Bra start!

Vi drar igång den här veckan med magi och intensiva vibbar! Vi har inte tid att ligga på sparlåga utan verkligen kör på tills vi inte har mer kvar att ge. Även relationer kan bli glödheta och förändras till det positiva. Det kan gå upp för er vad ni själva måste bli bättre på för att kunna skapa den rätta känslan. Bäst blir det för er som är villiga att hitta en ny igång, som vill transformeras.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

HOROSKOP VECKA 51

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtids horoskop: 

nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Du kan starta upp din vecka med att få ett uppvaknande kring hur du skulle förändra ditt sätt att arbeta/plugga eller hur du på bästa sätt presenterar dina talanger kära Vädur. Använd den kraft du har att själv kunna se till dina egna behov och vad du skulle vilja göra annorlunda. Du kan få en galet bra idé när det kommer till att höja dina förmågor. Eventuellt via studier, kurser eller genom möten med andra. Att få lära dig att leva på andra villkor kan intressera dig och utveckla dig. Kärlekslivet kan öppna en ny värld för dig där du förstår och ser ditt eget beteende tydligare. Du kan släppa det förflutna och starkt vilja komma vidare. Helgen kan bli extra känslosam och där du verkligen får utlopp för allt det du har inom dig, toppen!

 

Oxen

Du startar den här veckan med att kunna ha ett kraftfullt inflytande på både dina vänner med också i de nätverk du tillhör kära Oxe. Använd denna energin till din fördel om du t ex vill nå ut med dina större planer och drömmer. Någon kan ha de rätta kontakterna för dig, särskilt om du söker dig till utlandet eller till andra kulturer. Du kan vara snabb på att hitta en ny väg till personlig utveckling. Något specifikt sätt att arbeta på kan verkligen fånga upp dig och ge dig fantastiska verktyg för att komma vidare i dina processer. På kärleksfronten kan du känna starkt för någon eller bli berörd på ett sätt som du själv inte riktigt förstår. Njut av det och tänk inte så mycket. Helgen erbjuder dig att vara ett socialt odjur och att umgås med vänner som du garanterat kommer ha roligt med.

 

Tvillingarna

Nu kan det visa sig att du har dolda kunskaper för att ta dig både framåt och uppåt inom din karriär/studier eller gällande en egen verksamhet/talang som du har kära Tvilling. Du drivs extra hårt av det du tror på och andra runt dig kommer uppmärksamma det på ett positivt sätt. Det kan öppnas nya vägar för olika typer av samarbeten som kommer ge dig massvis med inspiration till att komma vidare. Du kan börja med någon ny teknik för att skapa flera möjligheter osv. Kollegor/studievänner kan guida dig, supporta och backa upp dig nu. Våga be dina vänner om hjälp om du kör fast. I helgen kan det vara klokt att se över din budget och hitta nya smarta knep för att spara och öka dina inkomster.

 

Kräftan

Veckan startar upp med att du kan se på dina relationer med andra ögon kära Kräfta. Det kan finnas vänner/kollegor där ni inte alltid är överens men genom att du själv vidga dina vyer kan det hända mycket mellan er som leder till ett bättre samarbete. Du lyckas dessutom hitta ett både smartare och effektivare sätt att jobba på. Det handlar om att förenkla, skapa tid och känna att det du gör är meningsfullt. Angående ditt lovelife kan det hända grejer och du kan uppleva känslor som är svåra att stå emot. Du kan dras in i något helt magiskt och verkligen känna djupt för någon. I helgen får du en chans att faktiskt lägga ner det som inte funkar i ditt liv, sådant du vill bli av med och som inte längre ger dig någon energi.

 

Lejonet

Du rivstartar den här veckan med att se vad du själv behöver för att må bra i din vardag kära Lejon. Det blir tydligt för dig vad du ”glömmer bort” eller missar som faktiskt gör skillnad och som ändå förenklar för dig. Du vill hitta nya strategier för personlig utveckling och läsa om intressanta ämnen som kan guida dig under resans gång. Ju mer medveten du är om vad du själv kan förändra och göra för att nå dina mål desto mer energi kommer du ha för att göra precis det, komma vidare. Du har flera bra idéer själv men bolla gärna dina tankar med en coach/mentor. I kärleken förstår du vad många känslor bottnar i och du kan se vad som hindrar dig eller din relation från att fatta konkreta beslut inför framtiden. I helgen borde du satsa på en hel del meditation och yoga.

 

Jungfrun

Starta veckan med att se hur du kan utveckla dina intressen eller något du brinner för kära Jungfru. Genom andra människor eller samarbeten kan det ske stora och kraftfulla förändringar på den fronten. Det är också läge att hitta ett nytt förhållningssätt till någon som står dig nära. Om en nära relation varit ansträngd kan du lyckas göra det smidigt för er båda. Du kan skaffa dig nya och intressanta kontakter, speciellt om du t ex är på möten, kommunicera via sociala medier eller är ute i svängen, på kortare resor t ex. Är du singel kan det vara läge att faktiskt våga flirta med människor du träffar lite vart som. Bara du själv begränsar vad som är möjligt. Helgen kan bli väldigt händelserik och dina vänner kan öppna nya dörrar för dig.

 

Vågen

För dig som är inne i en mer stressig period kan du nu hitta olika lösningar för att komma ner i varv kära Våg. Mycket av det kan handla om hur du väljer att spendera din lediga tid. Gå mycket promenader, ta ett långt bad eller ha en helkväll med någon som står dig nära, drick te och bara prata känslor. Det är viktigt att du inte behåller saker för dig själv utan delar med dig. Du kan lyckas nå ut till människor som kan leda dig på rätt spår. Nyttja dina sociala kanaler och dina vänners vänner för att få ett bredare kontaktnät. Om du har tvivlat på dig själv mycket i relationer kan du nu bara känna att du fått nog. Stå upp för dig själv och för den relation du är ute efter. I helgen kan du tänka mer på jobb/studie och fundera kring hur du går vidare.

