HOROSKOP VECKA 4

För info om personliga horoskop och mina tjänster: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Under den här veckan borde du se till att ha flera utrymme för x antal intressanta evenemang som kan tänkas dyka upp och självklart är du välkommen kära Vädur. Du är poppis nu, människor vill ha med dig i alla möjliga sällskap. Ta chansen att näverka, hitta personer som delar dina värderingar och vill åt samma håll. Ha alltid med dig ditt visitkort och döm ingen innan du vet vad som befinner sig bakom fasaden. Det är mycket positiva vibbar runt dig och nu gör du helt rätt i att introducera andra för dina galenskaper. Kanske kan du få med dig någon på resan. I kärlekslivet är du villig att prova på både det ena och andra. Ni nyfikenhet kommer göra att folk vill ha mer ut av dig.

 

Oxen

Den här veckan bjuder på ett fantastiskt bra flöde hos dig kära Oxe. Hela du kommer att kunna blomma ut och människor har lättare för att se din unika personlighet eller talang som du har. Den ena inspirerande idéen efter den andra kan få fart på dig och se till att du börja gå mot dina mer långsiktiga mål. Oavsett om det är kopplat till ditt arbete, dina studier, intresseområden eller en gåva så finns det absolut chans till stora förändringar. Din status kan höjas och andra människor kommer kunna se på dig med andra ögon. Nu är ju frågan, vem vill du vara? Både för dig själv och andra… I kärleken är du väldigt bestämd, vet vad du vill, hur du vill ha viss relation och du ser till att få din vilja igenom.

 

Tvillingarna

Den här veckan får du göra dig redo för att leva ut dina fulla potential kära Tvilling. Nu vill du bara ha mer och mer av allt i livet. Du är sugen på att lära dig något nytt, bli inspirerad och hitta din egen väg här i livet. Det är superbra tider för att t ex börja fundera över studier, vidareutbildningar eller bara köra en kurs i något spännande ämne. Du vill absolut inte känna dig hindrad utan går all in för att vidga dina vyer och ta input ifrån hur andra människor väljer att leva sina liv. En viktig person kan komma in i din värld och få dig att se på din situation ur andra perspektiv. I kärleken vill du ha äventyr, action och någon som förstår ditt frihetsbehov. Som singel kan du träffa riktigt intressanta personligheter.

 

Kräftan

Nu är det bra tajming för dig att se över dina ekonomi, möjligheter till investeringar eller hur du skulle kunna arbeta smartare kära Kräfta. Någon kan komma med ett erbjudande som du bara inte kan motstå. Är du osäker kan det vara bra att bolla tankarna med någon kunnig person innan du tar klivet. Det är bra vibbar när det gäller att göra saker tillsammans med t ex en affärspartner eller studiepolare. Ni två kan komma riktigt långt när ni slår era idéer ihop. Du kan också fastna för vissa saker, detaljer och hur något ska utföras, det är en fördel. I kärleken kan du få uppleva både det varma och kalla, hettan och dramat. Det blir mycket, av allt och alla känslor kommer påverka ditt humör, va bredd på det.

 

Lejonet

Den här veckan blir det viktigt för dig att umgås med dina nära vänner, dela tankar och känslor på ett mer intimt sätt kära Lejon. Du kanske måste stötta en vän eller visa vad du går för och du kommer kunna ge allt. Det är bra om du hittar ett effektivt sätt att hantera stress på, särskilt om personer inom familjen är iblandade, där ni har olika åsikter. Nu vill du ju ha en festlig vardag och den kan absolut förgyllas med t ex inbjudningar och kalas. Det finns grejer värt att fira! Också ditt kärleksliv verkar gå som på räls. Romantiskt är bara förnamnet på vad det hela skulle kunna bli. Har du en relation kan ni ta stora steg framåt. Är du singel finns det nu möjligheter till riktig kärlek.

 

Jungfrun

Veckan kickstartar med att du lyfter blicken mot wellnesståget kära Jungfru. Nu är du liksom redo att fatta alla viktiga beslut, särskilt de som rör hur du lever och hur du skulle vilja leva, istället. Men det behöver vara effektivt, finnas en mening med det du gör och samtidigt ska det vara hållbart. Börja med en sak i taget, vad är viktigast att styra upp? Börja där, gör upp en plan, en prioriteringslista. Oavsett vad du kommer fram till kommer varenda steg i rätt riktning fylla dig med glädje och energi. Allt handlar bara om att bestämma sig. Ditt kärleksliv kan också behöva ett lyft! Ni kan tillsammans hitta en vardags om ger en livskvailté på djupet. Är du singel är du väldigt picky med vilka du dejtar eller släpper in på dig.

