Kärleksastro för april!

 
 
Väduren
April inleds med att du på ett djupare plan har möjligheten att se över ditt kärleksliv kära Vädur. Frågetecken och oklarheter kan färga den här perioden för dig och har du en relation kan ni antingen bestämma er för att lämna eller att göra något mer aktivt för att komma vidare. Starka känslor finns med och det kan vara meningen att du ska lämna det gamla bakom dig, om du t ex känt dig sårad, släpp det, förlåt och inse värdet utav din älskling. Eller så finns där något annat som väntar på dig. Som singel attraheras du av människor som har hög standard och en målmedvetenhet. Lägligt att börja tänka på vilka ställen du dras till när du ska ragga. Ha i bakhuvudet vad du söker och ta det inte så allvarligt till en början. Leka kan också vara roligt!
 
Oxen
Nu är det hett runt dig kära Oxe. Du är attraktiv, sexig och din utåriktade energi drar många blickar till sig. Har du en älskling kan denna perioden bli intensiv, sexuell och spännande eftersom du också kommer hänga i olika miljöer där det kan uppstå flirtiga situationer. Om du inte vill ha drama får du vara tydlig vad du står. Som singel kan du råka på en gammal romans eller gammal kärlek. Det är inte bra att ta viktiga beslut just nu så umgås och ha skoj, se vad som händer men sätt inte upp en massa förväntningar på någon. Det kan också visa sig att en vän har mer känslor än vad du hade kunnat tro, eller tvärtom. Du gör bäst i att bara ta saker som dom kommer och njuta av nuet!
 
Tvillingarna
Kärlekslivet kan vara en aning förvirrat för dig just nu kära Tvilling. Har du en relation kan ni gå igenom en tid där både mål och olika inriktningar i livet verka hamnat i fokus. Du kan känna dig lite lurad eller att saker har varit dolt för dig. Förklara hur du känner och va tydlig med vad du själv vill men fatta absolut inga avgörande beslut för framtiden. Du är känslig och lättstött, se till att få ut din energi genom att skriva av dig eller meditera t ex. Som singel kan du och en kollega ha ett gott öga till varandra men frågan är hur långt ni är beredda att gå. Och dessutom, finns det andra med i spelet? Någon kan vara upptagen och detta kan skapa både svartsjuka och drama.
 
Kräftan
April är en månad då vill ut och träffa vänner, umgås, dra med dig din älskling på festligheter och upptäcka nya sidor hos varandra. Ni har nu möjligheten att också nå varandra på en annan nivå och släppa in varandra ännu mer i både tankar, känslor och livsfilosofi. Bor ni däremot långt iväg från varandra kan detta bli en prövning för er men gör inget drastiskt åt saken i så fall. Som singel är du på hugget! Du inleder gärna romans efter romans men samtidigt vill du hitta någon som du kan en djupare dialog med, en bra vän! När det kommer till sexlivet är du mer villig att prova på nya sätt och ge dig hän som aldrig förr. En ny värld kan öppnas om du bestämmer dig för att vara köra och go with the flow.
 
Lejonet
Nu väntar en tid då du och din älskling får en chans att bygga upp er relation från grunden kära Lejon. Se över era behov, visa känslor, hett och passionerat kan det bli! Men se upp för missförstånd så ta er verkligen tid för varandra och lyssna på önskemål. Är det någon som drar mer än den andra? Är ni villiga att göra gemensamma steg, flytta ihop, delad ekonomi? Mycket som ska klaffa och ni behöver inte bestämma allt just nu. Som singel är du populär på din arbetsplats eller i skolan och någon kan ha fått upp ögonen för dig som inte heller ger sig. Ni kan ha liknande mål och drömmar men det betyder ju inte att allt är tipptopp för det. Dejta och ha roligt, men besluta dig inte för något.
 
Jungfrun
Nu får du och din älskling massor med fokus på er relation kära Jungfru. Och är det så att saker inte varit helt hundra kommer dessa frågor nu att kunna lyftas. Känslorna kan vara lite fram och tillbaka, ska jag stanna ska jag gå? Ni bör inte ta något aktiv beslut eller göra en stor grej av något eftersom det inte är riktigt läge för det. Däremot är det viktigt att du är tydlig med dina behov och vad du förväntar dig. Som singel dras du just nu till det som kan kännas nytt och spännande! Äventyr kan ligga runt hörnet och du börjar få upp ögonen för människor du tidigare kanske inte ens tittat åt. Nya dörrar och vägar kan öppnas när du själv släpper på föreställningar om hur relationer och även sexliv ska vara.
 
