HOROSKOP VECKA 7

Väduren

Den här veckan kan du plocka fram din naturliga entusiasm och driva på dina passionerade projekt, gärna tillsammans med andra kära Vädur. I diskussioner med dina vänner/kollegor kan det hända saker som förändrar dina förutsättningar och ger dig gott om hopp inför framtiden. Det är nu du ska tänka i nya banor, kasta dig ut och gå efter dina visioner i livet. Vad är det du egentligen vill uppnå med ditt engagemang? Drömmar och planer står definitivt i fokus och du har alla krafter att kunna agera. I kärlekslivet skulle du kunna vara hemligt förälskad i någon, kanske någon som är upptagen redan.. Har du en relation är det läge att lyfta det den romantiska sidan, tända ljus och mysiga hemmakvällar.

 

Oxen

Om du inte har gjort det tidigare så är det time nu kära Oxe. Du får tillfället att marknadsföra dig själv och dina högre mål. Det kan komma ett jobberbjudande ur det blå eller så söker du själv den tjänst som du vill ha. Studerar du kan det vara värt att söka ett extra knäck! Ta initiativ och va driven i det som kan ge dig resultat. Du kan vara den som leder ett projekt och tar er mot toppen. Gör upp en plan för dig själv med olika delmål i. I vilken takt ska du klättra på stegen? Dina relationer ser ut att ha det riktigt fint! Har du en älskling kan ni umgås mer än vanligt, tillsammans med andra och gå på events ihop. Dejtar du finns det utrymme för att träffa olika personligheter och flera romanser kan vara på gång.

 

Tvillingarna

Den här veckan ska du se till att ta lite risker i livet kära Tvilling. Nya möjligheter och vägar kan öppna sig när du följer ditt hjärta och dina visioner. Din spirituella sida kan framträda och skapa en annan livsstil för dig. Hur vill du egentligen leva ditt liv? Nu kan du nästan tvingas till att blomma ut och visa vem du innerst inne är. Du kommer att växa, utvecklas som människa och snart kommer resultaten att bli tydliga för dig. Det gäller att kunna se the big picture. Passa också på att göra upp dina semesterplaner som kan vidga dina vyer ännu mer. Vad är planen för dig? I kärleken står du stadigt, om du har en älskling. Du har koll på vad du vill och är driven i att ta er två framåt. Som singel kan du falla för någon äldre..

 

Kräftan

Din högsta prio den här veckan kommer handla om hur du på bästa möjliga sätt ska kunna omvandla dina resurser och tillgångar kära Kräfta. En bonus eller något annat upplyftande väntar dig, kanske en affär som äntligen blir av. Du har lätt för att styra och vara en ledare i olika situationer. Den makt du har kan du använda till dina egna fördelar. Något är också på väg att hända med dig själv. Du inser att du måste släppa taget om vissa mönster för att ha en chans att komma vidare i livet. Det blir tydligt och uppenbart för dig. Din drivkraft just nu är enorm och ingen kan riktigt mätas med den. I kärleken söker du spänning och vill gärna hitta gnistan mellan dig och din älskling. Det gör ni bäst genom att utforska nya områden, även i sängen.

 

Lejonet

Just nu är spotlighten på dina närmaste relationer och band kära Lejon. Mycket handlar också om att bygga broar, medla och möta människor på halva vägen. Oavsett om det är dina kollegor, studiekompisar, vänner eller din kärlek så står fokus på hur ert samarbete ska kunna funka på bästa sätt. Bra tajming om du vill inleda ett nytt projekt och hitta en partner in crime. Det är också bra tider för att t ex skriva under avtal och liknande. Du vet vilka som stöttar dig och du ställer mer än gärna upp på andra. Har du en älskling kan det bli snack om framtiden, känslor och rå passion! Som singel kan du träffa någon och känna dig förälskad vid första ögonkastet. Sitt inte hemma, ut och lek!

 

Jungfrun

Inled veckan med att ta tag i dina grundläggande behov för att må bra, sinne, kropp och själ kära Jungfru. Hur kan du underlätta och förenkla för dig själv och dessutom hinna med allt som får dig på bra humör? Gör upp en plan, ett schema! Du måste hitta tid över för att varva ner och för reflektion. Ta hjälp utav din omgivning på olika sätt, säg vad det är du behöver. Uppskatta dig själv och dina ansträngningar nu och va snäll mot dig själv. Healing hade suttit på sin plats! I kärlekslivet är din tid här och det märks på alla håll och kanter. Har du en älskling kan ni väl bestämma er för att kanske förlova er, flytta ihop eller något annat stort. Dejtar du, säg vart du står, vips så kan ni va ett par!