 

Vågen

Den här veckan måste du bara ge dig hän, vara spontan och följa ditt hjärtas röst kära Våg. Omger dig med människor som ger dig kraft, som inspirerar och motivera dig att våga gå utanför dina zoner. Du är redo för något större, mäktigare och som kan ge dig din power. Använd din kreativitet och hitta utrymme för att få tillgång till din inre potential, att få leva ut. Det kan nästan bli lite konstnärligt. Ett nytt sätt att se på hur du använder din tid, definitivt. Och nu får du inte vara blyg eller försiktig när det kommer till kärlekslivet. Det kan spelas helt rätt utan en massa drama om du bara håller dig till reglerna. Ge dig ut och fånga det du vill ha. Din tid är här!

 

Skorpionen

Under den här perioden kan det dyka upp viktiga kvinnliga förebilder, vänner eller släktingar som på något sätt kan bidra till din framgång på sikt kära Skorpion. Det är helt klart säsong för att bjuda över dina nära och kära på middag, på lite mys eller tillsammans fixa ett knytis. Ditt behov efter att ha människor runt dig som har ett värde blir väldigt stort. Du kan bli nostalgisk och minnas hur det var förut. Plocka fram gamla bilder någon kväll och gör ett fint collage! I kärlekslivet vill du ha säkerhet, trygghet och vara garanterad känslor. Om du är i en dejtingsits kan detta kännas något krävande för din andre. Försök att inte skapa en onödig laddning mellan dig och någon du vill närma dig.

 

Skytten

Den här veckan gör du bäst i att kolla upp vad som händer i dina egna kvarter kära Skytt. Du är supersocial och driven att dra på alla möjliga tillställningar som dyker upp. Dina vänner kommer hänga på, bra tid för att också bjuda med dina syskon eller grannar. Försök njuta av att ta en sak i taget och inte bara planera inför nästa upptåg. Kan mycket väl vara så att du kommer behöva göra en kortare resa, antingen i jobbet, pga dina studier eller för nöjes skull. Äventyr väntar! I kärlekslivet känns det verkligen som att du kan andas. Har du en relation kommer ni ha en jätterolig tid framöver. Är du på singel är detta en flirtig och något galen period så hugg när du kan.

 

Stenbocken

Veckan ger dig en skjuts när det kommer till att faktiskt kunna omsätta dina tankar och mål till verklighet kära Stenbock. Du ska göra alla de där praktiska bitarna, en i taget och fullfölja uppdraget. Tålamod krävs och det har ju du. Nu är det helt klart det konkreta som gäller för dig och inget halvdant. Frågan är ju också vad som är realistiskt utav alla dina drömmar och hur du ska börja bygga, men det kan komma klarhet efter klarhet under den här perioden. Utmana dig själv och våga titta på vad som begränsa dig, mycket annat kan öppnas upp. I kärleken vill du gärna ha det mysigt, lugnt och avslappnat. Dejtar du kan det vara spännande med ett restaurangbesök i veckan.

 

Vattumannen

Den här veckan ger dig nya möjligheter att omvärdera vissa saker eller situationer i ditt liv kära Vattuman. Pusha dig själv till att hitta en riktning, ett större mål som är personligt för bara dig. Nu är det liksom dags att starta ett nytt kapitel och få in ny och boostande energi. Tänk ett varv på vad du saknar och på vad du kan vara utan. Så länge du är motiverad kommer du kunna lyckas med precis vad som helst. Människor är på din sida, vill dig väl och är dessutom villiga att ställa upp om du behöver hjälp. Kärlekslivet kan erbjuda både det ena och andra. Mycket ligger i dina händer, du kan välja, se klart på en affär, är det något att ha, annars släpper du det. Nu vill du inte alls slösa med din tid.

Fiskarna

Den här veckan är det inte riktigt läge att rusa fort fram med något eller starta upp ett nytt projekt utav något slag kära Fisk. Du behöver hitta lite space, få utrymme, kunna reflektera och titta tillbaka på saker och situationer som varit för dig den senaste tiden. Nu handlar det om att släppa på gamla grejer, även människor i ditt liv som inte ger dig det du behöver, gå vidare och se hur dina mönster har skapat det du har idag. Förändringar är i luften men det måste få ta lite tid. Är du singel kan du bli väldigt förtjust i någon, nästan hamna i en bubbla men planera inte att ha en framtid med just den personen. Har du en älskling kan ni vara extra känsliga inför varandra och vilja ha det mer romantiskt än vanligt.

 

Foto: instamgram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..