HOROSKOP VECKA 50

Läs för ert ascendenttecken helst! Det är trevligt när ni mejlar och delar med er: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Det som är positivt med dig är att du alltid driver på de saker du vill ha igenom, även om flera i din omgivning just nu kan kännas något avslagna kära Vädur. Du har lågan uppe och motivationen att få saker fixade. Nu kan du också gå i tankar kring studier, utbildning, en mindre kurs i ett ämne som intresserar dig och har du redan anmält dig kan beskedet skjutas upp. Om du vill förmedla något, publicera material eller nå ut till flera kanaler är det läge att i alla fall fundera på vad exakt det är du vill få fram, men vänta med att agera.

 

Oxen

Under veckan kan du behöva ta tag i utmaningar kring di n ekonomi kära Oxe. Spendera inte mer än vad budgeten tillåter, det kommer du garanterat att ångra. Handla smart eller invänta rean, just nu är det ändå bäst att ligga på sparlåga. Du kan titta närmare på ett projekt som du har tillsammans med någon annan, hur ni ska ta er vidare, vad du själv har för del i det och vad du kan ordna ifrån eget håll. Människor med inflytande kan finnas där för att hjälpa och stötta dig i djupare frågor eller något som just handlar om din buffert och hur du får den på fötter.

 

Tvillingarna

Det här blir en bra vecka för att fira olika saker, gå på kalas eller festligheter, mingla och möta nya ansikten kära Tvilling. Du kan träffa en person som det visar sig att du delar otroligt mycket med, en vän för livet kanske det blir. Tacka inte nej till det som kommer i din väg. Dina vänner kan vilja ha med dig i sociala kretsar och hela din charmiga attityd kommer få folk att vilja ha ännu mer utav dig. Det är bra att också sätta gränser, hitta en balans mellan att ge och ta. Hur mycket offra du för dina nära och vad får du tillbaka? Försök få till det där win-win i alla dina relationer.

 

Kräftan

Den här veckan kan du vara mer öppen för att t ex prova en ny träningsform eller förändra hur du äter kära Kräfta. Kanske är det läge att anpassa din träning efter hur du lever. har du möjligheten att ha ett eget litet hemmagym eller träna i samband med att du tar dig till och från jobbet/skolan? Du vill väldigt gärna vinna tid. Att få bra rutiner kring sömn och mat är också viktigt därför ska du satsa på att också se över den biten. Hur går du tillväga när du handlar? Vilka matinköp skulle du kunna skippa och hur kan du byta ut det mot något bättre?

 

Lejonet

Det här är verkligen en tidpunkt som du älskar kära Lejon. Du tar för dig, umgås med dina vänner, med människor som har stor betydelse för dig och du glänser, mer än någonsin! Det är som att alla möjligheter står öppna och det är bara du som ska bestämma dig för vad. Ett bra läge för att se över sådant som du tidigare pysslat med men som behöver fräschas upp eller förnyas. Du kan skriva om, lägga till och förbättra under den här veckan. Något du vet att du måste ta tag i för att ta dig framåt kan ligga och lura, bara gör det så att du kan se målet!

 

Jungfrun

Detta är en tid då dina känslor kan gå upp och ner kära Jungfru. Du är mottaglig för din omgivnings humör, du vill gärna finnas där och stötta, särskilt din familj. Relationen med din mamma, med en syster eller annan viktig kvinnlig förebild kan växa och bli bättre just nu. Va öppen med hur du känner, vad du tänker och hur du önskar att saker skulle vara. Det finns en större förståelse än vad du kanske förväntar dig. Även dina egna behov ska du ha i fokus, vad du mår bra utav, vad som gör dig extra glad, gör sådant och släpp all stress och press, bara va!

 

Vågen

Just nu är du väldigt nyfiken på allt som kommer i din väg kära Våg. Du är mer villig att lära dig nya saker, särskilt om det har en koppling till sociala medier, hur du kan jobba med dina kanaler och vilka fördelar som väntar. Din energi kan vara något spretig och ena stunden vill du kanske gå en kurs i ett hett ämne för att i nästa stund anmäla dig till något helt annat. Du kan dra iväg på en kortare resa, över dagen eller helgen, och det kan bli ett äventyr i sig. För att få uppleva det där lilla extra behöver du inte gå så mycket utanför gränserna, det finns i närheten.

 

Skorpionen

Den här veckan har du bra utgångsläge för att fatta bra och viktiga beslut kära Skorpion. Du söker det som är stabilt i ditt liv eller det som du också kan göra mer stabilt. Nu vill du se hur saker växer, antingen din inkomst, din status på jobbet eller din roll i skolan. Målen känns tydliga och du jobbar dagligen för att förbättra det  mesta som finns runt omkring dig. Likaså dina dagliga rutiner blir viktiga och du inser att du mår bra när du har kontroll på läget. Håll ögonen på din budget, den kan liksom dra iväg såhär i tider då du gärna vill lyxa till det.

 

Skytten

Nu har du alla chanser att vara banbrytande, ta initiativ och fatta modiga beslut kära Skytt. Din energi är impulsiv och spontan, du tar mer än gärna för dig av allt som kommer i din väg. Men det gäller också att tänka framåt, vad vill du ha på sikt, om du ska fokusera och planera lite? Ha det i alla fall i bakhuvudet när du ger dig in i leken. Din omgivning kan reagera ganska segt och du vill ju ha respons nu nu nu. Avvakta och pusha ingen, ägna dig hellre åt saker där du själv står för hur det ska gå, du har kommandot och vet riktningen, superbra!

 

Stenbocken

Under den här tiden kan du som annars är framåt och driven ta ett steg tillbaka, nästan bli passiv och låta saker bara hända kära Stenbock. Du lever lite i en drömvärld och har svårt att se hur det ligger till, i verkligheten. Dina nattliga drömmar kan visa sig vara bra vägledare för att förändra en situation till det bättre. Nu är det meningen att du ska se hur det som inte längre ger dig kraft ska ut ur ditt liv. Du behöver rensa för att öppna upp för nya utmaningar, personlig utveckling och för att framför allt må bättre i dina relationer och med dina val.

 

Vattumannen

Du är väl medveten om att ditt liv behöver utvecklas, du behöver utvecklas och om något stått stilla ett tag är du nu redo att förändra det kära Vattuman. Det är viktigt för dig att få känna dig fri och kanske kommer du bryta dig loss från något som du anser begränsa dig och dina planer. Nya ämnen, ny kunskap och lite mod på det så kommer du veta att du lever. Dina vänner kommer kunna stötta dig, vilja vara med på tåget och också nya vänner kan komma in i ditt liv som verkligen bidra med att saker sätts i rullning framåt, spännande!

 

Fiskarna

Nu är det viktigt för dig att du kan nå mer konkreta resultat, att du har ett tydligt mål och vet exakt hur du ska nå det kära Fisk. Du kommer må som bäst när du ser att dina planer inför framtiden håller på att byggas och du håller dig på banan, i rätt riktning. Andra i din närhet kommer göra vad de kan för att hjälpa dig. Ta gärna kontakt med någon i din bransch eller i den bransch du vill vara. Skapa relationer, se hur andra har gått tillväga, ta efter och utmana dig själv. Du är unik och kommer kunna göra succé, så länge du är beredd att satsa!

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

 

 

 

  1. Så man ska inte läsa sitt ”klassiska” soltecken, utan bara ascendenten istället? Jag ”är” stenbock, men har lejon som ascendent – ska jag då alltid fokusera mest på lejonet i dina inlägg? 🙂

    Är så glad att astrobloggen är igång igen!! Kram! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..