HOROSKOP VECKA 1

 

Väduren

Det nya året drar iväg med full fart för dig kära Vädur. Allt som har med utveckling och möjligheter ligger framför dina fötter. Oavsett vad du väljer att satsa på, skolan, ditt jobb, din egen buisness eller en talang som du har, du kommer känna att det flyter på, easy. Mycket handlar också om att ha ordnade former, riktlinjer, klarhet i saker. Du är mer driven att fullfölja dina planer. Du kan behöva ta tag i något som rör ditt hem, din familj eller ditt bagage. Va öppen för det. Att deala med allting samtidigt kan bli en utmaning för dig, men inget som ska hindrar din framgång. I kärlekslivet vet du vad du vill. Som singel kan du falla för någon som har erfarenheter, lite äldre person. Har du en relation vill du veta vad ert nästa steg i livet blir.

 

Oxen

2018 startar upp med att du har helt nya, fräscha och spännande visioner kära Oxe. Nu vill du bara att världen ska bli redo för dig också. Helt otippade grejer kan få dig att byta din livsstil totalt. Du vill utvecklas, du söker utmaningar och vägrar stå och stampa på ett och samma ställe. Det finns en stor dos med mod hos dig just nu, använd det och visa vad du går för. Kanske kommer du behöva dra iväg på en kortare resa över dagen den här veckan, eller lösa en och annan konflikt, där du får visa på dina kommunikativa färdigheter. Att ha olika tankar och åsikter är bara bra. I kärlekslivet är du öppen för alla typer av människor, du vill ha frihet, spontana möten och gärna så eldigt som möjligt. Du vågar visa vad du känner.

 

Tvillingarna

Inledningen det här året startar med att du faktiskt känner ett sug efter personlig utveckling och kanske också för att öppna upp din mer andliga sida kära Tvilling. Det är värt att dyka ner i ditt inre, möta dina issues för att sedan släppa, gå vidare och liksom ta helt nya tag. Nu kan du fundera på vem du vill vara och vad som motiverar dig. En viktig period minst sagt. Du kan också behöva kika närmare på dig budget och på den planen du har för din ekonomi nu i januari. Gör inga onödiga impulsköp, tänk ett varv till innan du går loss på alla reor. Vad har ett värde, tänk så. I kärlekslivet har du nästan alla känslor utanpå. Det är intensivt och du kan känna dig galet passionerad.

 

Kräftan

Den här veckan söker du harmoni och balans kära Kräfta. En utmärkt tid för att umgås med dina vänner eller människor som betyder mycket för dig, som du kan dela dina tankar och känslor med. Du kan bli fortsatt bjuden på olika tillställningar och festligheter så passa på att unna dig något snyggt nu på rean. Ett personligt projekt eller något du engagera dig i kan ta en annan vändning och du är redo för att följa utmaningen. Inget kommer kunna stoppa dig ifrån det du vill och kan någon i din närhet stötta dig så be om det. När det kommer till kärleken är det en väldigt romantisk period. Har du en älskling kan ni välja att ta större kliv framåt. Är du singel kan du träffa på någon som lever upp till mycket utav dina förväntningar.

 

Lejonet

Den här veckan kommer du märka att dina kollegor/studievänner uppskattar det du gör och de erfarenheter som du bidrar med kära Lejon. Om du är på rätt väg kommer dina insatser göra att du får en annan position eller ännu mer ansvar vilket kommer spela roll för din framtida utveckling. Men vad noga med vad du tar på dig. Det ska kännas bra i magen. Kolla upp de alternativ som ligger för dig. Låt inga andra vara med och påverka dina val just nu. Din vardag kommer kunna vara väldigt dynamisk. Försök hitta lösningar och stressa inte upp dig över smågrejer. I kärleken är du omhändertagande, vill din älskling det absolut bästa och det märks. Glöm inte bort dig själv, be om det du vill ha.

 

Jungfrun

Nu när du inleder 2018 kommer du vilja skaffa dig bättre självförtroende och hitta en ny livslust kära Jungfru. Det är din power du jagar, det som driver dig och det som gör dig lycklig, på riktigt. Nu ser du utmaningar som kan få dig att verkligen växa. Va inte rädd för att göra misstag! Du kommer hamna på rätt spår, om du väl satsar, ge det en chans och kanske till och med våga anstränga dig. Du kommer kunna bli öppen för ditt verkliga jag, särskilt i relationer till andra. Att öppna upp dina känslor, visa ditt hjärta, det kommer bli naturligt. I kärleken har du alla möjligheter till förälskelse, passion och hetta! Det är bara att ta för dig. Du är charmig och på ditt flirtigaste humör!

