HOROSKOP VECKA 2

För info om personliga astron eller mina tjänster: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Under den här veckan kommer du kunna bli som besatt utav en idé eller driven till tusen för att uppnå ett mål kära Vädur. Du kan verkligen få till dina projekt nu och se till att de får långvariga resultat. Det är superbra om du har en strategi och hela tiden styr åt det håll du vill. Någon i en betydelsefull position kan ta dig under sina vingar och få dig i kontakt med viktiga figurer. Du har en chans att utvecklas, både på det personliga planet, det känslomässiga men också det professionella. Andra kan få se nya sidor utav dig och du tar dig fram på ett nästan magiskt sätt. I kärlekslivet kan det bli intensivt, big time, och du kan vilja väldigt mycket. Va ärlig med dina avsikter och locka med din charm.

 

Oxen

Den här veckan kan någon person i din närhet få dig att växa som människa kära Oxe. Detta är en bra tidpunkt får att ta åt sig och lyssna till andras råd, erfarenheter och tips. När du gör val som är menade för dig kommer det kännas lättare att ta nästa steg. Nya dörrar kan öppnas och du kan se världen på ett annorlunda sätt. Va spontan och se hur dagen faktiskt kan förändras när du har ett annat förhållningssätt. Du kommer bli mer populär och lyssnad på när du inte stänger ute något. Har du en relation är detta en suverän period för att ta nästa stora kliv framåt i den. Är du singel kan du möta någon som är spännande, har det där lilla extra och allt känns perfekt.

 

Tvillingarna

Den här veckan kommer ha en del power i sig, vara kraftfull och på riktigt kunna bidra med större förändringar i ditt liv, om du vill det, kära Tvilling. Det kan bli en del produktiva dagar och du slipper känna dig stressad eller jagad utav en hög som måste tas hand om. Satsa på att prioritera om och få ett bättre fokus på det du vill få gjort. Du kommer absolut att kunna öka dina inkomster t ex när du väl släpper spärren för vad som är möjligt och inte. Viktiga människor kan komma in i ditt liv som kan ha inflytande och påverka något åt dig, som du önskar. I kärleken är det starka känslor med i bilden, se upp för svartsjuka och för onödig drama. Visa vad du vill på ett uppriktigt sätt.

 

Kräftan

Under veckans  gång kan det ske en del oförutsedda förändringar i dina relationer kära Kräfta. Du får vara öppen för att planera om eller kanske rycka in om någon behöver ditt stöd lite extra. Om någon kommer i in ditt liv kan det finnas en större mening som du kanske inte ser just nu. Behåll din proffsiga attityd och låt inte dina känslor helt ta över en situation. Du kan få en väldigt spännande idé som har med något kreativt att göra. Kanske funderar du på hur du kan göra buisness utav dina talanger. I kärleken får du uppleva något utöver det vanliga om du väl bjuder till och öppnar ditt hjärta. Visa ditt innersta, visa vad du vill och du kan bli riktigt chockad utav svaret från din älskling eller dejt.

 

Lejonet

Den här veckan kan du känna att det finns en massa måsten att ta tag i och saker du inte kommer undan hur gärna du än vill kära Lejon. En sak i taget, vad är viktigast? Gör en daglig to-do-list och boka av efterhand. Den känslan kommer kännas hundra gånger bättre. Vad kan du offra, i tid? Tänk på vad som är utav betydelse i ditt liv, så kommer du snabbt att veta hur du ska agera och lägga upp dagarna. Fundera också på vilka grejer som faktiskt är ditt ansvar och vilka saker som egentligen ligger på någon annans bord. I kärleken kan det vara en bra tid för att lösa missförstånd och reda ut olösta frågor. Du är lösningsfokuserad och kan se the big picture, dela med dig till din älskling.

 

Jungfrun

Den här veckan kan erbjuda dig spännande möten, kreativa idéer och intressanta samtal kära Jungfru. En kortare resa över dagen skulle kunna påverka ditt liv och få dig att inse ett och annat om vad du vill uppnå på sikt. Du har alla möjligheter att göra slag i saken och satsa stort, alltså följa ditt hjärtas dröm! Det är på många sätt en utvecklande period, du växer och får mer pondus, utåt sätt. Andra ser vad du går för och vill stötta dig i det du gör. Ju mer du diskutera med andra, framför dina tankar, desto snabbare kommer du att kunna komma framåt. I kärlekslivet kan det vara passion på gång, mycket flirtande men också en del drama kan vänta. Särskilt om du inte vet vart du står..