 

Skorpionen

Nu är det läge att pusha dig själv till att våga uttrycka dina tankar och faktiskt visa vad det är du brinner för kära Skorpion. Du lyckas på ett nästan magnetiskt sätt att attrahera precis det du vill ha i livet, tänk på det. Dels handlar det om att lyfta din kreativa förmåga men också om att ta en plats i rampljuset och visa att du kan, att du vill. Du kan få till dig smarta ekonomiska lösningar och hitta nya vägar för att nå ett ekonomiskt mål. Det krävs av dig att du jobbar effektivt och ta dig an de utmaningar som kommer, allting går och du vet det också. I helgen kan dina tankar snurra gällande utbildning, resor, publicering och visioner. Är det något du måste släppa för att kunna gå vidare till nästa steg?

 

Skytten

Det kan vara en del på gång hos dig, speciellt i ditt hem eller runt din familj kära Skytt. Här handlar det mycket om att hitta ett mindset som funkar, att vara i nuet och att ta en sak i taget. Du lyckas bra med att sätta upp olika delmål, beta av och se vad som behövs göras i stunden. Fortsätt med det. I övrigt går det lysande att arbeta med dina egna små önskemål och det som gör dig riktigt glad. Ett intresse eller talang kan vara på väg tillbaka in i ditt liv. Vad kan du göra för att avsätta mer tid till det som är roligt? I kärlekslivet kan det ha öppnats ett hav av känslor hos dig och en del av det kan vara gamla oupplösta knutar. Det är bara att dyka och säga ja. Lika så i helgen blir det tydligt för dig att du måste bearbeta vissa saker för att komma vidare, både med dig själv och i relation till andra.

 

Stenbocken

Nu kan du få till det du önskar riktigt bra, särskilt om du väljer att gå ut med dina önskemål på sociala medier eller sprida genom vänners vänner kära Stenbock. Du är skärpt och vet vad du vill, däremot kan andra människor faktiskt bidra på sitt sätt, glöm inte det. Lite handlar också nu om att släppa taget om allt, go with the flow och lita på att saker löser sig. Du om någon behöver mer av just den attityden så se till att gå in i rätt mode. Det kan vara på tiden att testa en ny teknik att jobba med, ladda ner nya appar eller ta inspo från hur andra framgångsrika gör. I helgen kan det bli extra mycket fokus på relationer och på kärleken. Är du singel kan du träffa någon som drar undan mattan för dig.

Vattumannen

Det kan finnas ett litet stressmoment i ditt liv just nu och det är inget mindre än cash kära Vattuman. Men, du kan komma med väldigt kreativa idéer och lägga upp en plan för din ekonomi och inför framtiden. Kolla upp vilka alternativ du har. Någon med power kan guida eller stötta dig i det här. Dina vänner kan också ha flera bra förslag angående livsvägar eller riktning i livet generellt. Det kan hända mycket när du ger dig iväg på alla julens festligheter. Som singel kan du träffa någon som känns för bra för att vara sann. Plötsligt kanske du märker att dina känslor inte alls går att styra. Det bästa du kan göra är att dyka in i det utan att tänka. I helgen ser du allt för många måsten men försök hitta en bra balans mellan att göra och att ha roligt.

 

Fiskarna

Nu är du inne i ett flow där ditt nätverk/vänner kan öppna upp nya vägar för dig kära Fisk. Pusha dig själv till att ta mer kontakt, sök dig till nya onlinegrupper, testa en ny form av teknik/app för att utveckla dina kreativa talanger och förmågor. Din utmaning kan ibland vara att faktiskt konkret göra, du kan behöva någon annan som driver på dig. Just nu har du ett överskott på energi så dra fördel av det. Du kan komma i kontakt med coacher, vägledare eller inspiratörer som visar dig flera möjligheter i livet. I helgen blir det ännu tydligare för dig att du behöver din frihet att få jobba med saker du verkligen brinner för. Gör vad du kan för att ta dig dit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

It’s all about love

Väduren

Det kan bli riktigt passionerat med någon som dessutom visar sig ha potential för framtiden..

 

Oxen

Någon som du vanligtvis inte drar till dig kan visa sig ha dolda talanger och något att lära dig på köpet

 

Tvillingarna

Våga lära känna någon på djupet eller ställ de där obekväma frågorna som gör att ni dyker rakt på intressanta ämnen

 

Kräftan

En dejt som du kanske ser som endast nöje kan leda till något utöver det vanliga om du ger det en chans..

 

Lejonet

Det kan finnas en person närmare än du tror som vill men kanske inte vågar, öppna upp för det!

 

Jungfrun

När går på festliga tillställningar, slappna av, va dig själv, så kommer flirtandet automatiskt

 

Vågen

Det kan vara värt för dig att verkligen berätta vad du känner för att en relation ska kunna utvecklas

 

Skorpionen

Uttryck dig gärna i text till någon du tycker om, det kan ge personen något att fundera på..

 

Skytten

Visa upp din romantiska sida på ett tydligt sätt om du vill få någon speciell att falla för dig

 

Stenbocken

Få personen du tycker om att känna sig delaktig i dina projekt eller i ditt liv lite mer

 

Vattumannen

Du kan bli uppskattad för dina ditt engagemang kring framtidsplaner men minst lika för din sårbarhet tänk på det

 

Fiskarna

Som singel kan du få en spännande helg som innehåller givande möten och även drömmar om framtiden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..