HOROSKOP VECKA 5

För mer info om mina personliga tjänster (personligt horoskop/relationshoroskop mm) nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan kan ge dig en stark känsla av frihet eller av att vilja skapa ännu mer frihet i ditt liv kära Vädur. Det är på tiden att du styr om lite i dina prioriteringar för att kunna få positiva konsekvenser. Du kommer känna att du vill agera, utifrån vad ditt hjärta säger och här kan det krävas en del mod och uppriktighet. Ibland behöver till och med du ta ett extra steg för att utmanas och ge uttryck för vem du är och för vad du vill. En plötslig relation kan bli väldigt viktig för dig nu. Den kan vara romantisk eller ha något annat lustfyllt att erbjuda dig. Har du en relation finns det stora möjligheter att ni också hittar spännande vägar att nå varandra, särskilt genom passion.

 

Oxen

Det här är en viktig vecka för dig och flera spännande händelser kommer kunna ta fart kära Oxe. Saker runt omkring dig kan förändras och öppna upp för nya möjligheter. Du kan behöva fatta beslut om din framtid och känns det som att du inte alls är med på banan om vad du vill är det kanske på tiden att bolla dina tankar med någon, någon mer professionell. Samtidigt finns det grejer du vill ta itu med kring hur du lever och du kommer mer eller mindre tvingas att göra några förändringar. En kvinnlig förebild i ditt liv kan vilja ha ditt stöd lite extra. Har du en relation kan det vara dags att fråga dig om du är kvar av trygghet eller för att du verkligen vill det? Som singel kan du fundera på vad som är värt något för dig i en relation.

 

Tvillingarna

Under den här perioden kan du ibland känna att du står vid ett vägskäl kära Tvilling. Främst handlar det om hur du vill leva ditt liv, i stort. Vad som är viktigt för dig och vad som gör dig lycklig, i vardagen. Du kan få massor med tips och idéer på hur en livsstil skulle kunna se ut. En del av dig kanske vill prova på att flytta utomlands en tid? Plugga i ett annat land eller bara ta och göra en längre resa. Överraskningar och nyheter kommer också kunna påverka dig och dina beslut den här veckan eller att du har en konversation som får dig att ta ett nytt kliv framåt i den riktning du önskar. Som singel kan du bli nyfiken på någon i en annan stad eller någon som har en annan bakgrund än du själv.

 

Kräftan

Den här veckan kan du träffa på en person som kommer ha en viktig roll i ditt liv kära Kräfta. Du kan känna ett starkt band eller en dragning mellan er och det skulle kunna vara en vän, en kollega/studiekompis eller någon som har en mer romantisk potential. Nu är det läge att lägga upp en strategi och köra på den, oavsett vad människor runt dig tycker och tänker. Det är dina beslut och val som är i centrum. På jobbet eller i skolan får du vara öppen för att följa strömmen och de förändringar som det innebär. Se till dina fördelar nu! Kärlekslivet innehåller fortsatt mycket känslor och du kan få svårt att sätta ord på vad exakt det är du känner. Skapa inga onödiga konflikter, tänk efter innan du anklagar någon.

 

Lejonet

Den här veckan njuter du av att få umgås med andra, delta i sociala aktiviteter vilket kommer innebära att du träffar på intressanta och kreativa människor kära Lejon. Om du är ute efter en partner in crime är det helt klart läge att börja se efter en sådan. Tänk på att du behöver någon som är din motsats, som kan komplettera dig och det du kan. Det som inte har fungerat kring dina personliga mål kommer du nu att ta tag i och ändra fokus på så att saker äntligen börja falla på plats. Du kommer inte ha så mycket tid att fundera utan snarare behöva fatta beslut snabbt. Relationer är på tapeten i ditt liv och det verkar ju gå åt det håll du önskar. Ha ett öppet sinne om du är singel, det kan hända grejer nu.

 

Jungfrun

Spotlighten den här veckan kan hamna en del på ”måste” grejer, så som jobb, studier eller saker du behöver ta tag i hemma kära Jungfru. Det blir fokus på att få det att rulla, ännu bättre och du kan sätta en stor press på dig själv att lyckas med vissa uppgifter. Ta hjälp utav människor i din närhet, kollegor, studievänner eller någon annan i din omgivning eftersom du där kan uppleva ett enormt stöd. Du kan få ett uppvaknade kring hur du valt att leva och antingen välja att sluta helt med något eller ta in någon ny metod i ditt liv. Kan bli läge också att säga hejdå till något som inte längre passar in. Viktigt att du är uppmärksam på vad både din kropp och du själv behöver.