 

Vågen

Den här veckan blir betydelsefull i ditt liv kära Våg. Nu är det du som skriver manuset till din egen film och vilken roll du ska ha där är upp till dig. Din omgivning kan bli något chockade över dina val men du behöver för egen del steppa upp och höja nivån. Låt alla veta att du är öppen för de förändringar som är på gång. Ett intresse kan vända och bli en seriös verksamhet istället, frågan är hur du vill ha det och vad du är beredd att satsa. Missa inte chansen att vrida en situation i rätt riktning! I relationer har du lätt för att se vilka fel och brister som finns att jobba med. Va inte för hård mot din älskling eller dejt men sanningen kan behöva höras emellanåt. Se till att nå målen tillsammans.

 

Skorpionen

Veckan erbjuder dig att titta närmare på hur du lever, dina mönster och även din familj kära Skorpion. Se till att vara med och påverka så att det utvecklas åt det håll du önskar. Vill du flytta kan det vara läge att göra något åt saken. Behöver du en rumskompis? Leta och berätta för dina nära vad det är du söker. Din mamma eller syster kan göra stor skillnad angående ditt beteende och ditt förhållningssätt. Känslomässiga behov blir starkare och du kan vilja diskutera det som hänt i din barndom, för att sedan gå vidare. I kärleken är det ett helt annat scenario. Här lever du ut, hittar spänningen, antingen med din älskling eller i nya möten. Du är öppen för romanser och passion!

 

Skytten

Utmärkt vecka för att hitta ett nytt mindset, för att få inspiration eller utveckla ett sundare ”tänk” och utmana dig själv kära Skytt. Hur du kommunicera och når ut till andra hamnar i fokus. Om du vill göra reklam för något projekt, din blogg, pod eller liknande är det bara att köra på och sprida dina kanaler. Bra vibbar och positiva kommentarer väntar dig. Social och aktiv vecka där din mail och telefon går på högvarv. Sätt gärna upp några nya mål kring saker du vill lära dig, kurser du vill gå eller ämnen som du är nyfiken på. Vad kan det ge dig, hur kan du komma vidare, tänk så. I kärlekslivet kan du lätt bli blödig, söka bekräftelse och klamra dig fast lite extra. Ge din dejt lite utrymme och dig själv också för den delen.

 

Stenbocken

Nu gäller det för dig att se realistiskt på dina mål och planer kära Stenbock. Allt som du kan rent praktiskt kan göra kommer så undan och ge snabba resultat. Prio är ditt engagemang för ditt jobb/studier eller din egen verksamhet. Här kan det också ske förändringar som påverkar dina dagliga rutiner. Bra läge att höja din livskvalité, vara snäll mot dig själv och unna dig lyxigheter! Ge dig space för att koppla av, gå på massage, på spa, shoppingturer eller vad som helst som får dig att sakta ner. Har du en relation är det ett bra tillfälle och diskutera, komma överens och hitta lösningar, kommunikation är A och O. Som singel kan du få riktigt kul! Men du måste såklart ge dig ut, mingla och fånga dagen.

 

Vattumannen

Veckan erbjuder dig nya spännande möten, situationer där du har full kontroll och en rejäl dos med uppmärksamhet kära Vattuman. Frågan är ju solklar, hur vill du leva ditt liv? Var, med vem, vilka projekt vill du gå in, vill du jobba/studera, starta eget? Det blir en viktig nystart för dig, chansen att vända blad och skriva ett nytt kapitel. Dina personliga mål är prio, glöm inte det! Föreställning som du burit på kan helt omvandlas och nya dörrar öppnas i samband med din egen personliga utveckling, så häftigt! I relationer är den en seriös ton och du visar mer än gärna upp din sensuella och kvinnliga sida. Njuter av att bli ompysslad eller visar ditt värde genom att sätta gränser.

 

Fiskarna

Nu får du gärna pusha dig själv till att se dina känslomässiga mönster och föreställningar kära Fisk. Det är en bra tid för att ”läka”, förlåta eller komma förbi saker som du tidigare inte kunnat släppa. Du kan få oväntad och kanske hemlig hjälp utav någon som vill dig väldigt väl. Det kan vara exakt det som du behöver för att utvecklas. Ta den chansen och bygg upp dig själv, inifrån och ut. Passa på att rensa, både rent fysiskt men också i din inre värld. Din energi kan vara något låg, låt det vara så. Ta en break out från det som stressar dig. Ditt kärleksliv ligger på en annan spelplan, där du har mer kontroll och kan styra efter dina behov. Vad söker du i kärleken och hur kan du ge uttryck för det på ett bra sätt?

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..