Jupiter Pluto mötet

 
 
På torsdag möts nu Pluto (makt, galenskaper, pengar b la) med Jupiter (överflöd, förstorar det som är) i en knepig kvadratur och det kan innebära att man får passa sig helt enkelt. Vara något försiktig med särskilt större investeringar, kan det vara något lurt? Manipulation kan förekomma och där männsikor kan gå över lik nästan för att få sin egen vilja igenom. Nu kan det vara läge att hålla tillbaka och inte puscha på för hårt i en situation där det kan uppstå konflikt. Och vara vaksamma på det som sker runt er…Är ni osäkra på om ni ska köra gällande ett gemensamt projekt så avvaktar gärna eller dubbelkolla vad det är som gäller extra noga.
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..