HOROSKOP VECKA 8

Väduren

Den här veckan kommer energin att vara betydligt lugnare i ditt liv kära Vädur. Nu är det äntligen dags för att trycka på paus, hitta vilostunder men också få tid över till reflektion och för att reda ut ett och annat. Se över vad i ditt liv, i din vardag, som bara suger din kraft, utan att du får något för det. Det du inte längre behöver, kommer du att kasta bort. Allt ifrån dina egna negativa mönster till människor som inte tillför något. Har du en relation kan ni få en romantisk vecka, känna att ni verkligen connectar på ett djupare plan och nå varandra känslomässigt. Är du singel kan du falla för någon, riktigt hårt. Och inte riktigt har koll på gränserna. Det kan kännas magiskt.

 

Oxen

Nu får du ta till vara på detta tillfälle, att gå ut och mingla, hänga på events, tacka ja till olika tillställningar, de bara väller in kära Oxe. Du vet aldrig vem du träffar, se till att ha ett öppet sinne, ditt visitkort redo och ha en ödmjuk inställning, till alla. Någon kan vara en dörröppnare för dig, kanske den du minst anar. Perioden handlar på alla sätt om att nätverka, hitta människor som delar dina intressen och värderingar, det bli superviktigt. I kärleken är du mer avslappnad. Har du en relation är det bra om ni kommer ut tillsammans, gör saker ihop med vänner, gå på fester och ha roligt. Som singel kan vad som helst hända. Nu kan du också falla för en kompis.

 

Tvillingarna

Den här veckan är det riktigt bra läge att fokusera på karriären, på dina studier, talanger, din buisness eller andra högt uppsatta mål kära Tvilling. Om du har några som helst tvivel angående riktning i livet kan det vara bra att samtala med en coach, en mentor eller någon som känner dig väl, som vågar ifrågasätta dina val och beslut. Det är nu du är motiverad att förändra och göra bra förutsättningar för dig själv. Jobba med ditt eget varumärke, oavsett vad du sysslar med, det finns alltid fördelar med det. I kärlekslivet vill du veta att du och din älskling drar åt samma håll. Har ni en plan för framtiden? Den kommer du vilja skapa! Som singel, häng med dina kollegor/studiekompisar, de kanske känner någon som du tycker verkar intressant.

 

Kräftan

Den här veckan innebär förändringar för dig, ur ett större perspektiv kära Kräfta. På flera sätt handlar det om din egen livsstil eller livskvalité, vad det betyder för dig. Hur vill du leva ditt liv? Vad har du för visioner? Du kan känna att du är menad för något stort och frågan är ju vad som håller dig tillbaka? Dina samtal eller saker som du läser kan sätta spår i dig som gör att du tvivlar på om du är på rätt spår. Och det är bra, eftersom det kommer leda dig rätt, så småningom. Har du en älskling vill du gärna se att ni hittar på äventyrliga grejer eller utmana varandra på olika sätt. Du behöver också känna att du kan vara dig själv. Som singel kan du träffa någon som får dig att blomma ut!

 

Lejonet

Det här är en bra vecka för att göra något drastiskt åt din budget och ekonomi i stort kära Lejon. Du kan lätt ta hjälp utav mer erfarna personer som kan guida och stötta dig. Oavsett vad det rör sig om, litet eller stort, allt går att göra åtminstone något åt. T ex försäkringar, abonnemang, om du har lån, det är liksom läge att förhandla och få ner dina utgifter. Ditt eget engagemang kommer ha stor betydelse. Du är bra på att få människor dit du vill, särskilt med din charm och trevliga bemötande. I kärlekslivet kan du känna att du vill framåt, du vill att det ska hända grejer, som gör skillnad för relationen, berätta det. Som singel kan det bli mer intensivt i dina möten, särskilt om du dejtar.

 

Jungfrun

Veckan kan du använda och dra fördelar utav på olika sätt kära Jungfru. Men ett utav dem är att bygga broar mellan dig och andra människor, hitta ett förhållningssätt som fungerar och kunna vara den som medlar i vissa situationer. Du kan inleda samtal som har med samarbeten att göra, frågor som rör gemensam verksamhet, arbete, studier eller liknande. Det är helt klart en tid då du är superproffs på att vara lyhörd och se andras behov, du måste också samspela dem med dina egna. En lyckligare period för ditt kärleksliv går väl knappast att få! Nu får du verkligen vara med och bestämma åt vilket håll du vill att det ska gå. Satsa och ge utav dig själv, du är en vinnare inom detta område!

