Horoskop vecka 18

 
 
Väduren
Den här veckan levererar bra med grejer när det kommer till dig själv och din självbild kära Vädur. Att jobba med ditt egenvärde eller att också sätta dig i första rummet är att rekommendera. Bygga upp dig från grunden och titta på dom bitarna som hittills inte funkat så bra för att istället hitta något mer stabilt och hållbart. Du har dessutom extra lätt under den här perioden för att dra till dig uppskattning och beundrare så passa verkligen på nu när det kommer skjuts längs vägen.
 
Oxen
Dina projekt eller saker som du är särskilt engagerad i kan få sig ett riktigt lyft den här veckan kära Oxe. Med din målmedvetenhet finns det ingenting som stoppa dig. Begränsa dig inte i tankar eller att du måste hålla dig till vissa ramar. Nu får du låta kreativiteten flöda och din allra största inspirationskälla är faktiskt du själv. Tillåt dig att luta dig tillbaka, stressa inte fram något utan se vad som händer när du vågar släppa på allt och vara för en stund, det kan bli magiskt.
 
Tvillingarna
Du vill ha fart och fläkt och din omgivning kan kännas allt för seg för dig kära Tvilling. Se upp med hur du använder din energi, den är bra att ha för att få saker gjorda men skulle annars lätt kunna övergå till mer stress eller att du gör slut på dig själv. Det du behöver just nu är att lyssna till ditt inre, din magkänsla och din inre vägledare. När du stannar upp kan saker falla på plats mer naturligt. Va också extra uppmärksam på dina drömmar eftersom dom kan vilja säga dig något.
 
Kräftan
Den här veckan kan det vara bra för dig att testa en ny sorts avslappning kära Kräfta. Prova att meditera, yoga eller frigörande dans. Din kreativasida blir tydligare för dig och du behöver få utlopp för den på något sätt. Om du känner dig lurad eller att någon undanhållit viktig info för dig är det bra om du lyckas förmedla det du känner så sant och konkret som möjligt. Missförstånd kan det lätt bli och du behöver absolut inte ta något personligt. Du har bra flyt när det kommer till nya och givande kontakter!
 
Lejonet
Du kan vänta dig att stora förändringar är på gång i ditt liv kära Lejon. Nu handlar det om vad du vill göra, lägga tid på och faktiskt satsa på. Om du inte trivs på t ex ditt jobb så är det helt klart läge att börja slipa på ditt CV igen. Utan att du har direkt någon erfarenhet så kan det vara värt att höra av sig till någon som jobbar med exakt det du önskar. Det finns olika vägar in och just nu får du en extra skjuts när det kommer till att visa upp din kompetens.
 
Jungfrun
Den här veckan kan ta dig till nya tankenivåer och synsätt som får din värld att öppnas kära Jungfru. Du ska fundera på vad som är viktigt i livet och vad du egentligen vill göra. Kanske är det så att du behöver göra en resa, en längre, en inre? Att komma i kontakt med något större och som på många sätt kan förenkla även din vardag. Saker måste inte vara svårt eller inrutat och du kan upptäcka olika livvsituationer som får dig att tänka om helt.
 
Vågen
Den här veckan kan erbjuda många spännande saker om du är öppen för det kära Våg. Det kan vara på tiden att ta en närmare titt på ett ämne som du vill utforska, gärna kopplat till mystik, något andligt eller sex! Du har stora behov av att känna dig levande och du behöver få utlopp för din energi och även för din kraft. Testa okänd mark och våga visa din sårbara sida. Det kan bli avvgörande i ett sammanhang som handlar om djupare kärlek eller i ett särskilt möte med någon.
 
Skorpionen
Veckan använder du bäst om du fokuserar på saker som berör dig mer på djupet och där du också kan hitta en mening med livet. Passion och sex kan bli extra viktigt och du kan bli frustrerad om du inte hittar ett bra sätt att få ut dina energier på. Du har ett sinne för att kompromissa och hitta lösningar tillsammans med andra vilket skulle vara till en fördel särskilt på din arbetsplats eller i plugget. Någon i din närhet kan behöva ditt stöd och dina kloka insikter.
 
Skytten
 Det här blir en utmärkt vecka för dig att ta tag i någon ny träningsform eller i en träningsform som passar dig bättre kära Skytt. Kanske kan det vara läge att försöka ordna ett litet hemmagym? Du är motiverad att dra igång ett hälsosamare liv och du har alla förutsättningar för att lyckas. Kolla upp olika kurer eller kör en detox för omväxling. Din kropp mår bra utav att rensas och få en ny fräsch start. Så satsa på ditt välmående och att hitta rätt träning!
 
Stenbocken
Detta är en superbra vecka för dig om du vill plocka upp ett gammalt intresse eller bara ägna dig åt sådant som du tycker är roligt kära Stenbock. Kanske känner du för att umgås mer med dina vänner, dra på konserter och nattklubbar, leva livets glada dagar. Samtidigt är du väl medveten om att du har ett jobb eller ett plugg att utföra och du ger hundra procent. Särskilt om du har ett tydligt mål och vill visa vad du går för. Helt rätt tid för att synas för det du gör!
 
Vattumannen
Den här veckan har du ett jätteläge när det kommer till att hitta ett boende som du trvis med kära Vattuman. Antingen om du ska sälja, köpa eller renovera så är det ditt hem som står i fokus. Det blir viktigt att hitta en punkt där du kan andas ut och vara dig själv. Många djupare frågor kan dyka upp hos dig och du kan också inse att du inte längre går och bär på gammalt bagage som bara suger din energi. Ge dig själv ett riktig egoboost och ägna dig åt saker som betyder något.
 
Fiskarna
Det här kan vara rätt tid för dig att satsa lite mer på dina sociala medier kära Fisk. Kan också vara ett utmärkt tillfälle att starta en blogg eller en hemsida där du får chansen att bygga upp ditt eget varumärke. Du är bra på att dra i trådar och hitta rätt sorts kontakter för att nå ut till en större mängd under den här perioden. Att läsa eller gå en kortare kurs kan också vara något som inspirera dig och som får dig att vilja göra mer än vanligt i ditt vardagsliv.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..