HOROSKOP VECKA 46

 

Läs gärna ert ascendenttecken! För ett mer personligt horoskop och vilka erbjudanden jag har, maila mig på:

nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Det är viktigt att du väljer en bra strategi nu om du vill ta dig framåt kära Vädur. Underskatta inte människor i din närhet eller vad någon annan kan göra för dig. Ingenting kommer vara självklart så länge du bara kör ditt eget race och inte lyssnar på det som faktiskt efterfrågas. Detta är en positiv vecka när det kommer till att göra alla förvandlingar som krävs, stanna upp och lyssna på vad det är du faktiskt vill med din tid och med ditt liv. Du sätter en utmärkt grund för dig själv nu, att växa, utvecklas och få all den kompetens som du behöver. Va modig med dina känslor och våga vara sårbar.

 

Oxen

Detta kan bli en helt underbar vecka om du satsar på att stärka dina relationer och ta emot det stöd som du kan få ifrån andra kära Oxe. Även relationer som inte håller måttet kan försvinna och göra plats för nya mer givande vänskaper. Du är populär nu och dina vänner kan behöver din uppmuntran eller dina råd. Om du funderat på att gå in i ett partnerskap med någon, kanske affärsmässigt eller gällande annat projekt kommer du med enkelhet kunna dra till dig någon som matchar helt perfekt. Tänk också att ni gärna ska komplettera varandra och ge utrymme för olika behov.

 

Tvillingarna

Den här veckan är utmärkt för dig om du vill förändra något på ditt jobb, i skolan eller kanske bara ditt eget förhållningssätt till situationen kära Tvilling. Mycket som händer nu kommer vara den grund som du lägger inför framtiden. Fundera ett varv på hur du önskar att den såg ut. Det är viktigt att du själv tar initiativ och följer den riktning som känns rätt. Din vardag kan kännas en aning stressande men det bästa du kan göra är att införa bra rutiner. Du kommer kunna hitta knep som gör dig mer produktiv och där du vinner en massa tid.

 

Kräftan

Nu gäller det för dig att du fokuserar din energi och riktar dina tankar mot ett intresse som du har eller något som är på väg att bli en verksamhet för dig kära Kräfta. Du går helt klart in i en tid då nöjeslivet tar över. Läge för att dra iväg på teater, hänga på barer, gå på klubbar eller spontant följa med på en aw. Du hittar också glädje i små saker och blir mer öppen för vad livet har att erbjuda dig. Det blir viktigt att vara ärlig mot dig själv och följa det som du tror på. Din passion kan leda dig på rätt väg nu så börja med att agera utifrån det du brinner för.

 

Lejonet

Det som kan upplevas intensivt under den här veckan kan vara en fördel för dig lite längre fram kära Lejon. Du kommer veta mer bestämt hur och vad det är du ska prioritera för att nå dit du vill. Förändringar som är på gång kan göra dig mer lösningsfokuserad och få dig på nya tankar. Det som du kan göra nu är att ägna dig mer åt ditt själv och tillåta dig att bara vara. Helt perfekt tajming för att pyssla om din kropp, ta långa bad, fixa ett eget litet spa hemma och kryp upp i soffan med en bra film. Det här gör du för sällan men börja så kommer du inte kunna sluta!

 

Jungfrun

Den här veckan kommer du vara sugen på att få inspireras och det är dags att det tillkommer mer inputs i ditt liv kära Jungfru. Såklart ska du hänga och umgås mer med dina vänner eller människor som du vet har något att komma med. Om du väljer att dra på en kortare resa över helgen kan du möta spännande och intressanta personer som kan göra skillnad eller öppna upp för nya tankebanor. Detta är en bra tid för att kika på dina sociala kanaler, putsa till och fräscha upp lite, särskilt om du vill attrahera någon som kan dela dina intressen och värderingar.