 

Vågen

Nu är det dags att kasta dig upp på fitnesståget kära Våg! Du är peppad och motiverad att prova en ny träningsform eller på något annat sätt få in mer träning och motion i ditt liv. Kan det vara på tiden att utöka ditt hemmagym? Börja promenera till jobbet/skolan? I din vardag kan du säkerligen få in mer aktivitet om du verkligen vill det. Det handlar också om de små sakerna, du vet att det gör skillnad. Din kropp behöver få utlopp för energin, behöver få röra på sig för att du ska må bra. Har du en relation är det bra tajming att hjälpa varandra med just den biten. Inspirera varandra och eventuellt börja träna ihop! Är du singel kanske du hittar en snygging på gymmet..

 

Skorpionen

Vad kan vara på gång i ditt liv som du inte längre kan dölja för omvärlden kära Skorpion? Det är nu din tid i rampljuset tar fart och du kommer inte undan. Det kan vara ett intresse du har, en verksamhet eller en talang som lyser upp dina dagar men också andras. Du kan göra reklam för något, få ett tillfälle att synas i media eller liknande. The är liksom show time! Även om du inte älskar att glänsa och all uppmärksamhet på dig kan detta vara en avgörande tid som kommer förändra ditt liv framöver. I kärlekslivet får du verkligen leva ut och visa dina känslor! Det är passion och mycket sex som väntar. Som singel kan du träffa på någon som får ditt hjärta att banka extra hårt.

 

Skytten

Det här är en vecka då ditt fokus hamnar på frågor kring ditt hem, hur du bor, dina känslomässiga minnen, människor i din familj eller närhet kära Skytt. Du är driven att ta itu med de saker som inte fungerar för dig. Kanske vill du flytta? Kan det vara läge att söka en egen bostad, köpa en bostad, byta? Vill du bo i kollektiv. Många frågor och det är viktigt att du gör val efter din inre feeling. För att inte känna dig så stressad är det bra om du är produktiv och checkar av grejer du gör, en to-do-list, det kommer underlätta. Har du en relation kan ni verkligen ta kliv som känns stora. Dejtar du och börjar det bli seriös kan det vara på tiden att ni introducera varandra för er vänner.

 

Stenbocken

Den här veckan vet du precis hur du ska snacka för din sak kära Stenbock. Du kommer vara en klippa på att kommunicera med andra och samtidigt få din egen vilja igenom. Boka in viktiga möten om du har några sådana! Rent generellt är det en supersocial tid då har många bollar i luften och gillar att vara mer spontan och ta saker lite easy. Du mår bra och det flyter på för dig. Se till att umgås med dina vänner, gå på AW, bio eller fester. Oavsett kommer du att ha roligt! I kärleken är du mer öppen för aktiviteter, kortare resor kan bli väldigt romantiska. Är du singel finns det dörrar som står på glänt överallt. Ditt charmiga sätt och din humor kommer locka flera beundrare.

 

Vattumannen

Nu börjar du se att saker också måste lösas sig på det praktiska planet för dig kära Vattuman. Och det här är en utmärkt tid för att ta tag i allt som rör just det, vart börjar du? Gör upp en plan, ha en strategi. Vill du boka in möten? Ha samtal med din chef, kanske höja din lön? Prata med dina studiepolare om upplägget i kursen? Göra en ekonomisk budget. Allt går att konkretisera, du har grönt ljus och viljan att förändra din vardag till det positiva. En sak i taget, sedan kolla av läget. I kärleken är det stabilitet du söker, antingen med din älskling eller när du är ute och famlar efter någon att starta upp ditt liv tillsammans med. Du vill veta vad folk går för. Testa dem!

 

Fiskarna

Finally, din tid är här kära Fisk! Massor med planeter är och härja i ditt tecken, vilket kommer hjälpa dig att få in mer flow i ditt liv. Nu är det mest upp till dig, vad vill du göra med din tid eller lägga din energi på? Vad du än går all in på så kommer dina projekt att stöttas på olika sätt, va så säker. Tänk att du klarar av precis allt, vad vill du göra då? Mycket utav din motivation kan handla om att bygga upp en karriär, ett varumärke eller få mer kunskap så att du kan göra något med den. I kärleken får du räkna med att din älskling ser mer utav dig och uppskattar dig på ett ”nytt” sätt. Är du singel kommer du kunna välja och vraka. Vad är du söker, vill du ha någon just nu eller bara lägga det på is?

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

 

 

 

    1. Körigt? 🙂 Tiden är din! Dags att fånga det du vill ha eller så som du vill leva livet. Inga problem där inte!

  1. Tack Nathalie
    Hoppas det är så som du säger
    Tappat hoppet just nu :/
    Det handlar inte om kärlek, bara det praktiska runt omkring mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..