HOROSKOP VECKA 3

Väduren

Den här veckan kan ge dig möjligheter som tar fart med kraftfulla möten, diskussioner och om hur du kan använda din talang, dags att agera och ta dig framåt kära Vädur. Det är ett utmärkt tillfälle att se över dina större planer och mål i livet nu. Vad vill du? är du på väg åt rätt håll? Vad innebär det? Kanske kommer du på att du vill göra något helt annat. Va öppen för det som känns bäst och behåll ditt fokus. Viktigt med disciplin när förändringar är på gång. Glöm inte bort att ge dig själv pauser, uppmuntran och boosta ditt självförtroende. Även i relationer är du medveten om hur du vill satsa och vad som är värt något. Säg inte ja till en framtid som du inte tror på.

 

Oxen

Det här kan vara en lovande vecka för dig inom flera områden kära Oxe. Det beror en hel del på vad det är du vill göra. Nu kan du t ex satsa på att få publicitet av något slag, få idéer om vad det skulle kunna vara du vill studera till eller gå en fördjupnings kurs i, kanske vill du börja om någon helt annanstans, starta upp en verksamhet eller bara generellt ha fokus i din vardag på att få in mer glädje och inspiration. Gå åt det håll som dina känslor för dig och prioritera att leva i stunden. Kärlekslivet kan vara en spännande historia beroende på hur mycket du själv vågar ge här. Du kan möta intressanta personer men där det kan vara andra förutsättningar för att ni ska kunna komma framåt.

 

Tvillingarna

Den här veckan kan du bli erbjuden ett förslag ifrån någon person i din närhet, att kanske hoppa på ett projekt eller vara delaktig i en större verksamhet kära Tvilling. Det är när du vågar satsa och följa din intuition som saker händer med raketfart för dig. Gör dig redo att släppa gamla föreställningar och mönster. Framtiden kan ha annat att leverera! Det bästa du kan göra är ändå att ha fokus på det som kommer ge dig något mer på sikt, inte bara tänka här och nu. Du är inne i en omvandlingsfas som kan växa sig väldigt stor, glöm inte det. I kärlekslivet kan du locka till dig både människor och deras känslor just nu. Fundera på vad du själv vill ha egentligen och om du känner tillräckligt mycket för att faktiskt ge dig in i något.

 

Kräftan

Under den här veckan kan du faktiskt fokusera på att stärka banden mellan dig och dina viktigaste relationer, oavsett om det är med vänner, din älskling, kollegor eller människor som har en position över dig kära Kräfta. Det handlar om att börja brygga broar, se till varandras behov och hitta ett win-win läge. Vad kan du själv ge upp för någon annan och hur kan du få andra att se till det som du söker, om det kan vara mer stabilitet eller frihet. Va inte rädd för att möta andras åsikter, ha istället en öppen dialog som kan föra er närmre varandra. I kärlekslivet kan det bli som en nystart, en chans att börja från noll och bygga upp något nytt och fantastiskt tillsammans.

 

Lejonet

Den här veckan erbjuder dig att göra vissa viktiga förändringar i ditt liv kära Lejon. Det handlar framför allt om dina livsmål och om hur du tar hand om dig själv på bästa sätt. Dina dagliga rutiner kan få en skjuts och du kan skapa dig ett sunt schema för hur du ska lägga upp alla dina aktiviteter. Du kan behöva hitta en annan strategi, som kommer funka bättre och underlätta, förenkla hur du lever. Din motivation kommer du ha glädje utav, kör på vilja nu och se resultaten inom en snar framtid. I kärleken mår du bra av att få vara ett stöd, visa engagemang eller göra något extra för din älskling eller dejt. Helst ska det vara något praktiskt eller hur du agera i någon situation, det kommer värma i hjärtat hos den andre.

 

Jungfrun

Det här är en väldigt hoppfull och inspirerande vecka du har framför dig kära Jungfru. Du behöver hitta nya sätt för att ge uttryck för vem du är, dina talanger, dina gåvor eller din strålande personlighet. Dags att boosta dig med lite självkärlek och få upp ditt självförtroende. Du kan hamna i lovande situationer men då gäller det också att du tror på dig själv och släpper lös din sanna potential. Möt åtminstone dina rädslor på halva vägen och se till att alla vet om dina avsikter för en enklare skjuts framåt. I kärleken kan det hända grejer. Du och din älskling eller dejt kan öppna upp för varandra, vad ni gillar, särskilt i sängen och få en del inspirerande samtal avklarade.

