Big BIG Love my dear

love

På lördag har vi ett sådant fiiint möte himlen mellan våran kärlek och skönhets planet Venus och den största Lyckan ever, Jupiter! Detta kommer vara en utmärkt dag för er som har en relation, att verkligen stärka den, ta viktiga beslut, kanske gifta er, flytta ihop eller skaffa barn? För er som dejtar kan det vara en dag att take a statement på, vara öppna och bekräfta era känslor, bli utbjudna på galet roliga träffar eller hitta romanser där ni minst anar det. Som singel ska du vara open minded och inte avvisa någon som senare under kvällen kan ha ett ESS i rockärmen! Dagen är döpt till kärlek och sen är det upp till dig vad du gör med den, men jag önskar er alla lycka till!

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..