Kärleksastro perioden 26 aug till 2 sep

kärlekastro

Väduren 

Under den här perioden kommer ni Vädurar som har en relation verkligen kunna få den att blomma upp! Om det varit lite strävsamt ett tag kan ni nu äntligen pusta ut och känna glädje över att vara tillsammans. Som singel har du ett jätteläge att träffa någon av värde via dina kollegor eller på din arbetsplats. Se till att ordna upp en AW mitt i veckan och be folk bjuda in även sina privata vänner, det skulle göra succé! Om du dejtar så är det viktigt att du visar vart du står men inte alltför framfusigt utan mera enkelt och elegant.

Oxen

Vad ska jag säga, den här veckan ger dig ALLA möjligheter till att ha det riktigt riktigt hot kära Oxe. Oavsett din situation, relation, dejtar, singel, hetsar bland folket, du har alla chanser att få till fina och extremt romantiska tillfällen. Tacka inte nej till sociala sammankomster hur trött du än är! Även med din partner ska du unna dig att ha ordentligt med skoj. Njut av den här veckan och våga vara öppen mot någon du dejtar, kör inga fulspel, du har allt att vinna med lite självförtroende och glöd, passion baby!

Tvillingarna

Perioden inleds med att du har ordentligt med flyt ifall du vill imponera på någon, partner, dejt, romans, laga något riktigt lyxigt och bjud på middag! Du trivs med att få visa upp dina kunskaper och att få cred för det också. Venus kommer vandra in i ditt femte hus under den här tiden vilket bara är att skåla för. Oavsett hur din kärleksrelation ser ut så kommer du vilja gå ut och roa dig, flirta och ha kul! Alla tillställningar är välkomna och du vaknar till liv, kanske lite för mycket!

Kräftan

Irritation och frustration kan ha en påverkan på din relation just nu kära Kräfta. Du ser med dina kritiska ögon och innan du säger något till din partner eller dejt så titta alltid på dig själv först. Hur och vad kan du göra för att få en bättre stämning? Den 27:e augusti nu är den bästa dagen på väldigt länge när det kommer till kärlek och där har du som singel chansen att träffa någon via nätet, dina vänner eller på en kortare resa du gör. Ta vara på tillfället och visa för världen att du är tillgänglig!

Lejonet

Du är på ett strålande kärlekshumör just nu kära Lejon och det smittar av sig på dina affärer. Din sensuella och konstnärliga sida tar fart vilket också leder till ett mer passionerat sexliv. Som singel dras du som en svamp till den jordade och stabila typen som också vet värdet utav samma smak som du. Ni finner varandra snabbt och nu den 27:e augusti är en utav de allra bästa kärleksdagarna på länge så ta väl vara på den och gör något riktigt njutbart, inget blir för stort för dig och din älskling!

Jungfrun

Vilket drömläge för dig i kärlekslivet kära Jungfru! Du som redan har en relation kommer känna att den verkligen har sin chans att blomstra och att ni har roligt tillsammans. Du känner dig bekväm och kan slappna av med din älskling. Ni verkar kunna ta stora kliv i rätt riktning och visst kan det samtidigt kännas en aning läskigt. Som singel kan du bli attraherad utav en typ som kanske inte egentligen är något för dig så tipset är att se med klara ögon på en aktuell dejt eller romans. Va inte naiv!

Vågen

Ni Vågar som haft problem med att släppa gamla godingar har nu en verklig chans att en gång för alla säga hejdå till det som inte längre är bra, känns bra eller kommer bli bra. Kommunikationer mellan par har inte varit den bästa men mot slutet utav den här perioden kommer det kännas något bättre. Venus besöker ditt första hus och det blir enormt kul och glamorigt! Som singel är detta ett guldläge, så se till att ordna en ny fräsig look och ge dig ut på jakt kära Våg! Du är svin het!!

Skorpionen

Ditt kärleksliv kära Skorpion, kan se ut lite hur som faktiskt. Det beror lite på vad du är ute efter och just nu känns det som att du går all in på att ha det mer crazy. Kanske satsar du på att nätdejta för hela slanten eller till och med dejta någon i en annan del av världen? Du är fri i dina tankar och öppen för förslag och förslag kommer du att få. Par kommer att ägna senare delen utav perioden med en massa romantik och att blicka tillbaka på gamla fina minnen ihop vilket stärker er relation en hel del.

Skytten

Du har goda chanser att träffa någon i arbetsrelaterade sammanhang eller via din utbildning, i skolan eller på någon kurs. Den 27:e augusti är en superdag för alla typer av kärleksaktiviteter så har du en relation gäller det att ge allt och visa vart du står om det innan varit otydligt. Är du ute efter att bara ha roligt så är denna dagen festlig för dig kära Skytt. Knyta kontakter eller skaffa dig romanser kommer du inte ha svårt för. På med din charmiga sida och vänd upp och ner på alla som kommer i din väg!

Stenbocken

När det gäller ditt kärleksliv kan du mycket väl ha några hemligheter i bagaget kära Stenbock. En het men dold romans kan ha fått fart och du vet inte om sanningen är redo att komma fram? Underliggande känslor blir aktuellt för dig och samtidigt dras du till att verkligen få ut så mycket som möjligt utav kärlekslivet, särskilt som singel. Dejtar du så ser du till att inte missa något eller någon! Romanser ser ut att kunna ta dig riktigt långt, på ett djupare plan som du inte ens kunnat ana.

Vattumannen

Ditt kärleksliv ihop med en partner ser väldigt ljust och strålande ut kära Vattuman. Ni har bägge insett värdet av att vara tillsammans och ni är helt på det klara med varandra. Starka känslosamma band byggs upp nu och är det trygghet du vill ha så känner du dig safe. Som singel kan det vara gasen i botten som gäller och du är ivrig på att testa alla möjliga situationer med spänning i. Hett blir det om du håller dig framme och uppdaterad på dina sociala medier!

Fiskarna

Ditt kärleksliv kära Fisk, är väldigt romantiskt och mysigt på alla sätt och vis. Du och din älskling vill verkligen bara umgås och kokonga er under den här perioden. Om du är singel finns det stora möjligheter till att inte vara det så länge till. Ta vara på den 27:e augusti och gör något utöver det vanliga. Planera in och styr upp dejter, ordna en singelträff eller se till att komma i kontakt med andra i samma båt. Kärlek finns där gott om, men det gäller att du tar för dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..