha något som matchar dina behov bättre. Dejtingfasen kan just nu kännas lite tuff. Du kan möta personer som inte lever upp till dina förväntningar. Och du kan faktiskt gå och vara småkär i någon på ditt jobb/plugg. Till och med i din chef eller lärare. Men förstora inte upp dina känslor utan ta det för vad det är. Dåliga tider för att inleda något varaktigt. Men för den sakens skull ska du ju inte gå i kloster, utan ha roligt, flirta och ta det som det kommer, om du kan! Din seriösa sida är framme nu nämligen.

 

Fiskarna

Oktober kommer faktiskt med en inbjudan till dig kära Fisk. Sen beror det på såklart hur villig du är att ta emot den eller arbeta för att få syn på sanningen. Du kan bli påmind om vad det är som gör ont i dig och få chansen att en gång för alla, på en andlig nivå, jobba för att släppa taget om det som varit. Detta kan bli en inre resa som löser upp så mycket inom dig. Har du en älskling kan ni hamna i diskussioner om era visioner eller sättet ni vill leva era liv på. Ni kan verkligen dra åt olika håll. Någon kan vilja flytta.. Kan vara värt att prova en distansrelation? Som singel kan du träffa människor som liksom blir svåra att fånga, av olika anledningar. Det kan vara avstånd, kultur eller bara hur ni lever ert vardagliga liv med rutiner som styr. Häng inte upp dig på någon just nu utan ta det piano…

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

FOLLOW YOUR FLOW

Bildis

Väduren

Nu lyckas du få människor att göra som du vill, använd en ny strategi i dina samtal eller möten!

 

Oxen

Du är motiverad till tusen att göra de förändringar som du annars drar ut på, äntligen kan du gå mot målet!

 

Tvillingarna

Ju mer närvarande du är i allt du gör, desto bättre resultat kommer du uppleva, släpp dina tankar, går med hjärtat!

 

Kräftan

Du har mycket att ge av dig själv, särskilt känslomässigt och du lyckas göra det med kraft!

 

Lejonet

Du har allt att vinna på att vara uppriktig, kring hur du känner och hur du vill ha det!

 

Jungfrun

Det är bra läge att se över dina resurser, vad du använder och hur du kan underlätta i din egen vardag, bort med onödiga saker!

 

Vågen

Du får ut mest av att ta saken i egna händer och påverka ditt liv i den riktning du önskar!

 

Skorpionen

Du mår som allra bäst av att få tänka i fred, skapa utrymme för din kreativa sida och göra saker på ditt sätt!

 

Skytten

Nu blir det viktigt att umgås med människor som lyfter dig, som tror på dig och som får dig inspirerad att gå mot dina drömmar!

 

Stenbocken

Satsa på att få en överblick kring dina mer långsiktiga mål och var observant på vad som kommer i din väg gällande just det!

 

Vattumannen

Du är så redo att anta utmaningar, att kliva ur din komfortzon och satsa helhjärtat på dina visioner!

 

Fiskarna

Din kreativa sida hjälper dig att komma fram till precis det du behöver för att komma vidare i en situation!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Ta det vi vill ha

Mars

Imorgon möter Solen i Vågen upp Mars i Vattumannen vilket kickar igång en fräsch energi hos oss. Det kommer garanterat att vara värt alla ansträngningar vi gör för att nå våra mål. Allt från karriärplaner/möten, till träningsmål och relationer/sex. Vi får mer självförtroende och står för det vi gör och vill. Utan att det för den saken skull blir påträngande eller överdrivet, bara precis som det är. En härlig livskraft att ta vara på!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fullmåne i Väduren

Fulll

Imorgon är det fullmånetajm igen, i Vädurens tecken på ca 2 grader. Fullmånen handlar på många sätt om att ge upp det vi inte längre ”behöver”, det som inte ger oss utveckling, kärlek eller livskraft. Ibland är vi ju väldigt klara över det själva och vet innerst inne att det här, det här är inte bra.. men likväl klamrar vi oss fast. Trygghetsbehovet tar makten. Fullmånen kan konsten att faktiskt kasta oss ur balans där, den ser liksom till att vi inte kan välja den ”lätta” vägen, inte alltid uppskattat i ögonblicket men när vi tittar bakåt, när vi accepterar och följer flödet. Vädurens energi är rak, levnadsglad och söker ständigt nya utmaningar/äventyr. Vågen- på andra sidan söker harmoni och balans, i allt och är betydligt mer smidig. Hur kan vi stå upp för oss själva och förmedla vad som finns i våra hjärtan? Det är flera fina och positiva möten på himlen samtidigt som fullmånen, en och annan trögare energi också. Vi har kanske visioner men inte riktigt tron på att det går. Kom ihåg att ingenting går så länge vi inte försöker. Gör det som ni innerst inne vet är rätt för er.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

