HOROSKOP VECKA 52

Väduren

Nu är det bra om du agerar snabbt ifall det känns som att saker i livet håller på att ta en riktning som du inte är så nöjd med kära Vädur. Du kan känna det som att det blir viktigare att också tänka långsiktigt och planera för dina större mål i framtiden. Hur du värderar och hur tar för dig blir centralt den här veckan. Det är bra om du följer din intuition och känsla för vad som är rätt. Inför det nya året vill du verkligen inte kasta bort din tid utan satsar på att få det flow du så länge önskat. Det lönar sig att du kämpar och priset du betalar kommer vara värt det.

 

Oxen

Den här veckan kan det gå upp en del insikter hos dig kära Oxe. Framför allt handlar det om hur du vill leva ditt liv. Något som såklart känns superviktigt att fundera på inför det nya året. Du kan lätt bli inspirerad utav människor du möter, utav något du läser, om du är på resande fot eller om du t ex bollar tankar och idéer med en mentor/coach. Nya perspektiv och nya livsstilar är vad som rullar runt i ditt huvud. Kanske vill du prova något helt nytt? Flytta utomlands och plugga/jobba? Eller bara förändrar hur du ser på livet och hur du ser på dina möjligheter. Det finns ingen som stoppar dig.

 

Tvillingarna

Under den här veckan kan du känna att du inte längre är villig att kompromissa, särskilt inte angående frågor som rör din framtida utveckling kära Tvilling. Här handlar det både om dig som person och hur du tänker på ditt arbete eller i din skola. Du är motiverad och villig att göra vad som krävs för att nå dina mål. Just nu har du också ett positivt flöde när det gäller att ha ”rätt” människor på sin sida. Någon kan ta dig under sina vingar inför det nya året och vilja hjälpa dig med dina planer. Det kan se olika ut, allt från ekonomiska till andra fördelar.

 

Kräftan

Det här kan på många sätt kännas som en avgörande period när det kommer till dina relationer kära Kräfta. Som att ett nytt kapitel tar fart och att du själv inser hur dina prioriteringar ska se ut. Vilka människor vill du ha kvar i ditt liv, kan vara en fråga som du ställer dig inför det nya året nu. Din tid är dyrbar och du vill absolut inte slösa bort den på folk som inte ger dig den respons eller uppbackning som du behöver. När du väl släpper detta kommer din känsla vara klockren och du tar alla tillfällen att gå på tillställningar, minglar och träffa nya ansikten.

 

Lejonet

Den här veckan blir det tydligt vilka behov du har och vilka rutiner som måste hållas på för att du ska känna att livet står på din sida kära Lejon. Det är en utmärkt tid nu för att verkligen ta tag i den där stora utrensningen som du länge gått och dragit på. Inför det nya året dessutom kommer du må mycket bättre när grejer som bara tar din energi får plats någon annanstans. Ta det där ifrån och försök också att organisera, ha var sak på sin plats, skaffa utrymme, space och effektivisera. Du kommer ta med dig en skön och produktiv feeling in i 2018, så gött!

 

Jungfrun

Veckan levererar en positiv känsla och det handlar framför allt om något projekt som ligger dig nära hjärtat kära Jungfru. Du kan börja inse att ett intresse som du haft länge kanske kan bli en liten verksamhet eller att du gör någon utställning, spelar upp din musik, skickar in något du skrivit osv. Du kan känna att när du går in i 2018 vill du satsa stort på dina kreativa drömmar och lägga mer fokus på det som får dig glad och där du hittar din livsenergi på ett annat sätt. Intressanta och spännande erbjudanden kan dessutom vänta runt hörnet!

 

Vågen

Den här veckan fokusera du din energi på att förbättra eller göra det mer hemtrevligt där du bor kära Våg. Du vill ha den rätta känslan och piffar gärna till med nya snygga detaljer för att trivas bättre. Det är en suverän tid för dig att bjuda hem dina nära, familj, vänner, i all enkelhet och hjälpas åt med att laga mat och slappa. Du ska inte stressa eller pressa dig till saker utan passa på att varva ner, koppla av och njuta av att få göra absolut ingenting. Du inleder det nya året med att känna en glädje över att se till dina egna behov men samtidigt kunna finnas där för andra, när det behövs.

 

Skorpionen

Nu är det bra om du är på hugget, tar initiativ och är socialt aktiv inom vad som helst i din bransch av intresse kära Skorpion. Det kan förekomma förhandlingar, samtal, mycket mailkontakt eller annat spännande som förgyller dina dagar. Du kommer kunna få ett resultat på dina ansträngningar om vi säger så. Och inför den nya året väntar du på att få slå klackarna i taket tillsammans med alla du känner. Det är en festlig tidpunkt, du roar dig och umgås med människor nästan hela tiden. Dessutom får du en hel del fokus på dig så njut av detta!

 

Skytten

Under den här veckan blir du extra medveten om dina ägodelar, dina resurser och eventuellt din status kära Skytt. Du kan uppleva att du måste ta mer ansvar för vissa bitar i ditt liv och det är ju faktiskt en bra insikt. Passa på i dagarna nu att knyta lite kontakter, hör dig för, det kan finns människor närmre dig än du tror som kan påverka i det större. Inför det ny året är du villig att verkligen börja bygga en stabil grund som du kan luta dig emot. Du vill gärna lyxa till det, umgås med dina nära och njuta av varenda fest och tillställning du bjuds på!

 

Stenbocken

Detta är en utmärkt vecka för dig att ta initiativ och påverka din situation i den riktning du själv önskar kära Stenbock. Du kommer inte behöva anstränga dig något vidare heller utan saker du sätter igång, planerar eller vill lösa, kommer liksom ordna sig på ett eller annat sätt. Inför det nya året är du verkligen eftertänksam och vill att det ska starta så lyckat som möjligt. Du kommer ha människor på din sida om är villiga att hjälpa dig. Nu är väl bara en stora frågan, vad är det som du vill göra och vad är det som du drömmer om, på riktigt?

 

Vattumannen

Den här veckan kan kännas något utmanande för dig kära Vattuman. Låt inga andra människor lägga sig i ditt liv, dina beslut eller hur du ska göra i en särskild fråga. Lyssna på dig själv, på din inre röst och ta hjälp utav dina nattliga drömmar. Där kan finns bra med vägledning om du behöver det. Inför det nya året kan du längta efter att få tillbaka någonting, ett projekt eller något annat som har ett värde för dig. Nu kan saker ta en oväntad vändning så va beredd på att styra om ditt skepp. Och släpp det gamla om du vill göra framsteg i livet!

 

Fiskarna

Veckan levererar ett spännande utbud till dig kära Fisk. Du kan träffa på människor som helt ändra dina livsplaner. Det är helt klart en suverän tid för att gå på alla möjliga tillställningar, events eller fester. Att mingla och att samtala med olika folk kan verkligen inspirera dig i tider som dessa. Inför det nya året kan det vara bra att checka av din moodboard. Vilka drömmar och mål finns kvar? Är det något där som kan strykas, läggas till? Tänk på att satsa stort, inte begränsa utan göra det som du vill i ditt hjärta. Nu kan du hitta vänner för livet!

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..