Vågen
Nu kan du och din älskling vara i en situation där ni ska fördjupa er relation och tillsammans hitta lösningar och vägar för att nå dit. Du kan se på det hela med kritiska ögon, vara extra försiktig eller vela allt för mycket kära Våg. Tänk på att du inte alls behöver göra några jätte kliv om du inte för stunden känner att det är det rätta. Avvakta och njut av det ni har, passionen är på topp just nu! Som singel kan du spana in en kollega som det känns lite struligt med. Vill du ha raka rör kan det vara svårt att leverera det just nu. Du hittar enklast människor via antingen ditt gym, genom någon välgörenhetsaktivitet eller att du blir presenterad för kollegors vänner på en afterwork.
 
Skorpionen
Kärlekslivet är i fokus hos dig i april kära Skorpion. Du och din älskling kan behöva hitta nya sätt att samarbeta på vilket kan föra er närmre varandra. Viktigt är att du är villig att se möjligheter och saker från den ljusa sidan, dra ditt strå till relationen. En gammal kärlek kan dyka upp och ställa till det känslomässigt för dig och även skapa drama i din relation om du låter det får mycket uppmärksamhet. Va på din vakt och gör inget som du kommer få ångra senare. Som singel och att någon från förr dyker upp kan vara en aning spännande för dig. Du kan se det för vad det är, ha roligt och kanske också komma över en gammal älskling en gång för alla. Sexlivet erbjuder mycket passion!
 
Skytten
I april lägger du själv inte ner så mycket fokus på kärlekslivet kära Skytt. Du kan vara stressad över arbete eller plugget och inte känna att du riktigt hinner med allt du önskar. Dina känslor däremot kommer vara varma och kärleksfulla men du önskar också att du hade kunnat få uttrycka dom på de sätt du vill. Din älskling kan ha höga förväntningar som du just nu inte kan leva upp till. Va tydlig med vad du känner och försök hitta tid till att bara slappa i soffan. Som singel är du lite mer på din vakt när det gäller dejter eller att träffa folk i spontana miljöer. Du kan vara extra rädd om dig själv och dra dig undan för att slippa bli sårad. Dags att släppa på gammalt skit och gå vidare?
 
Stenbocken
Kärlekslivet för din del verkar hamna i rampljuset och passionen går het kära Stenbock. Du drar lätt till dig uppmärksamhet så va tydlig mot din älskling om du vill undvika drama. En kortare resa eller ägna mer tid för varandra skulle sitta bra just nu. Lekfullhet och äventyr kan verkligen piffa upp relationen. Som singel kan du hamna i många flirtiga situationer och utelivet har en hel del att erbjuda om du är sugen på att bara ha lite skoj för kvällen. Du är attraktiv och skulle kunna inleda en romans som kan sluta lite hur som. En vän till dig kan plötsligt visa intresse eller så är det du själv som går och bär på känslor du inte längre kan hålla tillbaka, ge dig hän!
 
Vattumannen
I april nu kommer du att titta mycket på hur du vill bygga din grund tillsammans med din älskling kära Vattuman. Du söker stabilitet, trygghet och något att luta dig tillbaks på. Ni kan behöva se över vad ni prioritera och även era värderingar kan vara något att lyfta. Kanske ser ni lite olika på saker och det kan skapa konflikt. Va ärlig med vad du står och gör inget förhastat. Som singel trivs du kring människor som vet vad dom vill, ha tydliga mål och även värdera sig själva högt. Du borde också tänka på hur du uppfattas och vilka vibbar du sänder ut. Lika dras till lika och vill du ha någon som är ”där uppe” får du själv se till att jobba för det. En period att fundera lite på vad du söker egentligen.
 
Fiskarna
I april nu handlar kärleken mycket om vad du själv vill kära Fisk. Du kan fundera ett och två varv på vad som är viktigt för dig i en relation. Hur vill du ha det och vilka förväntningar och krav ställer du? Lever du upp till dom själv eller hur ligger det till egentligen? En möjlighet att titta på ageranden och på saker som tidigare inte tagits till ytan. Som singel är du gärna spontan och ta saker som dom kommer. En kortare resa kan ge dig spelrum och en hel del flirtande. Du är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med nya personer lite överallt. Tänk på att ha kul, inte gå in för mycket på djupet utan fånga dagen och de chanser du får i stunden. Inget behöver vara för evigt som det är nu.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..