HOROSKOP VECKA 39

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtids horoskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Veckan kickar igång med att du upplever känslor som du inte kan springa ifrån kära Vädur. Kanske väljer du att avsluta ett personligt projekt, lägger ner en plan för att hitta en ny eller så avslutar du ett kapitel i ditt liv och krattar gången för ett nytt. Du inser också att du måste hitta en balans mellan att köra ditt eget race och att få harmoni i dina intima relationer. Dina vänner vill gärna umgås, en och annan kan behöva ditt stöd t ex. Är du i ett förhållande är detta en perfekt tajming för att förstå varandra mer på djupet, öppna er för varandra och se på relationen med nya ögon. Är du singel vill du beröras, dras med i stunden och hettan och se vad som händer. Låt dig styras nu, låt dina känslor komma fram.

 

Oxen

När veckan startar upp kommer du bli erbjuden att verkligen på riktigt nu, släppa och göra dig av med både saker och människor i ditt liv kära Oxe. Det som drar ner dig såklart, allt det du absolut inte behöver. Förlåtelse, överlämning och rensning är temat, för att göra space till det nya som är på gång. Du kan känna dig förvirrad och sakna riktning men, det kommer visa sig längs vägen. Nu mår du bäst av att få ha ordning och reda i livet, var sak på sin plats typ. Det kan vara lämpligt att organisera, hemma, på jobbet/ i skolan och få koll på läget. Kärleksmässigt är du med på banan och som singel vet du ditt värde, vad du vill ha och hur du ska vinna någons hjärta.

 

Tvillingarna

Du inleder den här veckan med att se över vissa saker i ditt liv kära Tvilling. Det kan vara någon grupp du tillhör, dina vänner, sociala medier eller faktiskt mycket mer övergripande, dina livsplaner och drömmar. Det innebär att du ändå väljer att avsluta något för att låta en annan del av dig få komma fram i ljuset. Du vill gärna att det du gör ska vara meningsfullt och du vill gå all in, helhjärtat. Nu är det dessutom helt andra energier hos dig. Du är på ditt allra bästa humör och är redo för att anta alla utmaningar som kommer i din väg. Det handlar om självuttryck, att stå upp för vem du är, stå i centrum, få uppmärksamhet och att kunna glänsa med dina talanger. Missa inte den här chansen.

 

Kräftan

När veckan drar igång kan du känna en osäkerhet kring din riktning i livet kära Kräfta. Särskilt kopplat till ditt jobb, utbildning eller verksamhet. Kanske känner du att du liksom gjort ditt, att du vill vidare, att du vill utvecklas och komma framåt. Men frågan är ju bara hur? Saken är den att du får nog inget glasklart svar men det kommer lösa sig längs vägen. Det bästa du kan göra är att ha ett öppet sinne för allt nytt som istället kan ta plats i ditt liv. För övrigt kommer du må bra av att pyssla mycket i ditt hem. Det kan vara på tiden att göra det lite mer höstmysigt, köpa någon ny detalj t ex. Nu vill du bjuda över dina vänner och din familj på vällagade middagar med tända ljus, go for it!

 

Lejonet

Du får en verklig rivstart den här veckan och du kan ha mer än en känsla utanpå kära Lejon. Det finns en oklarhet kring din väg i livet, den större, ”vad du är menad att göra”, vad som är livskvalité för dig och ja, listan kan bli lång. Du kan vilja göra om och ”göra rätt”. Nu ska du satsa helhjärtat på det du tror på, allt det som du hoppas på. Och glöm inte bort att ibland måste vi bara ändra lite på rutten. Du söker gärna ny inspiration, hos dina vänner, i sociala medier, hittar en ny pod, följer nya bloggar osv. Själv är du också en sporre för andra människor som är nyfikna på hur du har lyckats nå dit där du är idag. Som singel är du just nu hyfsat försiktig. Du kastar dig inte i famnen på någon direkt. Bli vänner först kan vara spännande.

