HOROSKOP VECKA 48

 

 

 

Läs helst för ert ascendenttecken, det stämmer bäst! För personlig kontakt:

nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Nu kan det vara på tiden att du följer din fantasi lite mer kära Vädur. Vad är du sugen på att ta dig för? Antagligen kommer du kunna känna dig lockad utav en mängd grejer och frågan är väl snarare vad du ska prioritera. Det är helt klart rätt läge för att slänga ut ett nät eller två. En resa skulle bli givande och inspirerande på flera plan så kolla över den möjligheten. Med din sportiga attityd kan du också passa på att se över vilka resor som innebär daglig träning eller se till att skapa dig aktiviteter. Du behöver vara i gång, vara där det händer, det blir mer levande för dig.

 

Oxen

För att du ska kunna känna dig peppad och glad är det viktigt att du tar tag i dina materiella saker, din ekonomi t ex och se till att du har läget under kontroll kära Oxe. Frågan du kan ställa dig är ändå om det är värt att investera i vissa grejer eller hur du kan använda din inkomst på ett bättre sätt. Kan det vara läge att ta ett snack med din bank? Pressa priser på olika håll stället för att bara betala varje månad. Få lite koll på vad du själv faktiskt kan göra. Det kommer få dig att också känna att du kan unna dig mer utav sådant som du verkligen vill ha.

 

Tvillingarna

Relationer, ja relationer kära Tvilling kommer vara ditt fokus och dina prios den här veckan. Det kan bli extremt viktigt för dig, inte bara för dina framtida planer och stabilitet i allmänhet utan för din själ. Nu kan du passa på att reda ut missförstånd eller berätta om dina tankar och känslor på ett mer öppet sätt. Dina vänner förstår dig bättre och finns där för att stötta i alla lägen. Våga också stå upp för vad det är du vill ha i en relation, oavsett vem det är till, vad betyder något för dig och hur kan du förmedla det. Saker som kan vara bra att fundera på ibland.

 

Kräftan

Den här veckan kan du ha en hel del att göra men samtidigt kan du vara väldigt produktiv kära Kräfta. Din position på ditt jobb eller i din skola kan förändras och du kan få tag på nyheter som förändrar en situation, du kan få möjligheten att förhandla om något eller så blir du helt enkelt erbjuden något du under en tid velat ha. Detta kan såklart föra med sig ett visst ansvar men nu får du chansen att visa lite vad du går för och vilka kvalitéer du sitter på. Du kan få stöd ifrån kollegor eller vänner som vet precis hur en grej ska genomföras så ta emot den hjälpen.

 

Lejonet

Den här veckan får du möjligheten att starta upp eller återuppta ett kreativt projekt som kan innebära massa glädje för dig kära Lejon. Det kan ta sin lilla tid men du vet att investeringar i dig själv och det som du älskar att göra alltid kommer vara värt det. Håll ett tydligt fokus på vad som får igång dig, hur du får energi och vad du kan göra för att få mer utav det. Det ser riktigt lovande ut om du är sugen på att också satsa lite större, kanske kan du kombinera ett intresse med en mindre verksamhet? Du kan åtminstone se över fördelarna och prova.

 

Jungfrun

Nu är äntligen veckan här då du känner att det liksom är okej att dra dig tillbaka, relaxa och koppla av kära Jungfru. Om du vill sitta hemma och häcka i soffan så är det bara att göra det. Att vara hemma kan ha en positiv effekt på dig, särskilt om du varit inne i en stressig period. Du kan behöva se tillbaka på gamla minnen, bli extra nostalgisk och bjuda över vänner från förr eller någon släktning du inte hört av på åratal. Det viktigaste är att du tar saker i ditt eget tempo och tillåter dig att också uppleva det som du gör, inom dig, utmärkt tid för sådant.

 

Vågen

Det är en peppig och inspirerande vecka som du har framför dig kära Våg. Nu är du liksom lite trött på att ha läget under kontroll och söker dig mer till spontana aktiviteter och nöjen. Dags att fokusera mer på det som känns rätt för stunden, kanske dra på konserter, stand ups eller själv vara den som ställer till med lite glöggmingel hemma. Du är i bra mood också för att träffa nytt folk, vara supersocial och dra spännande personligheter till dig. Det du säger får en större utrymme och du blir lyssnad på, vilket komma höja din status.

 

Skorpionen

Det som är väldigt positivt för dig nu är att du har alla möjligheter att sätta fokus på hur du kan göra verklighet utav dina planer kära Skorpion. Det är bra om du är tydlig och mer exakt vad det är du vill starta eller bygga upp. Se till att alla bitar är färdiga, redo liksom att bara dra igång. Nu kan du passa på att se över även dina vardagliga rutiner och vilka förändringar som kanske måste göras för att komma mer i balans. Du strävar ändå efter det enkla, det som tar dig fram något bekvämt, varför göra jobbet två gånger? Njut längs vägen.

 

Skytten

Den här veckan har du ett superbra utgångsläge kära Skytt. Nu är det din tur att lysa lite och få uppmärksamheten till dig. Men viktigast såklart av allt, vad är det du vill? Vad ger dig extra energi just nu? Vilka projekt är du beredd att hoppa på? Fokus ska handla om det som du gör för dig, för din egen skull, inte för någon annans. Vill du söka ett nytt jobb, börja plugga eller kanske flytta? Är det dina relationer som ska få stå i centrum? Det som har betydelse är det som kommer få först och också det som kommer ge dig resultat inom kort.

 

Stenbocken

Nu går du in i en period där det bara egentligen är att följa flödet kära Stenbock. Häng inte upp dig på småsaker, se helheten och ta inte saker så personligt, även om det kan kännas svårt. Du behöver kanske en paus, i alla fall en chans att få reflektera och återhämta dig, samla på dig ny energi och nya krafter. Människor kan vara väldigt givmilda och ge dig det du behöver men samtidigt kan de vilja ha något utav dig, se upp för det. Det är en bra vecka för att titta närmare på dina nattliga drömmar och vilka budskap som kommer till dig där.

 

Vattumannen

Den här veckan kan de människor som du träffar spela en större roll i ditt liv än vad du tänker vid första mötet kära Vattuman. Det är en bra tid för att knyta kontakter, ägna dig åt nätverk och att samlas i grupper. Du behöver en tillhörighet så sök upp den. Personer med liknande intressen blir intressanta, försök delta i events och gå på någon tillställning om du få chansen. Berätta om dina tankar, dina planer och vad du har för inriktning så ska du se att dörrar snabbt kan öppnas för dig. Det viktiga är att du rör dig runt, är social och skapa dina möjligheter.

 

Fiskarna

Veckans tendenser ser ut att handla om dina mål eller om din roll kära Fisk. Nu kan du fundera på vem du vill vara och vem du vill bli sedd som utifrån? Ditt liv i det stora hela får en större betydelse och du börjar seriöst fundera på framtiden och vad du vill ha ut av den. Vad är viktigt? Börja där och utgå ifrån ditt läge nu, vad måste förändras för att du ska ta dig ett steg framåt? Det finns mycket vilja och styrka hos dig under den här perioden så använd den på bästa sätt. Berätta om dina målbilder och om dina planer, fler borde få höra och också få möjligheten att hjälpa dig.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..