Horoskop vecka 11

 
 
Väduren
Den här veckan är det bra om du ägnar dig i alla fall en liten stund åt att effektivisera och organisera upp din vardag kära Vädur. Du har så mycket produktiv energi som behöver få utlopp någonstans, ta vara på den. Ha fokus på saker du måste göra, sätt dig gärna ner och gör to-do-listor som du sen snabbt kan ta tag i. Utmärkt läge för att också titta extra på hur du tar hand om dig själv, äta träna sova osv. Finns där justeringar du kan göra till det bättre?
 
Oxen
Nu har du flow när det kommer till att säga JA till alla positiva och kreativa ögonblick som kan uppstå kära Oxe. Allt från ett jättestort intresse du har, en verksamhet, flirt eller kanske en graviditet. Heta känslor kan vara med i bilden och det skulle kunna utlösas lite drama här och där men försök ta det med en klackspark bara. Just nu är ditt driv på topp och du vill få saker gjort med raketfart helst. Ett tips är ändå att inte slita ut dig, ta en sak i taget och gör inte någon annans jobb!
 
Tvillingarna
I början på veckan kan du vilja dra dig undan, umgås med dina närmaste och bara vara kära Tvilling. Allt är tillåtet och du gör helt rätt i att unna dig egentid eller njuta av olika behandlingar. Känslor kan dyka upp och förvirrar dig till en början men det är superbra om du reder ut med dig själv vad som kan göras i situationen. Nu är det också händelser på många områden i ditt liv och du gör bäst i att prioritera ditt jobb, dina sociala nätverk och samtidigt hitta en stund över till dig själv.
 
Kräftan
Uppstarten på den här veckan erbjuder dig att prata ur skägget kära Kräfta. Om du söker medkänsla kan det vara på tiden att ha en öppen dialog och vara ärlig med hur du känner. Du kan också få dig en tankeställare när det kommer till att förändra ditt sinne eller mönster utav det. Saker kan falla på plats och klarna upp för dig så låt dig inspireras utav dina närmaste. Uppvaknande är till det positiva och du kan få med dig helt andra vinklar och synsätt nu.
 
Lejonet
Lägg ditt fokus den här veckan på vad du kan göra i ditt vardagsliv för att få ut mer tid och glädje kära Lejon. Dags att börja skära ner på saker, planera om eller också prioritera bort sådant som inte längre ger dig någon energi? Om du inte trivs med det du gör, hur du har det på det rutinmässiga planet så är en förändring det ända rätta! Kan vara på tiden att tänka på ett nytt jobb? Kolla runt och se vilka möjligheter som finns och vad du är beredd att göra.
 
Jungfrun
Nu kan något projekt som du arbetat med en tid äntligen börja gå på mot sitt slut och du kan se resultatet av saken kära Jungfru. Helt rätt läge att fokusera på dig själv, justera din attityd mot både dig själv och andra kanske? Vem vill du vara i andras ögon men vem vill du också vara för dig själv? Om du inte är helt nöjd med din framtoning så kommer du nu erbjudas förändringar på den fronten. Va inte blyg utan ta för dig istället och gör det med storm!
 
Vågen
I början på den här veckan kan du känna dig otroligt öppen och att din intuition stämmer skrämmande kära Våg. Va beredd på att kunna lösa dina egna problem och ta ställning i en fråga som berör dig på djupet. Något i ditt liv är kanske på väg att avslutas och du måste släppa på din kontroll över saken. Börja istället engagera dig i något viktigt ämne som inspirerar dig till att tänka i nya banor, hitta nya förutsättningar och dessutom är det en bra tid för att börja titta på långsiktiga prioriteringar.
 
Skorpionen
Veckan inleds med att du har oförskämt lätt med kontakten till andra människor och ni trivs, hittar lösingar och dessutom verkar ni ha samma driv kära Skorpion. Kanske är du också beredd att släppa ett engagemang eller gruppaktivitet vid det här tillfället och nya dörrar kan öppnas för dig. Möjligheter finns rundan hörnet och nu gäller det för dig att ta initiativ, vara framåt och tala om vad det är du söker. Många utav dina planer och drömmar kan justeras och vidgas just nu.
 
Skytten
Den här veckan kan du få saker och ting att börja klarna för dig kära Skytt, särksilt om du en tid varit förvirrad och osäker på framtiden. Det är bra om du tar ett steg tillbaka och titta på dina mer långsiktiga mål också, har något förändrats eller kämpar du bara för att du tror att du vill? Med tiden kan det vara på sin plats att sätta upp nya planer och dina drömmar kan absolut ha ändrats längs vägen. Så rusa inte iväg utan ta dig en funderare innan du älgar fram.
 
Stenbocken
När veckan inleds kan du bli påmind om att alla saker inte är så himla viktiga alla gånger kära Stenbock. Om du ligger efter i ditt schema, med deadlines, skoluppgifter eller annat så kan du nu få ett helt annat perspektiv på livet och du börjar istället se saker från den ljusa sidan. Ingenting kommer gå under för att du inte levererar, prova hellre på hur det känns att ”misslyckas” så kommer du snabbt inse hur lite de betyder och du kommer hitta glädje i det du gör på ett annat sätt.
 
Vattumannen
Nu kan du vara redo att stänga ner ett projekt som pågått antigen inom dig eller tillsammans med en partner in crime kära Vattuman. Nya tankar och nya mönster kanske äntligen kan börja ta fart och utvecklas med raket fart. Ett samarbete du haft eller en intim relation kan behöva ses över och bytas ut mot bättre energier som läget är. Något som kan vara överhängande är din boendesituation och där har du drivet att göra en hel del åtgärden oavsett vad det rör sig om.
 
Fiskarna
Början på veckan kan kännas skakig när det kommer till dina närmaste relationer kära Fisk. Och kanske är det så att du behöver finnas där för någon när du egentligen har fullt upp med ditt eget. Förslagoch samarbeten kan dimpa ner som du inte räknat med, har du råd att säga nej. Nu ska du tänka smart och vad som kan vara lönsamt för dig i det långa loppet. Dina villkor och drag kommer väga tungt så ser till att skapa dig förutsättningar du trivs med.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOADING..