Horoskop vecka 40

 
 
Väduren
Den här veckan kommer visa dig hur viktigt det är att du bygger broar och når ut till människor kära Vädur. Relationer tenderar nämligen att bli nyckeln till din framgång och att kompromissa, mötas på halva vägen. Det här kan vara en avgörande period för dig, särskilt när det handlar om partnerskap, samarbeten och företagande. Ta egna initiativ till att lösa missförstånd, reda upp komplicerade situationer och va den som lyfter hela stämningen mellan er eftersom du har allt att vinna.
 
Oxen
Veckan erbjuder dig ett sällsynt tillfälle till att förändra och skapa en hållbar livskvalité kära Oxe. Ta den här chansen och gör det bästa utav det. Vad trivs du inte med i vardagen? Börja där och pusha dig själv till att göra en sak i taget. Vilka vanor och rutiner är värdefulla för dig och vad känns viktigt? Det gäller att hitta en bra balans för att kunna behålla det på sikt. Satsa på att se över vad som funkar allra bäst i ditt livspussel och se till att målen du sätter går att uppfylla. 
 
Tvillingarna
Den här veckan kan någon i din familj få dig att se saker ur nya perspektiv kära Tvilling. Du kan behöva skala bort en del av det som inte längre ger dig energi. Människor runt dig kan överraska och driva dig åt rätt håll. Ett guldläge kan öppna sig och det bästa du kan göra är att lita på din egen förmåga och på dina erfarenheter. Satsa på att utveckla dina kreativa intressen eller se över dina möjligheter kring att börja göra buisness utav ett intresse som ligger nära hjärtat.
 
Kräftan
Nu kan du behöva fatta viktiga och avgörande beslut kära Kräfta, som definitivt kommer leda dig till den situation du vill ha. I diskussioner ska du tänka på hur du uttrycker dig, visa respekt och ibland kan du kanske tvingas kontrollera dina känslor. Detta är en superbra tid för att t ex se över dina möjligheter att börja arbeta hemifrån eller välja att  plugga från distans? Att utgå från ditt hem eller att styra över din egen tid är något som går att uppfylla.
 
Lejonet
Satsa på att styra upp din budget och ekonomi på ett bra sätt den här veckan kära Lejonet. Utgifterna kan bli en del och villkor kan snabbt ändras t ex om du handlar på kredit eller tar ett lån, så se upp där! Du har ett perfekt utgångsläge när det kommer till att kunna påverka andra människor med dina åsikter, dina idéer och få dem involverade i dina planer. Att hitta inkomstkällor kommer inte vara ett problem för dig alls och du kan även överraska dig själv. 
 
Jungfrun
Ditt fokus under den här veckan är inriktat på det materiella, på standard och på dina dagliga vanor kära Jungfru. Använd dig utav dina kontakter för att öka dina chanser om du t ex vill komma i förbindelse med en viktig person, om du vill ha ett extra jobb eller på annat sätt öka dina inkomster. Det syns vad du går för, att du är villig att satsa allt på det du vill ha. Den utveckling som sker med dig nu är fantastisk och du ska go with the flow, inte haka upp dig på detaljer, släpp och kör.
 
Vågen
Den här veckan är det toppen om du kan hitta balansen mellan vad du vill göra och vad du måste göra kära Våg. Du kan också behöva lite guidning när det kommer till vilka drömmar du ska satsa på och vilka du ska släppa taget om. Dags att hitta ditt vinnande koncept och ha energin att driva det fullt ut också. När du går helhjärtat in i projekt som du brinner för kommer du märka att det flyter på, att dina ansträngningar inte kommer trötta ut dig utan snarare sporra dig!
 
Skorpionen
Under den här perioden får du vara beredd på att lämna något i livet åt ditt förflutna kära Skorpion. Nu är tanken att du ska rensa allt det där som inte längre är till någon fördel för dig. Det som tar mer än det ger och även de människor som tar på dina krafter, let them go! Du är i startgropen för att utveckla ditt liv på riktigt och inget får finnas kvar som håller dig tillbaka. Se på dina mönster, se på ditt beteende och vad du göra för att förändra och hitta en ny livsväg. 
 
Skytten
Du är inne i ett flow där du har möjligheten att påverka din status och din karriär i rätt riktning kära Skytt. Ta själv kontakt med personer som du vet kan hjälpa dig på ett eller annat sätt. Va din bästa version av dig själv och visa vilken bild du vill att andra ska ha av dig. Det är bra om du har en strategi och ett tydligt mål, något som du känner gör skillnad. Du nöjer dig inte med att bara tjäna pengar utan du vill bidra med förändringar på en större nivå för att vara tillfredsställd. 
 
Stenbocken
Nu kan det hända grejer i ditt liv, i din karriär framför allt men även din status kan höjas kära Stenbock. Saker kan ta fart från ingenstans och ett samtal eller möte kan snabbt leda till något som du kanke inte ens trodde va möjligt. Det är en utmärkt tid för dig att visa upp dina kunskaper, hålla dig framme och vara tydlig när det kommer till vilka mål som står på din priolista. Vad är viktigt för dig att uppnå just nu och hur hårt är du beredd att arbeta för att komma dit?
 
Vattumannen
Det här är en bra vecka för att observera vad som händer i ditt liv kära Vattuman och varför. Frågan du kan ställa till dig själv är egentligen; hur skulle du kunna leva annorlunda och vad krävs utan dig för att göra det fullt ut? Du kan verkligen få perspektiv och se ditt liv utifrån nya vinklar och med nya ögon. Någon eller något kan inspirera dig till att ta livsavgörande beslut som är helt i linje med vad du innerst inne önskar och vill. Läge att förändra och tro på dig själv.
 
Fiskarna
Detta är en verkligt intressant tid i ditt liv där du kan komma i kontakt med ämnen som har en större mening kära Fisk. Djupare samtal, böcker om andlighet eller psykologi kan fängsla dig och i det långa loppet kommer du kunna genomgå en transformation. Ha en öppen attityd till det som kommer i din väg och våga möta dina rädslor. Nu kan mycket förändras för dig och även om det kan kännas läskigt kommer du ut på andra sidan med en helt ny inställning till dig själv och till livet.
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..