Merkan i luven

 
 
På fredag möts vår lille kommunikatör Merkurius i en kvadrat till Pluto och dessutom i en opposition till Jupiter. Vad detta kan innebära… ja, det kanske inte är läge att ha ett möte och gå all in med alla sina idéer den här gången. Det kommer ett bättre tillfälle för det alldeles strax! Pluto gör att det kan uppstå vinklar som vi inte känner till eller att människor med makt kan manipulera och även förstora upp saker (Jupiter). Chefer och liknande är inte lika medgörliga som ni kanske tror. Om ni gått hela veckan och laddat till fredagen för att ta ett samtal med er partner eller en nära vän så va smidig med hur ni lägger upp saker eller bara vänta lite.
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..