 

Jungfrun

Den här veckan kan bli riktigt spännande för din del kära Jungfru. Du får räkna med att vara en känslobomb men släpp ut istället för att bara bära runt. Att vara ärlig, säga vad du känner och förmedla det, wow, det kommer vara så förlösande. Oavsett vad det är, växer du som människa. En annan del i det hela kan vara att du blir tvungen att hastigt styra upp din ekonomi eller se över ett samarbete med någon. Fatta inga viktiga beslut på stående fot. Just nu är du superfokuserad på att nå alla dina delmål i livet och du kommer verkligen att lyckas. Börja med att göra en priolista och full den till punkt och prickar. I kärlekslivet är du öppen och nyfiken på lite nya personligheter.

 

Vågen

Den här veckan kommer definitivt att få fart på dig kära Våg. Nu handlar det liksom om allt i princip, åtminstone allt som du tycker är viktigt. Vi pratar om relationer, dina allra närmaste och vi pratar om dig nu. Flera bitar kan till en början kännas något oklara men du behöver hitta en strategi för dina betydelsefulla band (vänner, kärlek, partner in crimes). Du kan bestämma dig för att köra på ett nytt förhållningssätt t ex, som blir ett tydligare win-win koncept. Det är fullt fokus på dig och på dina käraste drömmar i livet. Fundera ut vilka olika vägar du skulle kunna ta för att komma närmare dina planer. Lyssna mer på dig själv istället för att suga in en massa tips från andra. Du vet vad du vill ha och nu är du så redo att bara gå och fånga det.

 

Skorpionen

Veckan levererar möjligheten att se över din vardag, rutiner men också hur du tar hand om dig själv kära Skorpion. Om du missat att t ex träna, få tillräckligt med sömn och bara käka skräp kommer kroppen att protestera. Se till att skaffa dig hållbara vanor och att styra upp din tid när det behövs. Du kommer kunna slappna av och må mycket bättre! Samtidigt är det viktigt att du sätter dina gränser nu. Tacka nej till saker som du inte känner för, skapa utrymme för att reflektera och bara få vara. En något lugnare fas väntar under en period och ta verkligen vara på den. Men Venus fortsätter att härja runt och göra dig till allas mittpunkt. Du är poppis, har inga problem med att få din vilja igenom eller att vinna över någon på din sida.

 

Skytten

Den här veckan kan inledas med en ordentlig virvelvind i ditt liv kära Skytt. Du kan känna ett plötsligt behov av att uttrycka dig i olika former, kanske också hur du känner för någon. Det kan vara en romans eller flirt där du bara öppnar proppen och låter orden falla fritt. En utåtriktad period väntar där du kan möta riktigt intressanta människor. Du kan få nya vänner, umgås mer med de du har och det går upp för dig vad som är meningsfullt eller vad som är viktigt för just dig. Det är dags att mingla, gå på tillställningar och glida runt, gärna med ditt visitkort i handen. I mötet med andra kan vad som helst hända, tänk på det. Glöm inte bort att ge dig själv egentid, boka inte upp varenda minut.

 

Stenbocken

Nu kommer du inte undan att behöva se över hur du fördelar din tid och energi kära Stenbock. Om du har prioriterat ditt arbete/plugg kommer dina vänner/familj att vilja se mer av dig framöver och du av dem. Tacka inte ja till fler uppdrag än du själv tycker är värt. Ditt personliga liv måste få ta plats och du vill kunna styra din egen tid lite mer framöver. Du kan känna en oklarhet kring riktning men då är detta en utmärkt tid för att ta dina tankar på allvar och börja bolla alla idéer som du har. Vad vill du jobba med, hur vill du jobba och vem vill du vara utåt? Är du singel kan du börja med att söka online, bland dina vänners vänner eller också falla för någon som redan finns i ditt liv.

