Horoskop vecka 14

 
 
Väduren
Nu ska du satsa på att ta för dig kära Vädur. Dags att förhandla fram något mer fördelaktigt och själv vara den som styr samtalet. Det är goda tider för att snacka buisness och utveckla dina idéer, göra handling utav mycket som du bara haft i tankarna. Processer verkar vara i gång på flera håll och du vet vad du vill. Börja också gärna planera för din ekonomi, framåt och långsiktigt. Vilka ekonomiska mål har du och vilka sätt kan du använda för att få in mer inkomster?
 
Oxen
Du kör ju gärna gasen i botten just nu kära Oxe och du har huvudet fullt med idéer och spännande tankar som du vill dela med resten av din besättning. Det kan vara svårt att hitta en bra balans för dig eftersom du på samma gång behöver vara för dig själv och bara göra det som faller dig in för stunden. Men veckan ser ändå ut att kunna handla om snabba puckar därför är det extra viktigt hur du hanterar stress och hur du också återhämtar dig. Egentid ger dig kraft.
 
Tvillingarna
Det är mycket runt dig nu, stora händelser, evenemang och tillställningar som bara byter ut varandra kan det kännas som. Du samlar på dig väldigt mycket info och inspiration på samma gång här. Nu börjar det också hända lite mer med dig och ditt inre kära Tvilling. Du vill gärna knyta ihop säcken och se vad du kan göra med allt du blivit uppmärksammad på. Tankarna kan också vandra till vad som varit, det som funkat och det som funkat lite mindre. Utvärdera gärna och fundera.
 
Kräftan
Den här veckan kan du få dyka in i projekt med huvudet före kära Kräfta. Många bollar i luften gäller det att kunna deala med och du har en stor fördel när det kommer till att få som du vill. Grupparbeten eller att hitta ett bra samarbete kommer vara aktuellt och det är något som bidrar till att höja även dina egna talanger. Va försiktig med vem du delar viktig information bara, och ge absolut inte iväg en idé du har till vem som helst. Behåll godbitarna för dig själv ett tag till.
 
Lejonet
På arbetet eller i skolan kan du märka av ett visst tempo och om det passar dig kommer det gå utmärkt. Är du däremot osäker på vad du vill eller om detta verkligen är rätt för dig kommer du kunna bli lite stressad nu. Det allra viktigaste är att du gör något som du starkt tror på och brinner för kära Lejon. Ingenting behöver bli ”rätt” utan det är du som ska leva med dina val och beslut. Om du hittat en ny väg som verkar mer intressant, lämna och prova dina vingar!
 
Jungfrun
Du är på väg att upptäcka en ny värld som du helst fördjupar dig i lite extra kära Jungfru. Vad du än har kommit över eller funnit inspiration ifrån så kommer detta vara avgörande för din framtid. Du vill hitta nya utmaningar och få nya perspektiv på hur livet skulle kunna levas. Det kan vara bra under den här perioden att komma i konakt med någon som du ser upp till, en mentor eller vägledare som du kan ha bra samtal med. Särskilt om du vill ha en push åt rätt håll!  
 
Vågen
Den här veckan ger dig utrymme och möjligheter för att kunna tänka i nya banor när det gäller hur du ser på saker kära Våg. Du kan behöva puscha dig själv till att hitta nya ekonomiska vägar eller lösningar och va inte rädd för att fråga andra om råd eller hjälp. Nu är det läge att faktiskt vara två i det du tar dig för så kliv utanför din comfortzone och se vart det bär av. Du har ett skarpt sinne och du vet när det känns bra att satsa eller att stå över!
 
Skorpionen
Du har många chanser och tillfällen att verkligen ta tag i din arbetssituation kära Skorpion. Behöver du ta ett samtal med din chef? Be om löneförhöjning? Visa vilket jobb du gör och vilken kompetens du har så kommer du ha mer att kunna kräva. Detta är också en period där du trivs med att kunna vara en hjälpande hand för andra. Du tar gärna på dig uppdrag så se även till att ordna lite för egen del. Rensa och börja skänka bort allt överflöd som bara ligger.
 
Skytten
Du kan få underbara idéer om hur du kan gå tillväga med något som du länge drömt om kära Skytt. En fot på jorden och den andra i ”allt är möjligt världen”. Det går ju alldeles utmärkt att hitta ett sätt så att du uppfyller båda delarna. Sätt dig och skriv ner allt du behöver, dina planer, vad du vill uppnå och hur du konkret ska göra. Du behöver rensa ditt huvud och kunna se saker framför dig istället för att bara bära det med dig. Va modig och gör det du vill!
 
Stenbocken
Detta blir en bra period för dig att våga tänka nytt när det gäller just din hemsituation och bostad kära Stenbock. Kanske behöver det inte vara på ett särskitl vis utan att du faktiskt kan ta inspiration från andra och även bredda dina egna idéer. Du kan ägna mer tid åt någon i din familj och detta kan göra att du tydligt ser mönster och upptäcker känslor som legat under ytan allt för länge. Rensa ut allt du har inom dig och börja ta för dig på mer på scenen i ditt liv!
 
Vattumannen
Det är rörelser runt dig kära Vattuman och här händer det grejer. Kanske kan någon också oväntat behöva en sängplats hos dig eller åtminstone mer tid utav dig för att ta sig igenom en tuffare period. Se till att vara tydlig med dina egna gränser, berätta vad som gäller hos dig och vad du förväntar dig. Dina vänner och bekantar har en centralroll den här veckan och du älskar att få umgås, byta tankar och idéer och inspirera även andra till att lyckas!
 
Fiskarna
Den här veckan är du fri i dina tankar och öppen för att ta in helt nya intryck, idéer och inspiration kära Fisk. Du verkar kunna umgås rätt friskt med både vänner och bekanta, trötta inte ut dig själv bara! Detta är en period då det också är bra om du ser till dig själv och dina egentliga behov, står för dom och också visar dina nära vart dina gränser går. Mycket handlar om självvärde och att våga ta plats, våga visa upp nya och andra sidor som du kanske tvivlar på ska bli accepterade.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..