 

Vågen

Den här veckan är det bra om du koncentrerar dig på att stabilisera dina resurser eller tillgångar kära Våg. Kanske väljer du att förnya något i ditt hem, renovera eller på annat sätt piffar till och höjer statusen. Du kan få hjälp med att investera, göra smart drag inför framtiden. Inget som du nödvändigtvis får tillgång till med detsamma, men nu är det värt att också ha långsiktiga mål. Intensiva känslor och saker i ditt förflutna kan komma ikapp dig och det är en utmärkt tid för att plocka upp just du upplever i dagsljuset, förstå att du inte behöver identifiera dig med dina mönster eller med händelser från förr. Släpp. Har du en relation kan ni närma er gemensamma mål för relationen. Är du singel kan du nästan bli besatt av att vilja ha någon men inte våga fullt ut. Ta reda på varför du håller tillbaka.

 

Skorpionen

Under den här perioden finns det så mycket som du skulle kunna uppnå, om du vill och fokusera kära Skorpion. Det som du sitter på, dina tankar, idéer, projekt och planer, gör något utav det, innan du ångrar dig. Du får en extrem kraft att använda dig utav, särskilt i början på veckan. Begränsa aldrig dina ambitioner utan sätt ribban högt den här gången. Du kan få höra nyheter inom dina närmaste kretsar som påverkar dig och din vardag, till det positiva. En kortare resa kan innebära förändringar för dig påsikt. Har du en relation är det umgås som gäller, du vill ha roligt och är mer spontan är vanligt. Som singel kan du träffa någon via nätet eller genom dina vänner alternativt syskon.

 

Skytten

Den här veckan kan du hålla på med ett hemligt projekt där endast ett fåtal människor är inblandade för att stötta dig kära Skytt. Det skulle kunna handla om en idé kring hur du kan förbättra din ekonomi eller på annat sätt få en stabilare grund att stå på i livet. Du kan behöva ta ett beslut som är avgörande och som påverkar dig en lång tid framåt. Här handlar det även om hur du ser på dig själv, ditt egenvärde och hur väl du faktiskt visar dig respekt. Behöver du bli bättre på att sätta gränser, säga nej eller att du kanske inte vill alls? Det blir en del att tänka på. Har du en relation kan du ha stora planer om hur ni ska göra i en praktisk fråga och du kommer inte ge dig. Som singel kan du njuta av att dejta och få uppskattning.

 

Stenbocken

Den här perioden har betydelse i ditt liv och där ditt inflytande över andra människor bara växer kära Stenbock. Du väljer att agera och bemöta andra på ett nytt sätt vilket ger resultat och du själv kan känna att du gjort ett bra jobb. Nu kan du dessutom locka till det du vill ha och lite till. Folk ser dig, uppmärksammar det du gör, säger eller vill försöka förändra. Du kommer få medhåll och känna att du kan lita på dina vänner eller andra som står dig nära. Gör en plan för året och se till att ha flera delmål. Du kan gå riktigt långt med ditt driv. Är du tillsammans med någon kan du påverka även er relation och få den i önskad riktning. Är du singel är det bra om du håller dig framme, på flera ställen och inte missar dina chanser till en romans.

 

Vattumannen

Om du inte är nöjd med utgången utav något i ditt liv är det på tiden att du gör upp en annan plan inför framtiden kära Vattuman. Nu kan du hitta nya alternativ, nya vägar eller ett nytt förhållningssätt som funkar bättre för dig. Kan du inte påverka en situation är det bäst att lägga det åt sidan, släppa taget och ta ett annat håll. Om du under en längre tid ignorerat något kan det komma ikapp dig. På jobbet/skolan eller om du driver något projekt kan du lyckas få exakt det du vill. Ta vara på tillfället och sätt upp höga mål nu. Du har allt att vinna och lite till. I kärleken kommer du inse vad som är viktigt för dig. Det kan hjälpa dig att fatta beslut om du tidigare inte vetat vad du ska göra.

 

Fiskarna

Veckan startar upp med att du kan dra fördelar utav någon i din närhet som har de erfarenheter som du söker kära Fisk. De kan hjälpa dig till en ny position i ditt liv. Va orädd för att be om stöd eller om du behöver vägledning. Lite guidelines är helt klart på sin plats. Du kommer att få det du söker efter, men du måste själv vara produktiv, vara på hugget och ta för dig. Det kan handla om olika saker, studier, att du vill starta upp något eget, flytta utomlands, bara få nya livsperspektiv. Detta är generellt en social tid, en bra tid för att förbättra ditt liv på många sätt. I kärlek kan du vilja ha utrymme, space och få umgås mer med andra människor. Som singel kan du träffa någon online eller i dina kretsar.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..