 

Vågen

Den här veckan kan hjälpa dig att ta tag i ditt förflutna, frågor som inte blivit besvarade eller situationer som inte tidigare klarats upp kära Våg. Du hittar nya och inspirerande lösningar på mycket och känner att du också stärker ditt inre under den här perioden. Satsa på att ”hitta hem”, vad det än kan vara för dig. Skapa och ge dig själv utrymme någonstans där du bor, en plats för avkoppling och återhämtning. Du behöver det ibland, varva ner och ta in lugnet även om det kan låta lite segt. En helt annan tid väntar dig runt hörnet. I kärleken kan det vara bra att visa dig sårbar, visa känslor men också gränser som du har. Hur långt vill du släppa in något just nu och är det värt det?

 

Skorpionen

Den här veckan är superbra för att boka in möten, ha föredrag, droppa en nyhet eller uppdatera och fila på dina sociala kanaler kära Skorpion. Du har lätt för att få människor med dig, du blir lyssnad på och inger en känsla av att du vet precis vad du håller på med. Även om det inte är så lyckas du hålla masken och du gör det bra. Du behöver skapa utrymme för tid med dina vänner, du vill ha roligt, är social och kan hamna i alla möjliga spontana situationer som ger dig en chans till inspiration och förändring. Fokusera också din energi på ditt största mål eftersom du har lättare för att uppnå saker nu. I relationer får du också tillfällen att kunna uttrycka dina känslor och tankar på, missa inte det.

 

Skytten

Under den här perioden är det viktigt att du håller dig framme kära Skytt. Därför att, du har alla möjligheter att knyta intressanta och personliga kontakter med människor som något sätt kan pusha dig eller till och med hjälpa dig att komma i kontakt med personer som har inflytande. Berätta om dina planer, vad du skulle vilja jobba med, att du kan extraknäcka samtidigt som du studerar, men säg det, låt folk höra. Det här är en tid då du skapar dig en grund att stå på och där dina beslut inför framtiden blir betydelsefulla. Ditt kärleksliv behöver få släppa på alla krav, ge varandra tid, laga mat och umgås, gå på spa eller ordna en skön stund hemma för varandra. Det kan bli väldigt sensuellt.

 

Stenbocken

Nu får du chansen till en ordentlig nystart i ditt liv kära Stenbock. Det kan handla om precis vad som helst men det blir det som du lägger ditt fokus på. Bra tid för att förhandla, söka jobb, kolla in olika utbildningar eller göra en makeover utav ditt yttre. Venus kommer vara i ditt tecken i början på veckan och det är ett superbra tillfälle för dig, t ex om du vill prova en ny och mer vågad look. Satsa på det klassiga, det stilrena, det som du känner dig allra mest bekväm i men med en touch av något trendigt. Till helgen är du mer upplagd för en romantisk middag och ge dig själv tid att pyssla om din älskling. Ni pratar om framtida projekt och om hur ni vill det, på olika fronter.

 

Vattumannen

Under den här perioden gör du bäst i att satsa på att ge dig själv lite space kära Vattuman. Lita på din magkänsla, följ din inre vägvisare och tro på att saker som sker har en större mening. När du stänger en dörr kommer en ny att kunna öppnas. Du kan bli mycket mer medveten just nu, om ditt agerande, om dina mönster, hur du lever ditt liv. Det kan hjälpa dig att bli friare från vissa situationer eller människor som kanske begränsat dig. Släpp loss även din kreativitet och ge efter för dina känslor. Till helgen kommer ditt kärleksliv att se annorlunda ut och då upptäcker spännande och intressanta människor när du tar dig ut eller går på en fest. Du känner att allt är möjligt härifrån.

 

Fiskarna

Den här veckan kan det komma över dig hur viktigt det är för dig att umgås med människor som har liknande intressen, värderingar eller som ägnar sig åt det som du själv gör kära Fisk. Du vill ha en eller flera att kunna bolla med, som förstår dig, ditt engagemang eller hur du ser på livet. Det gäller att hitta ”dina”. Nya vänner kan komma in i ditt liv, men det krävs att du tar initiativ till att socialisera dig. Det skulle även kunna vara via nätet, att du hittar en grupp som känns ”Du” och där du kan vara dig själv. Kärlekslivet blir roligt och festligt när ni passar på att testa något tillsammans och vågar utmana varandra. Som singel kan du träffa någon som är väldigt speciell.

 

Foto: instamgram.com/girly.inspo

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..