Horoskop vecka 16

 
 
Väduren
I början på veckan ska du ta till vara på den starka energi som faktiskt finns hos dig just nu kära Vädur. Kasta inte bort din tid när det kommer till det som är viktigt och betydelsefullt för dig. Senare kommer du ha goda chanser att finslipa på dina projekt och tillgångar. Se över saker som kan göras bättre och se till att leva upp till den nivå du själv hade tänkt dig. Titta på möjligheterna att kunna dra in mer inkomster men gör inget förhastat utan hör dig bara för.
 
Oxen
Du kommer kunna inse i början på veckan att du fått nycklar och verktyg för att kunna kliva fram i rampljuset igen kära Oxe. Nu är det din tur att sätta drömprojekt och livsavgörande händelse på tapeten! Våga stick ut och kör på din grej helhjärtat. Alla typer av projekt där det är du som driver, du som står i fokus, dina önskningar, där hittar du också ett flow och kommer till rätta. Du har också goda chanser att få med dig anhängare på tåget men det är upp till dig.
 
Tvillingarna
Detta är en period då det går i slowmotion för dig kan det kännas som kära Tvilling. Men saken är den att du behöver ta en titt på gamla grejer, kanske arbetsrelaterade projekt, vänskaper som skurit sig eller någon förälskelse som behöver stängas ner för gott. En tid då du får en möjlighet till reflektion, återhämtning och faktiskt bara vila. Det kan bli stressande för dig samtidigt eftersom mars brakar in i ditt första hus och du kräver utlopp för all energi. Välj dina strider!
 
Kräftan
När saker känns segt och som om du inte kommer någon vart är det viktigt att du har ett stort fokus på dina mer långsiktiga mål kära Kräfta. Du kan behöva ta tag i grejer från förr, arbetsrelaterat eller via skolan, och egentligen vill du ju nu bara framåt. Under den här perioden behöver du hitta en bra balans mellan att knyta kontakter, mingel och även hinna med dig själv. Hitta stunder där du kan andas och hämta nya krafter, inte bara köra, varva ner också.
 
Lejonet
I början på veckan kan du fatta beslut som känns en aning riskiga men som också är nödvändiga för dig att ta kära Lejon. Det kan hända att du får publicitet för något, söker upp det själv eller att du blir tillfrågad om att ställa upp. Dina kunskaper är värda en hel del och du visar gärna vägen för andra människor. Slutligen är det också dina ambitioner och mål som hamnar i ett jättefokus nu. Ta alla du chanser du får till utveckling och tveka inte att klättra!
 
Jungfrun
Veckan inleds med att du har alla möjligheter att lyckas med något som du tar dig för kära Jungfru. Du har ett fokus som ingen annan och du kan anta en utmaning om att dyka ner i ett projekt som berör dig starkt just nu. Detta kan du sedan plocka med dig och göra något mer verkligt utav eftersom nya dörrar kan öppnas och dina vyer vidgas. Bra tid för att ha ta kontakt med en coach eller någon att se upp till. Inspiration behövs för att du ska ta kliv i livet.
 
Vågen
Den här veckan kan det dyka upp en del grejer från det förflutna kära Våg. Kan vara någon före detta samarbetspartner eller faktiskt någon gammal kärlek som hör av sig och där ni två har en del att reda ut. Om du gått vidare kan det bli en knivig situation. Du vill gärna lösa problem och vara tillmötesgående men just nu ska du tänka på din egen framtid och vad du helst av allt vill göra. Det finns mycket spännande saker du kan lägga ditt fokus på istället.
 
Skorpionen
Veckan erbjuder sitt sista jättebra tillfälle att en gång för alla få lite ordning i ditt liv, ut med onödigt skräp som tar din energi och lägg fokus på din hälsa, din kost och även motion kära Skorpion. På arbetet kan det dyka upp saker som behöver justeras och det kan stressa dig lite. Ta en sak i taget och behåll lugnet så löser det sig snabbare än vad du tror. Gör hellre grejer som du mår bra utav, skapa harmoni runt om kring dig är en viktig bit just nu.
 
Skytten
Du har nu haft en superbra period i ditt liv och du har på många sätt få växa och leva ut din personlighet kära Skytt. Din kreativitet har tänts, din lust och din passion för saker. I mitten på den här veckan får du nu helt andra möjligheter, attfaktiskt skapa lite struktur och ordning. Hitta tillfällen att vårstäda, rensa ut, skänk bort, sälj, bort med gamla onödiga saker som bara ger dålig energi. Du behöver utrymme, space och krafter för att kunna ha ett bra fokus.
 
Stenbocken
Nu får du äntligen chansen att se på ditt liv med nya ögon kära Stenbock. Hur spenderar du din tid och vad väljer du att göra när du är ledig? Lägger du massor med energi på saker som inte är bra för dig eller finns där en bra balans mellan att arbeta, träffa vänner och ha roligt? Du kommer att gå in i en helt klart festligare period den här veckan vilket är superbra för självutveckling och att ägna sig åt saker som är betydeslefulla men också enbart för nöjesskull!
 
Vattumannen
Se till att styra upp din tid och ge utrymme för spontana aktiviter, särskilt i början på veckan när det är mycket händelser kring dig kära Vattuman. Senare går du in i en period där du på många plan behöver ha ett tydligare fokus, kanske på ditt hem, någon i din familj eller faktiskt dig själv. Du gör bäst i att skapa ytor där du kan få vara i fred, koppla av och bara slappa. Också läge att visa uppskattning för dina närmaste, bjud hem lite folk på middag!
 
Fiskarna
Använd början på veckan att göra slag i saken kära Fisk. Här finns mycket att hämta när det kommer till att styra upp dig själv och ditt liv. Va inte rädd för att förändra eller ställa krav på människor i din närhet. Sen kommer du in i period där livet känns mer lättsamt och roligt. Kan vara kul att dra i väg över helgen på en weekend, anordna en fest med både nya och gamla bekanta! Du är på mingel humör, flirtsugen och blir ständigt inspirerad utav din omgivning!
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..