 

Vågen

Den här veckan kommer du kunna hitta en strategi som gör dig mer effektiv kära Våg. Just nu vill du gärna flyta med, leva det goda livet och ha det bekvämt på alla sätt men först får du se till att jobba lite också. Du kan få oväntat stöd, kanske ifrån din familj eller någon annan som vill dig väl. Rikta din energi även mot dig själv och mot din självkänsla. Ofta speglar det av sig och om det finns frågor du behöver jobba med gällande ditt egenvärde är det på tiden att du sätter igång. Här kommer du ha allt att vinna för att också uppnå andra saker.

 

Skorpionen

Den här veckan ger en hint om att du är på väg mot något riktigt stort i ditt liv kära Skorpion. Det finns massor med fördelar nu som du bara ska använda dig utav, annars kan det lätt glida dig ur händerna. Just nu kommer det kunna ske viktiga livsmöten där ett samtal kan förändra allt. Du drar till dig positiva vibbar och människor kommer älska att vara runt dig. Det finns bra med utrymme här för att jobba med din attityd till både dig själv och andra. Och du borde satsa på att t ex byta klädstil, testa en vågad frisyr eller på annat sätt känna att det kommer fram ett nytt Du.

 

Skytten

Använd din tid den här veckan väl kära Skytt. Låt saker passera, stressa inte upp dig utan nu är det liksom bara att go with the flow. Satsa på att locka fram dina inre krafter och kunskaper, din kreativitet eller bara allmänt ägna dig åt sådant som gör dig avslappnad och lugn.  Intressanta och lite hemliga saker kan bli centralt och du får ge uppmärksamhet åt att klura på det. Det är en utmärkt vecka också för att se vad du inte längre behöver ha i ditt liv och göra plats för nytt. Fundera på hur du kan göra annorlunda inför kommande situationer.

 

Stenbocken

Ibland är det läge att göra en check med sig själv, vart man står i livet och vart man egentligen är på väg och just så kan det vara för dig kära Stenbock. De planer du tidigare satt upp kanske inte alls är aktuella. På tiden att du ser över din moodboard, finns där bitar som inte lockar lika mycket och vad lockar dig mer nu? Det är hög tid att ha ett fokus på dina mer långsiktiga planer. Skriv ner allt du vill göra, uppleva och som absolut inte får missas. Det kommer ge dig en helhetsbild och du kommer från och med nu kunna jobba tydligare mot dina drömmar.

 

Vattumannen

Den här veckan kan nya alternativ dyka upp i din väg kära Vattuman. Lösningar och öppningar på olika sätt kan leda till att din status snabbare växer. Du är populär för dina talanger och människor ser tydligt att du är proffs på det du gör, va inte rädd för att visa det nu. Så länge du går all in för dina drömmar kommer du har stöd både ifrån din omgivning men också ifrån folk som kanske har en viktig roll. Har du själv koll på vad som är viktigt eller vad du helst av allt vill prioritera just nu? Se till att inget står i vägen för dig eftersom du är nära att lyckas.

 

Fiskarna

Nu får du kliva ur din bekvämlighetszon om det ska hända grejer i ditt liv kära Fisk. Du behöver upptäcka, få chansen att se saker ur andra perspektiv och sakta men säkert går du kanske mot en ny livssyn. En jättehärlig tid för dig som studerar, fundera på att börja studera eller bara gå någon enstaka kurs, anmäl dig! Det kan vara en fördel nu att även se över vilka möjligheter som finns kopplade till utlandet. Är du inte sugen på att plugga där kan du alltid åka för att jobba och leva. Testa dina vingar, gå över gränserna och ha galet roligt på vägen.

 

Foto: instagram.com7girly.inspo

    1. Hej! Va roligt 🙂 Ditt ascendenttecken tar du reda på via t ex astro.com, klicka dig vidare till free horoscopes och under den fliken Natal chart, ascendent. Då behöver du fylla i dina uppgifter, plus din exakta födelsetid och plats. Lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..