HOROSKOP VECKA 6

Väduren

Den här veckan är bra för er Vädurar som är sugna på att utveckla eller hoppa på något online-projekt och som vågar testa nya vägar framåt. Allra bäst för dig blir också samtal och diskussioner tillsammans med andra som gillar din linje och vill att ni drar åt samma håll. Va öppen för vilka människor som kommer i din väg. Det kan finnas en större mening bakom det som händer och kring situationer som uppstår. Nu är det också en supersocial tid så glöm inte bort dina vänner, särskilt de som inspirerar och ger dig ny energi när ni ses. I kärlekslivet kan du bli nyfiken på någon i din närhet som du kanske redan känner lite. Ta initiativet till en dejt eller för allmänt häng around bara.

 

Oxen

Nu får du chansen att jobba med dig själv, ditt självförtroende och bygga upp en självständighet kära Oxe. Det som du upplever som motgång kan snarare hjälpa dig och få dig att öka på ditt inflytande. Att vara praktisk och kunna hantera flera saker samtidigt kan kännas nödvändigt vilket också ger dig en möjlighet att visa vad du kan och vad du faktiskt vill. Människor som kan påverka och förändra din väg kan ta dig under sina vingar, förutsatt att du är redo och vill möta nya utmaningar. I kärlekslivet kräver du resultat och vill att ni tillsammans gör en plan för hur framtiden ska se ut. Om du dejtar någon som verkar ha helt andra riktningar än du själv kan ni kanske gå skilda håll.

 

Tvillingarna

Under den här veckan kan du komma på vilka förändringar som du måste göra för att trivas bättre med det du har i ditt liv kära Tvilling. Nyckeln till framgång handlar om att kliva ur din komfortzon och töja på dina egna gränser. Du kan behöva någon som pusha dig och som guidar dig att se dina ambitioner. Viktiga människor kan dyka upp i ditt liv, som motiverar och inspirerar dig på olika plan. Något som du tidigare sett som ett problem kan plötsligt lösa sig och falla på plats. När det kommer till romantik och affärer är det framför allt din frihet du är rädd om. Du gillar när folk utmanar dig och dra med dig på äventyr. Kanske träffar du någon som är mycket klok och som du klickar med.

 

Kräftan

Ta ett ordentligt krafttag kring din ekonomi och hur du spenderar dina resurser kära Kräfta. Det är en bra tid för att förhandla med t ex banker, försäkringsbolag och liknande, pressa ner priser på olika sätt. Människor kommer vara mer inställda och villiga på att hjälpa dig att uppnå dina mål kring just den här typen av frågor. Det är också dags för dig att kanske bryta vissa mönster som inte är till någon nytta. Du får chansen att se vad du gör, vad du kan förbättra och också hur du kan göra det. Det står personlig utveckling på priolistan och en vilja att bli bättre, åtminstone mot dig själv. I kärleken kan du och din älskling bestämma er för att faktiskt satsa på något tillsammans, något som känns stort och som ett steg i rätt riktning.

 

Lejonet

Ditt tema den här veckan är såklart relationer kära Lejon. Och vad är inte viktigare än relationen till dig själv! Nu kan det vara på tiden att du utvärderar lite. Ditt eget engagemang i dina mer intima möten. Hur mycket ger du utav dig själv och vad får du tillbaka av andra? På vilka grunder väljer du dina vänner? Du kan få syn på hur du själv beter dig i olika situationer och varför det blir som det blir. Ibland är det bra att ta ett steg tillbaka och se vad som händer. Oavsett så är det givet att det är en social och faktiskt rolig vecka du har framför dig. Ägna dig åt nöjen, mingel och festligheter! Kärlekslivet fortsätter att gå som på räls för dig, men det gäller ju att du själv vet, vart du står, om du ska få till det.

 

Jungfrun

För dig kommer vårstädningen tidigt i år kära Jungfru! Nu vill du rensa, slänga en massa skräp, sortera och få ordning och reda i alla dina hörn. Det är liksom bara att sätta i gång. Passa på att ägna dig lite åt välgörenhet medans du ändå håller på. Nu kan du uppnå en riktig feelgood stämning när var saker hamnar på sin plats. Ta hand om dig, inifrån och ut. Hitta rutiner som funkar, se till att sova, äta och motionera som du ska. Gör upp ett schema för hur/var/när du ska göra vissa saker. Det kommer alla gånger bli mer effektivt för dig och förhoppningsvis slipper du stressa så mycket. I kärlekslivet kan du träffa någon när du antingen är aktiv och håller i gång eller bland dina kollegor.

