Design och mode får en skjuts!

solglas

Idag flyttar kärlek och skönhetsplaneten Venus in Vågens tecken, tjohooo! Venus är styrare över Vågen (och Oxen) vilket gör denna placering extra bra. Venus älskar mode och design, klass och det goda livet såklart. Endast det bästa är bra nog för henne. Inredning, smycken, dofter, you name it, allt som är underbart och fantastiskt kommer kunna hamna i rampljuset med Venus. Och inte nog med det, även Jupiter kommer snart att besöka Vågen och stanna ett helt år. Detta är bra grejer för er som är och tillbringar en hel del tid i denna branschen. Ni kommer ha ett utgångsläge som heter duga! Gäller att ta vara på den också, förnya, komma med annat tänk, vara flådigare än flådigast och ge järnet. Jupiter och Venus kommer hjälpa till! Ska bli spännande att följa och se allt som kommer ske under denna tiden 🙂 Elegansen kommer ta över!

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..