Horoskop vecka 15

 
 
Läs ascendenttecknet också!!
 
Väduren
Den här veckan kommer du kunna hitta massor utav inpspiration till att tänka i helt nya banor och på så vis faktiskt kunna göra en del justeringar i ditt liv kära Vädur. Om du fastnat i något kommer du bryta dig loss och köra på din grej, det du vet att du vill göra. Även om du kommer chocka människor längs vägen är det nu du vill leva ut på riktigt och ta tag i allt som bara fått kliva åt sidan. Du driver på bra framåt och hittar den rätta motivationen för att lyckas.
 
Oxen
Nu börjar du äntligen ta tag i lite djupare saker när det kommer till dig och ditt inre kära Oxe. Du hittar flera olika sätt att kunna handskas med det förflutna på och i det också nya sätt att kunna ta dig vidare och inse hur viktigt det är att släppa taget om det som varit. Det kan vara något rörigt och stressigt runt dig men försök istället se det uppifrån och gör bara saker som du känner är absolut nödvändigt, annat kan ju vänta eller hur? När du har lugnat ner dig kan du vända energin till något kreativt.
 
Tvilligarna
Den här veckan har du stor glädje utav att dela tankar, idéer, planer. drömmar och inspiration med andra människor kära Tvilling. I jobbsammanhang, dina närmaste vänner eller också nya bekantskaper. Tillsammans kan ni bidra mycket på högre nivåer om du önskar det. Det kan också vara så att du nu börjar omvärdera vad du själv vill i livet och vilket håll du ska ta. Nytänk kan få dig att hoppa på helt andra tåg mot vad du tidigare hade tänkt dig. Utmaningar!
 
Kräftan
Det blir allt påtagligare med dina kanaler och att nätverka kära Kräfta. Människor runt dig kan puscha och leda till framgång just nu. Du själv sitter på en massa smarta idéer och förslag som kan förbättra både din men även din arbetsplats till det positiva. Det finns många sätt att utföra saker på och du hittar de här små knepen som tar det till nya nivåer och vågar tänka och spåna fritt när du får chansen. Samarbete och kontakter blir superviktigt den här veckan.
 
Lejonet
Du har huvudet på skaft och vet när det är dags att göra smarta drag den här veckan kära Lejon. Lita på din egen feeling men det kan samtidigt vara bra att fundera ett extra varv på vad det är du söker, antingen i arbetet, plugget eller om det gäller din livssituation. Bolla tankar och idéer men människor som redan lever det där livet du strävar mot att ha. Du kan hitta nya inputs och få mycket hjälp längs vägen om du är villig att öppna upp och erkänna dina mål.
 
Jungfrun
Nu har du verkligen stora möjligheter till att förändra ditt beteende och dina mönster som hindrar dig från att komma framåt i livet kära Jungfru. Det kan vara helt nya utmaningar och idéer som gör att du vågar kliva ur en bubbla och satsa lite mer både på dig själv och också på dina inkomster. Det kan handla om att ta risker och att tänka utanför din komfortzon som gör det hela pirrigt och en aning nervöst. Men ibland måste man våga och tro på det man gör!
 
Vågen
Den här veckan kan du hålla i trådar och få till en bra sammanhållning om det behövs kära Våg. Du hittar lätt lösningar på relationsproblem och vågar dessutom tänka i nya banor som utmanar och för det hela framåt. I ett samarbete med en partner in crime kan ni komma riktigt långt nu. Fräscha och tilltalande förslag kan hagla in och du kan få svårt att välja eventuellt. I mer intima relationer kan du vilja väldigt mycket och nu öppnas nya vägar för dig.
 
Skorpionen
Nu gäller det att underlätta för dig själv kära Skoprion. Ta dig tid till att hitta nya lösningar, särskilt på din arbetsplats eller i plugget. Brainstorma med dina kollegor om hur ni kan förbättra och göra ett mer win-win för alla. Du trivs allra bäst när du hinner med alla dina ”måsten” men nu kan det vara läge att börja prioritera om och fundera över vad som verkligen är viktigt och betyder något. Om du läcker energi, hitta tjuvarna och gör något åt det!
 
Skytten
Du är på hugget och har bra med flöde när det kommer till att hitta nya vinklar och lösningar på särskilt dina hjärtefrågor eller projekt kära Skytt. Använd din produktivitet och att du nu går utanför alla bekvämligheter genom att öppna upp nya vägar för att komma framåt. Du är petig och vill ha saker på ditt sätt, det kommer hjälpa dig att vara tydlig om du har ett samarbete med någon. Din energi och ditt engagemang smittar lätt av sig, du är en stor inspirationskälla!
 
Stenbocken
Du är nu väldigt öppen för att göra vissa nödvändiga förändringar i ditt liv kära Stenbock. Kanske måste du göra något åt hur du bor, lever eller också dina egna mönster och faktiskt känsloliv. Många insikter kan komma längs vägen som får dig att släppa på gamla grejer och ny energi kan få komma till dig. Du behöver inte arbeta så hårt om du istället följer det som sker och är med där det händer. Motstånd är något som du kan tänkas jobba med och förändra din syn på.
 
Vattumannen
Du kan bli överraskad över hur fort saker och ting kan ändras eller hur snabbt du kan nå ut till en större massa med ditt engagemang kära Vattuman. Om du är aktiv på sociala medier, bloggar eller på annat sätt gör dig hörd kan du vänta dig ett resultat. Om du gör reklam för dig själv så gör något som är annorlunda, stick ut och håll dig inte till ramarna. Du kommer både kunna belönas och hyllas för att du går din egen väg och dessutom få något för det själv.
 
Fiskarna
Den här veckan erbjuder dig tillfällen till att mingla, träffa på gamla bekanta, umgås med vänner och också få en rejäl dos med inspiration och motivation till att göra något åt den situation som du kanske inte trivs så bra med kära Fisk. Va öppen för nya sätt att tänka, nya sätt att tjäna pengar på, nya sätt att jobba med sig själv så kommer du snart känna att allt faktiskt är möjligt för dig. Du behöver en extra push och den finns verkligen inom räckhåll!
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
  1. Godmorgon fina ! Tack för din sida … Kan du berätta om fullmåne i vågen och Merkurius retro hur påverkar på varje stjärntecken . Bäst hälsningar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..