Horoskop vecka 34

horoskopv34_edited-1

Läs gärna för ert ascendenttecken också, det brukar stämma bäst!

Väduren

Veckan använder du på bästa sätt om du fokusera på att få ordning på ditt kontor, din arbetsplats eller dina studieprylar. Satsa på att effektivisera din tid och att organisera för att underlätta dina vardagliga sysslor kära Vädur. Du kommer ha chansen att få se pengar rulla in om du väljer att våga satsa på ett projekt du länge dragit på! Idéer av alla slag måste du anteckna och bolla med ditt team för att få mer inspiration. Ditt driv och entusiasm gör att du lätt får människor med dig och dina egna drömmar kommer inte vara så långt borta!

Oxen

Det är nu du ska säga JA till alla typer utav fester och evenemang, säga ja utan att blinka! Du kommer få en otroligt härlig vecka om du väljer att släppa på kontrollen och alla måsten, bara njuta av det sista som är kvar utav sommaren. Medan dina vänner ställer in sig på att piffa till höstgarderoben sitter du helst med en paraplydrink och kopplar av. Helt rätt kära Oxe! Dessa kvällar som är kvar kommer ge dig en glädje och lycka du bara inte få missa. Plocka fram din glamorösa sida och få med dina vänner ut på nattliga äventyr!

Tvillingarna

Den här veckan kan det dyka upp ansvarsområden i ditt arbete eller i skolan som du inte riktigt hade räknat med kära Tvilling. Du kan behöva sätta ner foten men samtidigt inte vara allt för aggressiv. Finns ingen anledning till att starta ett onödigt gräl eller göra en big deal av något som ändå kommer ordna upp sig. I övrigt borde du ägna dig åt din närmaste besättning och ge upp utelivet för ett tag. Du kommer trivas riktigt bra med att bjuda hem familj och vänner för lite mer intima och mysiga stunder. Ge även tid till dig själv!

Kräftan

Den här veckan gör du bäst i att samla på dig en massa info, allt som du anser är nödvändigt för att komma vidare med dina projekt kära Kräfta. Det är en superbra vecka att ha viktiga möten, samtal, söka till utbildningar eller vad du än väljer att göra. Nätverka, putsa på dina sociala medier profiler och våga uttrycka vad det är du söker. Va öppen och ärlig med dina mål! Du kan få oväntad hjälp och nå ut till fler än du hade beräknat. Om du behöver dra på en kortare resa blir det en lägligt tillfälle att göra det på. Häng med i flowet!

Lejonet

Nu är det dags för dig kära Lejon att borsta bort kaksmulorna och sätta din verksamhet i rullning inför höstens härligheter. Du har möjlighet att ha samtal med chefer, lärare eller andra viktiga människor som på något sätt kan ta dig till en annan position. Om du vill ha löneökning så satsa på att få till ett möte den här veckan. Guldläge att även locka till dig sponsring på annat sätt och tala för din sak. Va bara brutalt ärlig och du kommer få så mycket mer uppskattning tillbaka. Va noga med din budget och byt plan om den inte verka hålla!

Jungfrun

Nu får du allt se till att ta vara på din kapacitet den här veckan kära Jungfru. Håll dig framme och uttala högt runt omkring dig vart du är på väg och vart du också vill komma. Våga visa din omgivning att du också satsar på dig själv och dina egna projekt, talanger eller saker som du har för dig. Om du inte känner för att hjälpa till eller vara en räddare i nöden så va inte det. Säg nej och ge ingen bortförklaring eller ursäkt, du behöver ha tid för dig nu. Denna veckan kan verkligen bli någon att minnas om du sätter dina planer i rullning!

Vågen

Du skulle behöva ägna den här veckan åt att preppra inför vad som komma skall i höst kära Våg. Det finns saker som du definitivt vill tänka över eller igenom och det gör du som allra bäst när du är i kontakt med dig själv på en djupare nivå, ta en promenad, ett långt bad eller meditera t ex. På jobbet ska du också vara försiktig med att inte ta på dig andras ansvar, det kan kosta dig dyrt i slutändan och dubbelt jobb dessutom! Va sparsam med din energi och se till att du få det som behövs för att må som bra som möjligt!

Skorpionen

Inför den här veckan bör du hålla huvudet kallt. Det kan finnas stunder när du vill satsa på ett ekonomiskt projekt samtidigt som något sätter stopp för det. Du behöver tänka en och två gånger, kan det vara värt det? Är det möjligt att det är så bra som det verkar? Att tjäna pengar på en idé du fått är otroligt lockande kära Skorpion men tipset är att försöka hitta en bra balansgång först! Du gör bäst i att försöka nätverka med så mycket nytt folk du bara kan för att lättare sprida ditt budskap. Va inte feg för att visa dig för världen!

Skytten

Den här veckan är det ett superläge för dig att satsa på din karriär, studier eller andra projekt och planer där du har ett enormt driv! Du har riktigt goda chanser att synas bland chefer eller utav VIP personer över lag. Öppen och framåt som du är gör du rätt i att skryta om dina talanger och vad du åstadkommit. Det kan hända att du vill mer än vad som verkar rimligt just den här veckan men faktiskt så är det ditt tålamod som sätts lite på prov kära Skytt. Härda ut och fortsätt mot mål i sikte istället, slås inte ned i onödan, bara kör!

Stenbocken

Nu får du ge upp kokonglivet och upptäcka världen istället kära Stenbock. Om du länge funderat på att boka en resa och bara dra, se vart dina vingar bär, så gör det, gör det nu! Guldläge för dig att faktiskt både komma billigt undan och att hitta något verkligt udda och fräckt! Hela du längtar efter något annorlunda och exotiskt! Va inte rädd för att utforska ny mark eller att regga dig t ex på en ny kurs eller utbildning. Du är vetgirig och vill lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Din hjärna går lite på högvarv och du är väldigt öppen, ta vara på det!

Vattumannen

Du borde satsa på att bygga upp lite välstånd den här veckan kära Vattuman. Se över din ekonomi med nya ögon och låt kanske någon rådgivare gå igenom den med dig. Investera, planera, byt bank kanske? Se över lån, andra skulder, försäkringar, hur kan du organisera detta bättre? Du kan också se till att skaffa dig en partner in crime för att göra slag i saken och satsa på något riktigt stort. Du kan hamna i situationer där du inte vet om du borde stanna eller gå men lyssna till din magkänsla och erfarenhet så löser det sig finemang!

Fiskarna

Den här veckan skulle du kunna lägga lite krut på att slå dig samman med någon affärspartner och se till att få ett avtal undertecknat dessutom. Plocka fram din charm när det kommer till att göra buisness med någon som har ett gemensamt mål och ägna er åt möten och samtal om verksamheten. Studerar du kommer det gå utmärkt att hitta någon som vill jobba och lägga upp saker precis som du! Du kan hamna i spottarnas ljus och till och med leverera något riktigt bra den här veckan. Långsamt går du mot ditt mål just nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..