Something NEW is starting!

 
 
Peppande nymåne vi står inför på ca 8 grader i Väduren imorgon, spännande! Väduren handlar ju om att göra, kasta sig utför, våga ta stora kliv, inte tänka så mycket, monkey see monkey do. Det är nu ni ska köra, hitta ert eget driv och det ni vill göra. Personliga projekt och önskemål är vad som står på agendan. Absolut inte noja över vad andra ska tycka, det spelar ingen som helst roll. Det är vad som är viktigt och betydelsefullt för er, kom ihåg det. Kompromissa kan vi göra vid andra tillfällen och tänk på att det som ni startar upp nu har ungefär ett halv år på sig att ge resultat. Många planeter befinner sig i Väduren nu så vi satsar på att göra om från grunden i livet. Sluta upp att blicka bakåt, lägga all energi på nuet och dit vi vill. Plocka fram dom bitarna inuti er som är beredda att fajtas för sin sak, som aldrig ger upp! Vi alla har en passion som vill tändas, det är på tiden att också göra något vettigt utav den, kanske?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..