 

Vågen

Detta är en tid när du får chansen att stå i centrum, få synas i olika sammanhang och få glänsa för den du faktiskt är kära Våg. Det kan handla om ett intresse du har, där dina talanger kommer fram eller visar sig på annat sätt för allmänheten. Din skaparförmåga och kreativitet kan bli uppmärksammad eller om du har en verksamhet som du ger mycket tid till. Ta denna möjlighet och se till att du når ut med det du vill. Håll dig framme och sprid din dröm! Det kan dyka upp både spännande och intressanta erbjudanden när du vågar visa världen vem du är. Samma sak i ditt kärleksliv, när du börjar öppna upp ditt hjärta finns det inget stopp på hur fantastiskt bra det kan gå för dig.

 

Skorpionen

Veckan kan bli något nostalgisk i ditt fall kära Skorpion. Du kanske umgås mycket med din familj eller andra släktningar som får dig att tänka en del på din barndom. Samtidigt kan du se ett samband enklare mellan nu och då. Det blir lättare för dig att se varifrån dina egenskaper kommer, t ex hur du skyddar dig själv eller inte tar hand om din sårbara sida. Toppen att dessa saker kommer upp i ljuset och att du enklare kan se att du inte är ditt bagage. Släpp det gamla och blicka framåt istället, vem vill du vara nu? Djupare samtal kan hjälpa dig att känna dig ”friare” från det förflutna. Som singel kan du bara vilja vara i fred just nu, hitta dig själv och inte kasta dig in i något nytt.

 

Skytten

Under den här veckan är du på riktigt bra humör och vill gärna utforska närliggande ställen eller evenemang kära Skytt. Ta inte på dig för mycket bara, det kan bli ett stressigt schema att följa om du vill vara överallt där det händer. Satsa på att umgås med dina vänner eller överlag hänga med människor där du kan vara dig själv och få leva ut dina mer galna sidor. Du är nyfiken och intresserad utav att lära dig något nytt. När det kommer till ditt kärleksliv kan du falla för någon i ditt eget umgänge, eller någon som du pluggar ihop med, går på samma kurs som. Det är läge att visa vad du vill men på ett lättsamt sätt. Du vill liksom inte ge allt för mycket utan mer testa dig fram. Kör!

 

Stenbocken

Nu är det en utmärkt tid för dig att bygga upp ditt egenvärde, din självkänsla och din självbild kära Stenbock. Du kommer ha enklare för att hitta redskap och verktyg, knep helt enkelt som känns rimliga att följa eller att uppnå. Detta kan visa sig på olika sätt i din vardag. Kanske ber du om löneförhöjning, visar dina pluggkompisar att du inte tänker styra hela skeppet ensam, sätter ner foten i en relation osv. Du kommer uppskatta din attityd som du har till dig själv och börja uppskatta dig för den du är. Släpp på din kontroll och låt andra också jobba. Är du tillsammans med någon är det bra om ni får tid ihop i en lugn och avslappnad miljö, på ett spa eller på en mysig restaurang.

 

Vattumannen

Den här veckan har du verkligen möjligheten att göra de förändringar du önskar med ditt yttre, ditt utseende eller med din attityd kära Vattuman. Du kan vilja prova en helt ny stil, en mer vågad eller någon som bara känns mer du. Hitta bra med inspo innan du köper in en ny garderob. Byta frisyr eller sättet du sminkar dig på? Ett nytt du kan komma fram och det kommer kännas mera rätt. Ta tips och idéer ifrån dina vänner eller ifrån olika influencer. Det är på tiden att ditt sanna jag kommer fram, även i dagsljuset. Dina projekt i ivet nu går som tåget och det gäller såklart också ditt kärleksliv. Hur du än vill ha det handlar det bara om att gå mot målet. Du får lätt din vilja igenom.

 

Fiskarna

Den här veckan kan du gott stanna i din egna lilla bubbla kära Fisk. Antagligen trivs du bäst med tid för dig själv, få göra saker i ditt tempo och slippa tänka på din omgivning. Även om du är inkännande och vet att någon i din närhet kanske behöver ditt stöd så kan du inte låta bli att bara trycka på pausknappen. Det gör liksom inget, du kan inte ställa upp för allt och alla hela tiden. Se till dina behov och det som trots allt gör dig lite lycklig i kylan. En inspirerande film kan lyfta dig eller varför inte kolla upp ny musik. I kärleken vill du gärna måla uppbilder och dejtar du finns det en risk att du målar upp en personlighet som inte alls stämmer överens med verkligheten. Ta det lite easy.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..