 

Vågen

De förändringar som du står inför när året startar handlar främst om i ditt hem och din familj kära Våg. Även dina villkor kring hur du lever kan ändras. Du kanske känner för att göra något helt annat, flytta till en ny stad, flytta till ett kollektiv eller flytta ut på landet. Det kan vara vissa omständigheter som gör att du blir villig att prova något nytt. Något som rör en person i din familj kan bli en prio här framöver. Din mamma eller syster kan behöva din hjälp eller vill att du finns där som ett känslomässigt stöd. Du har chansen att höja dina inkomster nu men det du får ihop glider lätt ur händerna, se upp för det! Som singel ska du satsa mer på dig själv just nu. Har du en kärlek vill ni gärna hänga i soffan och mysa.

Skorpionen

2018 startar upp med att du har fullt med energi över och är beredd att göra de förändringar i livet som du önskar kära Skorpion. Oavsett om det är i ditt privatliv eller om det är på det professionella planet. Pusha dig själv till att gå över gränserna om så behövs. Om du väljer att inte använda den här kraften kan den istället göra dig stressad och mer orolig än vanligt, onödigt ju. Du lockar lätt till dig andras ögon och många gånger är du där det händer. Ditt beteende kan ändras, hur du tänker, hur du kommunicera med din omvärld. Nu kan du passa på att bli av med de relationer som inte längre ger dig något, lämna bara. När du är mer rationell kommer du märka att framgången ligger vid dina fötter. Du kan också få tillbaka något som du har förlorat.

 

Skytten

Du kommer ha ett fokus på din budget och ekonomi när 2018 inleds kära Skytt. Du är beredd att göra en plan och hålla dig till den. Viktigt att du hittar en hållbar strategi som både hjälper dig att kunna spara och känna att du kan leva rätt bra ändå. Utvecklingsmöjligheter på jobbet kan ge dig något extra. Som student har du chansen att få ett jobb vid sidan om dina studier. Du måste hålla dig framme, knyt kontakter och visa din vilja. Nu vill du gärna ha det lite lyxigare omkring dig. Unna dig saker så länge det är innanför ramarna bara. I kärleken söker du någon som är stabil, trygg och har cash. Häng på ställen där det är lite mer av dessa typer är ett tips.

 

Stenbocken

Det här är en otroligt viktigt start för dig i livet kära Stenbock. Mycket handlar om hur du beter dig, sättet och attityden du har mot din omgivning men även mot dig själv. Fundera på vad det är du signalera och vad du skulle vilja ge för intryck. Den rollen som du tar kommer har stor betydelse för din framtid. Du är fokuserad nu, målmedveten och tänker satsa stort, det är bra! Din självständighet kommer växa och du kommer må superbra av att stå på egna ben. Allt ligger i dina händer och du har förutsättningar att göra både det ena och det andra. I kärleken känner du dig omtyckt och sedd. Du får uppmärksamhet och kanske till och med bli bortskämd. Njut av detta!

 

Vattumannen

Den här veckan kan du känna det som att du står vid ett vägskäl kära Vattuman. Du kan behöva fatta ett avgörande beslut som antagligen handlar om att släppa något eller någon som tidigare haft en påverkan på ditt liv. Men nu måste du helt enkelt gå vidare och börja tänka framåt. Tänka på dig själv och dina behov. Känn inte att du förlora, se det som att du på sikt kommer vinna, fast vinna något betydligt bättre. Det är för din utveckling, för din förmåga att lita på din magkänsla, följa din inre röst och vara bekväm med dina beslut. I kärleken kan du antigen känna dig väldigt romantisk eller också är du vilsen. Du kan vilja tänka för dig själv, ha egentid och lugn och ro.

 

Fiskarna

När 2018 startar kan du ha flera olika tankar och planer angående din framtid kära Fisk. Du börja tänka på vad som är viktigt för dig, vad som har en djupare mening. Det kan vara en tid då du satsar på volontärarbete eller engagera dig mer i välgörenhet överhuvudtaget. Här kan du i så fall träffa massor med spännande människor och få vänner för livet. Glöm inte bort dina intressen, om du deltagit i ett grupprojekt, ta upp det. Det är en viktig tid för ditt sociala liv och särskilt dina vänner. Häng med folk som ger dig pepp och inspo. I kärlekslivet har du en mer öppen och spontan attityd vilket kommer kunna hjälpa dig på många sätt. Va redo, se vad som händer.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..