 

Vattumannen

Du drar igång den här veckan med att direkt börja sätta dig in i samtal, mail, diskussioner osv kära Vattuman. Det kan också bli aktuellt med en kortare resa, antingen i jobbet/skolan eller personlig. Det är fullt med energi runt dig, människor och dagliga händelser. Nu finns det ett nytt typ av sug i dig, en lust om att utvecklas, särskilt spirituellt. Du vill ha massvis med ny input i ditt liv, få syn på olika livsstilar, kulturer och spännande äventyr. Det finns ingenting hos dig som nöjer sig med ett svar utan du letar vidare. Vad har du egentligen för visioner? Hur skulle du vilja leva livet? Våga testa dina vingar, se hur långt du kan komma. Världen är redo för dig i alla fall, gör dig redo du också.

 

Fiskarna

Den här veckan erbjuder dig att faktiskt kunna känna igen vad som är bekvämt för dig i livet kära Fisk. Är det att ha ett fett bankkonto? Eller är det att kunna umgås med dina vänner och få vara dig själv? Är det bekvämt när du lyckas släppa på alla måsten och bara få vara kreativ? Det kommer dyka upp saker längs vägen och sakta men säkert faller de också på sin plats. Nu och en period framåt är du dessutom supersugen på att dyka ner i dig själv och få syn på vilka mönster och beteenden som hindrar din personliga utveckling. Va öppen för det du möter och pratar gärna med någon som står dig nära om vad du tänker och känner. Det är en process som måste få ta tid. Kärlekslivet kan vara ett riktigt äventyr, fyllt med passion!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Merkurius till Vågen

Imorgon flyttar mediaherren in till sköna Vågen och nu är det läge att se över hur vi kommunicera med varandra. Och faktiskt hur vi väljer att förhandla om saker, vilken stil funkar, vilken funkar definitivt inte? Vi kan bli bättre på att se det ur andras perspektiv för en gångs skull.. En utmaning kan ju vara att vi så förbannat gärna vill vara tillags, säga ja till allt och inte stötta oss med någon. Här får vi se till att det inte blir för mycket ”ställa upp” utan lära oss att säga ”tack men nej tack”.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Solen i Vågen snart

På söndag flyttar Solen in i Vågens tecken och all den charmiga energi som detta tecken har att erbjuda, wow! Vibbarna nu är harmoniska, vi söker balans, sällskap, nöjen och allt vad det innebär. Vi kommer uppskatta allra mest att hänga på ställen med riktigt god stämning. Inga djupa samtal, utan lättsamma, roliga och intellektuella. Flirtandet kan gå något över styr här, att vi liksom med vår charm lyckas få till både det ena och andra. Det är helt klart kärlekens period!

För att få igång en bra träningsform kan det vara läge att göra den tillsammans med någon annan. Dra med dig din bästa vän till gymmet, för att prova ett nytt pass eller för en motionsrunda i all enkelhet.

Satsa på att äta mycket frukt och bär, gärna äpplen, päron, sparris men också bönor och kryddor, mynta i smoothie t ex!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Let’s do it

Bildis

Väduren

Läge att hitta en ny strategi för att uppnå dina ekonomiska mål eller för att förändra ditt dagliga arbete/plugg!

 

Oxen

Ha ett öppet sinne när det kommer till hur du kan förändra saker som du gör till vardags!

 

Tvillingarna

Du får ut mycket av att läsa mellan raderna och tolka det som människor i din omgivning inte säger alla gånger!

 

Kräftan

Nu är det läge att förstå att projektioner utifrån inte har ett dugg med dig att göra!

 

Lejonet

Släpp pressen på att leva upp till något/någon och gör istället saker som får dig på bra humör!

 

Jungfrun

Nu kan du få tillbaka perspektivet och bredda din bild av något för att komma vidare!

 

Vågen

Ställ raka frågor till någon som du är nyfiken på, svaret kan verkligen ge dig precis vad du behöver!

 

Skorpionen

Använd din inkännande sida och låt andra får berätta vad de vill och tänker på, men behåll din åsikt för dig själv!

 

Skytten

Satsa på att styra upp ditt liv och ha en plan för den här veckan, för att slippa onödig stress!

 

Stenbocken

Det är en bra tajming för att se över din budget och vad du kan göra för att utöka den på bästa sätt!

 

Vattumannen

Viktigt att du själv får space och tid för att försöka förstå vad det är som bubblar upp inom dig!

 

Fiskarna

Se till att bara göra sådant som du är bekväm med och pusha inte dig själv in i något du inte känner för!

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..