 

Vågen

Oväntade händelser kan ta fart den här veckan och ge dig möjligheter till personlig utveckling kära Våg. Din känsla kommer kunna vara att du kan uppnå precis exakt vad du vill och det är stort! Det kan dyka upp erbjudanden som gör att din vardag plötsligt ändras till det bättre. Om du har relationer med vänner som inte känts helt hundra så kommer du inse vikten av att klippa alla kablar och öppna upp för nya ansikten istället. Innan du lägger ut något på dina sociala kanaler, fundera på vilken bild det är du ger ut och vilken bild du verkligen vill ge. I kärlekslivet finns det gott om chanser till förälskelse och passion. Är du tillsammans med någon kan ni hitta glöden och gnistan utan problem.

 

Skorpionen

Det här är en perfekt vecka för att skapa balans och harmoni i ditt hem kära Skorpion. Atmosfären i våra hem är superviktig och det kommer dessutom att kunna underlätta ditt ”arbete” hemma. Kanske är det också på tiden att du fixar en egen liten hörna där du kan återhämta dig, koppla av eller varför inte göra ett eget hemmakontor om du har ett sådant behov. Nu kan det också komma fram saker som gör att dina högre mål sätts på spel. Långsiktiga planer eller karriärplaner kan ur det blå ta en ny riktning. Va öppen för alternativen som dyker upp. I kärlekslivet blir det viktigt för dig att visa din älskling vad du vill, vad du önskar och dela med dig utav dina innersta känslor.

 

Skytten

Nu är det läge att se över dina sociala kanaler och flödet där kära Skytt. Kanske är du sugen på att göra lite justeringar eller börja använda helt nya medel för att nå ut med information. Nyheter den här veckan kan också överraska och spännande samtal kan leda till både det ena och det andra. Du söker mycket inspiration, ett tips där är att t ex börja lyssna på en ny pod eller anmäla dig till något webinar. Tydliga visioner och framtidsbilder kan dyka upp hos dig, få dig att ta ut svängarna och dessutom vara brutalt ärlig med hur du tänker och känner. Kärlekslivet bjuder dig på lättsamma attityder och förhållningssätt, helt i din smak. Gå ut och ha kul, flirta och lek!

 

Stenbocken

Under den här veckan kan du få en uppmuntran som gör att din motivation blir ännu starkare kära Stenbock. Du kan också bli lovad något extra för det du gör eller så lyckas du få mer att göra och höjer din lön t ex. Om du tar initiativ kan du få flera nya kontakter som du kan få över på din sida och som på ett eller annat sätt kan hjälpa dig med just det du behöver. Dina känslor kommer definitivt att stå i centrum och du kan bestämma för att t ex gå all in i ett projekt eller för att dra dig ur. Du kan bli mer sugen på att också försöka förstå dig själv, läs gärna böcker om personlig utveckling och självhjälp. Nu vill du gärna dejta någon som det är klass på, någon som vet vart skåpet ska stå och som är beredd att satsa.

 

Vattumannen

Den här veckan kan utmana dig till våga hitta nya strategier och modeller för att ta dig framåt kära Vattuman. Du har massor med energi och kraft att fullfölja det som du går och tänker på. Det kan finnas en stark känsla av att du faktiskt vill göra en mer drastisk förändring i ditt liv också. Dina relationer kommer hamna i fokus och då kan det vara allt ifrån kollegor till vänner eller mer intima kärlekshistorier. Det som hittills inte har fungerat, är det som kommer upp till ytan och nu är det bäst att du har mod att göra något åt det. Du kan få en påminnelse om vad som är av värde för dig. Att Venus är i ditt tecken hjälper dig att fatta beslut kring ditt kärleksliv eller vilka du vill släppa in. Du är i alla fall populär och tilldragande som få!

 

Fiskarna

Tillåt dig att inte göra mer än vad som faktiskt är nödvändigt kära Fisk. Du behöver återhämta din energi och det gör du bäst genom att stänga ute omvärlden. När du bara få tid över för dig själv kommer din kreativitet enklare fram och du mår superbra av att få uttrycka dig själv genom konst, musik, skriva eller dans t ex. Meditera, yoga och ägna dig åt mindfullness. Din inre röst kommer till ytan och du kan förstå dig själv och vad du vill betydligt lättare. Nu kan du också sluta med en dålig vana eller ändra om din kost alternativt din träningsform. I kärleken är du inkännande och vet vad din älskling vill och ha och behöver. Se också till att dina behov uppfylls.

 

Foto:  instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..