Right time

nu

Nu tänkte jag passa på att vara ute i god till er och berätta om vilka möjligheter som finns på måndag nu den 22:e augusti. Jupiter är den planet vi kallar för lyckans planet. Han är riktigt generös och bjussar verkligen på ett bra flöde i livet. Han vill ge, expandera, tänka stort och fritt, inga begränsningar what so ever. Allt är möjligt med Jupiter! Jag kommer göra ett inlägg om endast Jupiter, snart. Merkurius, vår lilla budbärare och framför allt kommunikatör möter upp med Jupiter på måndag i en fin och bra kombination, på astrologiska kallas det en konjunktion. Se till att utnyttja denna dagen med att boka in allt från viktiga möten och samtal, till arbetsintervjuer eller om ni vill nå ut till någon viktig person med ett särskilt budskap. Bring it on! Slösa inte bort denna dagen och tänk att du gör det på tisdag istället eller veckan efter. Tankar och idéer kommer vara lättare att få till sig, skriv ner dom, våga berätta och gör något utav allt!

//N

LOADING..