Horoskop vecka 36

 
 
 
Väduren
 Det här ser ut att vara en lovande vecka för dig kära Vädur. Där både förhandlingar, din position och din popularitet kan höjas. Du har ett bra stöd runt omkring dig, använd det och visa din motivation. Det kan finnas en viss stress kring deadlines eller projekt som behöver mer tid. Att varva ner för dig just nu kan kännas svårt men absolut nödvändigt. Ta tand om dig, gå på healing, va ute i naturen, få i dig bra kost och sov. Ändrade planer kan inträffa, ligg alltid steget före.
 
Oxen
Den här veckan ser spännande ut och kan föra med sig förändringar som innebär framgång för din del kära Oxe. Det som händer runt omkring dig kan du enkelt dra fördel utav och påverka i den riktning du själv önskar. Du kan upptäcka nya saker hos dig, ett engagemang, ett nytt intresse eller att du tar upp en gammal passion igen. Andra perspektiv kommer in i bilden och vardagen ser ut att flyta på en aning bättre. Det är festligheter och firande som väntar!
 
Tvillingarna
Det här kan bli en intressant vecka för dig kära Tvilling. Du kan behöva släppa på gamla illussioner, förstå dina utmanande situationer och göra dig av med onödiga känslor från ditt förflutna. Det finns ett fokus på ditt hem, på din familj och dina närmaste vänner. Om något där inte känns hundra är det läge att höja den statusen. Förändringar kring din bostad kan uppstå och det kan gå väldigt fort. Du kan få viktig information som leder dig på rätt spår. 
 
Kräftan
Nu har du stora chanser att få inflytande och du har ett större behov av att få din vilja igenom kära Kräfta. Använd dig utav din mjuka sida, va diplomatisk och se alltid till att sikta mot målet. Om du vill ha rätt information om något ska du söka den själv. Lita inte på allt du hör eller som skrivs, ta reda på fakta för att vara på den säkra sidan. Behöver du rensa dina tankar eller reda ut något är detta lägligt för dig. Du kan få oväntade glada nyheter! 
 
Lejonet
Din sociala status och din bild kan få en positiv effekt den här veckan kära Lejon. Du lockar andra människor till dig och uppmärksammas för dina ambitioner och det jobb du gör. Dra nytta utav alla kontakter som kommer i din väg eftersom det kan göra långsiktiga förändringar i framtiden. Är du sugen på att göra en omvanling utav ditt yttre är detta en utmärkt tid. Det kan vara allt från att byta klädstil, ändra frisyr eller rent av se till att förbättra din attityd. 
 
Jungfrun
Nu är det du själv som sätter upp ramarna för hur ditt liv ska se ut och utvecklas kära Jungfru. Din energi och den riktning du väljer att ta kommer finnas med och påverka dig en bra tid framåt. Därför är det helt klart läge att plocka fram livsgnistan och börja jobba mot dina högsta mål och drömmar. Överväg alla möjliga alternativ och se potentialen i allt. Du har en del beslut att ta och du har din frihet som såklart hänger lite på tidigare val men du kan alltid välja igen.
 
Vågen
Detta är en bra vecka för att ta tag i projekt som du hållt igång tidigare kära Våg. Återuppliva eller återuppta något som du inte haft tid med eller glömt bort. Du har ett behov av att göra om och att göra rätt. Ett oväntat engagemang från din sida kan rucka lite på ditt schema och kanske få dig ur balans. Nu kan du också passa på att släppa på saker från det förflutna. Skräcken är väl att du gör plats för något bättre och mer givande framöver så..
 
Skorpionen
Den här veckan kan omständigheter snabbt förändras och du kan dras in i projekt med galna idéer och där du har chansen att öka din status kära Skorpion. Håll alltid den riktning du själv önskar och ha ett fokus på dina egna mål och dina planer för framtiden. Ett långsiktigt projekt kan vara en dörröppnare för dig och viktiga människor kan dyka upp. En social tid där du får mycket ut av att samarbeta och byta tankar med andra. Gå på events!
 
Skytten
Du kan lätt hamna i en situation där du inte har hela bilden klar för dig kära Skytt. Det handlar om hur du ska välja inför framtiden. Din professionella utveckling i t ex karriären eller andra saker som har en stor betydelse för dig. I de bästa av världar hittar du en balans mellan dina drömmar och dina mer rationella mål. När du väl bestämt dig kan det bli tydligt vad som kommer krävas utav dig och du lyckas både äta kakan och behålla den. Va fokuserad!
 
Stenbocken
Om du har saker runt dig eller projekt som hindrar din framgång, gör dig av med det kära Stenbock. Nu behöver du se klart på din framtid och på allvar se över vilka mål som är ouppnåliga just nu. Detta för att få dig in på rätt väg igen och upptäcka nya idéer istället för att tappa energi och köra fast. Du ska vara där det finns ett flow och helst vara i kontakt med dig själv så att du vet att det är det här du vill och inget annat. Din livsväg kommer bli mer tydlig.
 
Vattumannen
Det pågår en viktig omvandlingsprocess hos dig kära Vattuman. Den är även kopplad till det materiella, det du liksom äger. Använd din energi till att lösa konflikter eller annat som stör dig. Du kan få starka band att växa och bli ännu viktigare för dig. Tänk på att vägen till framgång handlar om att mötas och att hitta balansen mellan dina egna behov och andras. Din budget kan gå åt skogen men du har också en möjlighet att bygga upp något mer varaktigt och hållbart nu. 
 
Fiskarna
Du kan behöva ägna dig en del åt din partner eller affärspartner den här veckan kära Fisk. Lite omprioriteringar kan behöva göras i ditt schema och fokus flyttas lätt från dig till andra. Det du kan dra fördel utav är att enklare kunna se svagheter och styrkor i dina närmaste relationer. Du får dessutom chansen att uppnå mer professionella mål eller knyta en viktig konktakt som kan leda till ett bra samarbete. Intressanta erbjudande kan dyka upp!
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..