HOROSKOP VECKA 51

 

För info om personliga horoskop, maila mig: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Under den här veckan är det en fördel om du på allvar ta tag i ditt liv ur ett större perspektiv kära Vädur. Nu kan du börja inse vad som saknas, vad du behöver för att trivas eller må bättre. Det kan vara stora grejer på gång som du vill förändra, se till att följa det som tror på. Även om något kan verka omöjligt är det bra tider att ändå hoppas på. Dags att se the big picture över ditt liv men också hur det skulle kunna se ut. Vad är det du vill, är det att resa, börja studera, våga starta upp ditt egna varumärke? Gör verklighet utav dina tankar, börja agera!

 

Oxen

Veckan erbjuder dig att plocka fram ditt skarpa öga och börja se saker på djupet, ner i detaljerna och hur verkligheten ser ut kära Oxe. Finns det något i dig själv som är ett hinder för att lyckas med dina mål. Att titta på dina mönster, dina inre behov och jobba med din personliga utveckling är helt rätt just nu. Det finns människor i din omgivning som kommer kunna backa upp dig i olika frågor. Särskilt om det rör din ekonomi, att du behöver låna pengar, vill investera, göra upp en plan, inget är omöjligt. Samarbeten med andra kan ta dig längre än du tror.

 

Tvillingarna

Den här veckan kan du ta dig en seriös funderare på hur du vill att dina relationer i livet ska se ut kära Tvilling. Vilka vänner är äkta och vilka har du bara som tidsfördriv? Läge att börja se vad som faktiskt tar mer energi än vad det ger. Du kan få ett erbjudande om att slå ihop dig med någon och det skulle kunna bli ett långvarigt partner in crime projekt. Om du blir erbjuden att skriva under ett avtal är det bra om du har full koll på vad det är som gäller. Du är eftertraktad, folk vill gärna hänga med dig men ge inte bort dig själv till vem som helst, din tid är dyrbar.

 

Kräftan

Nu får du chansen att se lite mer seriöst på ditt liv och i vilken riktning du vill att saker ska ta kära Kräfta. Mycket handlar om att få in rätt rutiner, satsa på saker som ger dig en mening, som ger energi och glädje. Vad i ditt liv behöver du förändra och vilka grejer kan du dessutom förenkla? Satsa på att göra det så bra som möjligt både för dig själv och andra. Det kan komma nyheter på ditt jobb eller i din skola som du kan dra fördelar utav. Kollegor kan vara extra gulliga och se till att du lyckas uppnå dina mål. Att finnas för varandra blir viktigt.

 

Lejonet

Det blir en ordentligt nystart när det kommer till dig själv, hur du uttrycker dig, hur du vill bli sedd och kanske till och med ihågkommen som kära Lejon. Scenen blir din men också med en seriös ton. Det finns något allvarligt i ditt engagemang som du bara inte kan släppa. Gå all in i dina hjärteprojekt, satsa på att göra de där sakerna som du annars inte har tid med. Pusha dig själv till att gå över gränserna om det är vad som krävs. Njut av uppmärksamheten du får, boosta upp ditt självförtroende men fortsätt vara ödmjuk, både mot andra men också dig själv.

 

Jungfrun

Nu ska du satsa på att njuta utav dina egna behov kära Jungfru. Du behöver inte alltid se till alla andras bästa utan du kan själv vara den som säger hur du vill ha det. Bra tider för att söka en ny bostad om du behöver det. Dra i dina kontakter om du är och snurrar i frågor kring ditt hem, hur du ska göra osv. Men det allra viktigaste är att du gör saker för din skull. Detta kan mycket väl bli en nostalgisk vecka där du funderar en del på det förflutna. Någon från förr kan komma tillbaka, känslor kan komma tillbaka och du vet kanske varken ut eller in, men det gör ju inget, ta det för vad det är.

 

Vågen

Den här veckan kan du få en väldigt mycket att göra och uträtta kära Våg. Din inkorg kan snabbt fyllas och du behöver kommunicera med olika människor för att få till en helhet. Nu kan du också behöva ta ställning till om det är dags att gå den där kursen som så länge pratat om. Det blir med en seriösare touch och du kan känna att det ligger krav eller någon typ av press eftersom det är din framtid som är inblandad. Det bästa du kan göra är att ligga steget före. Du har tillgång till massor med info så utnyttja det och få koll på läget helt enkelt.

 

Skorpionen

Detta blir en utmärkt vecka för att titta närmare på hur du behandlar dig själv och hur du kan jobba mot en bättre självkänsla kära Skorpion. Håller du sig själv högt, tar du betalat för saker som du utför, tar du rätt betalt? Nu handlar det om att hitta en bra balans, framför allt i din vardag, där både din ekonomi och ditt egenvärde tar en större plats. Du har flera möjligheter att nätverka eller dyka på rätt person som kan sitta inne med fördelaktiga kontakter. Vad du än vill ska du visa det, hålla dig framme och ha en ödmjuk attityd mot livet och vad som kan erbjudas.

 

Skytten

Den här veckan kan ge dig all den kraft som du behöver för att ta tag i din egen utveckling kära Skytt. Vad är det du behöver i ditt liv just nu och hur kan du få det? Ha ett fokus på det som du blir glad utav, det som ger dig något och där du får utrymme att vara dig själv på alla plan. Du behöver få ta plats! Visa upp dig i en ny snygg outfit, förändra något i ditt yttre, dölj inte den du är innerst inne. Det är liksom lite din tid nu, du får chansen att synas och det ska du ta på allvar. Sök nytt jobb, ansök till någon skola/kurs, berätta om dina känslor, allt kan hända!

 

Stenbocken

Under den här veckan kan du komma fram till saker som kanske inte är helt lätta att handskas med kära Stenbock. Du kan inse att stunden liksom är kommen och att du inte själv kommer vidare så länge du håller fast vid något i det förflutna. Det kan vara allt ifrån det materiella till minnen, känslor, personer. Det är läge att lämna det bakom dig. Redan när helgen kommer kan det kännas som att saker lossna lite och du får tid för att återhämta dig rätt bra. Men ha fortfarande ett fokus på dig själv, vad som är viktigt, vad som har en mening och värde, för dig.

 

Vattumannen

Den här veckan kan det dyka upp det ena erbjudandet efter det andra kära Vattuman. Räkna med att du kan knyta nya viktiga kontakter som kan föra dig närmre ditt drömjobb, närmre en utbildning som du vill gå eller ett högt personligt mål. Alla tillställningar och events är väl värda att dra på just nu. Du vet aldrig vem eller vilka som kommer göra kvällen oförglömlig. Det är också läge för dig att ta dig i kragen och våga göra upp lite planer. Hur ser det ut på den fronten egentligen? Är du kvar i gamla hjulspår eller vill du utmanas och tänka om, tänka större, bättre? Yes.

 

Fiskarna

Den här veckan får du gärna ta på allvar när det kommer till att nå ut med information om dig själv, dina mål och drömmar kära Fisk. Nu kan du sätta bollen i rullning och sprida dina idéer, få folk att vilja sponsra eller samarbeta med dig, kanske till och med anställa dig för ett projekt eller liknande. Det finns gott om chanser så länge du är driven och såklart villig att satsa. Här handlar det faktiskt om att vara beredd på att fullfölja ett viktigt uppdrag. Oavsett vad är det din möjlighet till att få gå den väg som du på riktigt vill. Sikta högt!

 

Foto:instagram.com/girly.inspo

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..